Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.01.2009, 21:27   #11
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4556 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Gürün de Bilgisayarsız Okul Kalmadı

Çok sevindrici bir haber darısı diğer ilçelerimiz
Alt 08.01.2009, 21:28   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1316 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Hocam ona da çare var.
Ücretli,vekil,yedek,as,...
Öğretmen mi yok sanki..
Yazık...!!!
Alt 08.01.2009, 21:30   #13
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 805 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Önemli olan o malzemeyi oraya koymak değil. Onu çalıştıracak öğretmen göndermek. Okullarda öğretmen açığı had safhada iken cilalama süper gidiyor.... Kutunu görünüşü süper ama içi bomboş...
1989-1990 lı yıllardı,dönemim milli eğitim bakanı Avni AKYOL idi.O yıllara kadar,1980 darbe sonrasında sekteye uğrayan,eğitim-ögretim müfredatı şekillenir gibi olmuş,7-8 yıllık değişmeyen müfredat ve milli eğitim idaresi buna neden olmuştu.O zaman milli eğitim bakanı,eğitimdeki birlik ve dirliğimizi bozacak adımlar attı.ilk önce şartsız kurul-sonra kredi sistemi gibi eğitimi baltalayacak modeller getirdi ve uyguladı.1990 lı yılların ortasına gelindiğinde,cafe barlar-pavyonlar eğitim çağındaki çocukların uğrak yeri olmuş,bir ögrencinin kafasındaki düşünce ise,''Nasıl olsa ben geçecem gitmesemde olur'' mantığında idi.Ayrıca o yıllar zarfında,düzen bozulmasına yani çıkar menfaat guruplarına yaranmak için,siyasi kadroların önünü açmak uğruna,Kamu İktisadi Teşekküllerinde olduğu gibi,Ögretmen kadrolarındada yeni kadrolaşmanın önü açıldı.Liseyi bitirmiş bir genci,köy okulları başlangıç olmak üzere geçici ögretmen statüsünde ögretmen olarak atamak,kaldıki buda ikdidardaki siyasi parti teşkilatlarınca seçilmiş veya kadrolarında ki işsizleri isdihdam etmek üzere idi.Bunu ben,geçici köy koruculuğu uygulamasını başlatan zihniyet ilede eş değer görürüm.Zira,eğitimi almış binlerce ögretmen kadro beklerken,hangi akla hizmet o branşda eğitim almamış kişileri orda isdihdam edersin,kaldıki kutsal bir görev olan,Ögretmenlik konusunda.
neyse;bizim Gürün bu konuda biraz duyarlıdır,sevdiği birisini baş tacı yapar,mazallah sevmediğine öyle bir ders verir ki,''Allah düşürmesin üç beldenin birine,Güründe gürün illada gürün'E'' demek zorunda bırakır.
Alt 08.01.2009, 22:02   #14
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52

Tecrübe Puanı: 684 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

katkılardan dolayı tşk ve genç nesillerimiz bu teknolojiyi dahada ileriye getirirleri bilgi başarının yarısıdır çünkü artık herşey bilgisayar çağı oldu ben oto elektrik teknikeri olarak bazı oto tamir parçaları bile elektronikleşti bilgisayar çağı oldu ne kadar bilelirsek o kadar teçrubedir hayırlı olsun
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2009, 13:39   #15
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 840 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Kaymakamimiz guzel bir calisma baslatmis ve her koye iki adet bilgisayar kazandirilmis saolasin kaymakamimiz...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)