|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
ya arkadaslar bu saydiklarinizi uygulayan delikanli varmi ???
bence kizlar daha delikanli yaww ![]() ![]() ![]() kizlar sevdimmi ölümüne sever pes etmez sözündün dönmez onun bunun lafini takmadan inadina sever vazgecmez kimseden korkmadan cekinmeden sevdiginden vazgecmez ama bence erkekler vazgecer cabuk pes ederler olmuyor der ve ardina bakmadan gider tabi herkez icin gecerli degil bu söylediklerim ![]() aranizda mutlaka mert yürekli harbi delikanli vardir ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 709
![]() ![]() |
NAMIN YÜRÜSÜN - İbrahim Sadri
Hüzünlü bir kış günü başladı yolculuğum Çocukluğum yıkık kentlerde Ve asma kaya bahçeli ahşap evlerde geçti Okuma yazmayı öğrendiğim Gazetelerdeki terör sayfaları Ve haliç tersanelerinde korsanlar Evden çıkarken vedalaşırdı Babalar ve evlatlar Her sokağın başında Anaların isyanı dururdu Ve günler kısa geceler uzun olurdu Bir kurşun bir liraya Ve bir hayat bir kurşuna malolur Benim doğduğum yerlerde insanlar Can evinden vurulurdu Sen sarayburnunun dimdik delikanlısı Yavuz zırhlısında deniz piyade eri Yetmişikiye dört çakı gibi asker Arkadaşının kaza kurşunu izini sırtında taşıyan Ve bıraktığı sevgiliyi döndüğünde bulamayan Yakar mı bizi bu sevda Bir aşk bir delikanlıyı bozar mı Hadi kalk eski günlerde olduğu gibi Karanlığa yine ışık yak Arka bahçelerdeki mahalle kavgalarında Kaşına sapan taşı geldiğinden beri Hani kanına kanımı sürdüğüm O günden beri Can dostum ve kan dostum İster kalbine gömdüğün sevdanın aşkına İster Allah'ın aşkına kalk Bir ışık yak bir kor düşür yüreğimize Savaşmak ne güzel bir şey uğrunda Ve yeniden yeniden aşık olmak Unutmadık o günleri Sevdamız yüreğimizde gizli kalır Ve mahallenin aşık olmak ayıp sayılırdı Bir kıza aşık olmak Bir de parkayı çıkarmak haramdı Ve dünya dedikleri şey yalandı Paranın geçmediği günler vardı gençliğimizde Ve namerdin yıkamadığı mertliğimiz Silah çekmek ve tespih sallamak değildi delikanlılık Tespihi çekmek ve silahı saklamaktı Yazık gün geldi nasıl da azaldık Sonra üç kuruşa satılan arkadaşlıklar ve aşklar Artık bizim işimiz değildi Ah sarayburunun dik ve yetik delikanlısı Ne geçmişten yükselen ağıtlar anlıyor seni Ne de geleceğe satılan aşklar Gidiyorsun belki Sana kal diyemem giderken Sevmek kadar ölmek de kader Ama giderken bile ışığın yol göstersin Kayıp gemilere Gözlerin gökyüzünü aydınlığa bürüsün Ve sen ölsen bile bir gün Namın yürüsün
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 920
![]() ![]() ![]() ![]() |
Delikanlı adam ağzı açik cak-çük sakız çiğnemez
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() |
cignemez ama cigneyen cokkkkk
demek onlar delikanli degiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 920
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 760
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar siz kızlar daha delikanlıca seviyor diyorsunuz amma arabesk sanatcılarına bakın geneli erkektir ve sözlerindede hep vefasız bir sevgili vardır.aynı zamanda meyhanelere bakın alayı yürekten sevipte kalleşce aldatılan erkeklerdir ha bu arada şimdiye kadar bana gelipte istese canımı verirdim ama arkasına bile bakmadan gitti diyenlerde hep erkek ve sevdiğine kavuşamayıp intahar eden geclerin de cogunlu ne yazııki yine erkek sizler belki diğerleri gibi olamazsınız ama ben artık kızların harbi sevmesi konusunda önyargılıyım ve bence bayanlar için aşk erkeklerin cüzdanının şişkinliğyle doğru orantılı tabiki istisnalar olabilir ama ben böyle bir istisnaya rastlamadım ve ben rastlanayana kadar da rastladım diyen erkeklerde yalan söylüyordur benim gözümde (AFFINIZA SIĞINARAK VE TECRÜBELERİME DAYANARAK YAZDIM UMARIM BENİ YANLIŞ ANLAMAZSINIZ )
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1102
49.Delikanlı adam kızları 4. numaralı bakışla keser.
o nasıl oluyor bi bakta görelim ![]()
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 760
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2257
![]() |
58.Delikanlı adam okula çanta götürmez. Tek bir defter yeterlidir.
ama böle olursa sene sonunda karnede sıfırlar dolu olur.malum sıfır delikanlıya ters nasıl olacak ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|