|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1098
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2262
![]() |
elimiz dosta açık düşmana kilittir abircan abi.düşman olarak görmüyorum seni.sen düşman gözüylemi bakıyosun.aslında zevklerle renkler tartışılmazmıs buda öle çok uzattık heralde akp-chp maçını
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2262
![]() |
ama maç uzasada turu akp atladı
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 714
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1248
![]() ![]() ![]() ![]() |
Halk siyaset yapabilmeli, memur siyasi partilere üye olabilmeli... O zaman okumuş beyinler siyasete girer ve daha bilinçli bir siyset yapılabilir.
Din eğitimi kalkamaz ki kimse de kaldırılmasından yana değil... Ben evimde Kuran okurum bazı konularda başvururum bakarım çünkü anlayabiliyorum okumaktan ve anlayabilmekten de mutluluk duyuyorum, bunun gibi herkesin bundan faydalanmasını isterim. Benim babanem her sabah Kuran okur, bir gün sordum 80 yaşındasın ve 70 senedir hergün okuyorsun ne anlatıyor??? Cevap veremedi bilmiyor çünkü kadın öyleee okuyor... 80 yaşında ufku açıldı bana sordu sende var mı Türkçesi diye... Sivas'ta olduğum o dönem, ben ona hergün Türkçesini okudum. Ve ilkkez Kuran dinlerken ağladığını gördüm... Bu işte beni en çok etkileyen konu oldu... O yüzden de evimde kitaplığımda en yüksek yerde Kuran ve Nutuk durur çünkü başım sıkıştıkça ikisine başvuruyorum.... Şehitlerimize gelince benim başında olduğum bir siyasi teşkilat vardı KKTC'de o zaman bir gelenek başlattım ben Türkiye'ye geldim ve benden sonraki başkan buna devam ediyor her 10 Kasım'da Mevlüt okutuyordum, burada üye olduğum dernekte her sene 10 Kasımda Mevlüt okutuyor hem Paşa'ya hemde tüm şehitlerimize... Burada da bir kampanya başlatıldı 250 000 şehite 250 000 Fatiha diye o kampanya başlamadan da zaten her gece okurum uyumadan başta M. Kemal olmak üzere tüm şehitlerimize... Ama bunu ilan etmek zorunda değilim heralde burdan... Son birşeyde; Sivas'ta yaşadığım dönem gittiğim dershane bizi Ankara gezisine götürdü. AnıtKabir'e de gittik, Dua okuyorum diye arkadaşlarım beni ayıpladı "Puta,Taşa mı tapınıyorsun?" diye.... Barikat kardeşim doğum günün kutlu olsun da zihniyetinizde çok değişim var ne oldu diyorsun??? Biz dindarız bizim fikrimiz Türkiye'de dini kurtardı din bezirganlarının elinden bir daha vermemek için uğraşıyoruz yoksa benim anam babam da dindardır Kuran okur ama Kemalist'tir, sosyal demokrattır o bakımdan karıştırmayalım bu konuları birbirine lütfen....Geçmişte yapılan hatalar vardır her düşüncede insanın ama bundan sonrası çok değişecek çünkü benim ideolojimdeki gençler (benim gibi) henüz siyaseten olgun denebilecek yaşlara geldik, bizden önceki neslimiz asıldığı,işkenceden geçtiği, öldürüldüğü için bu iş Sarıgül'e, Sevigen'e kaldı ama şimdi biz geliyoruz ve emin olun bu gardaşınız bundan 3-4 sene sonra sizden bakan olmak için oy isteyecek... Saygılar...
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı: