|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
görmeyenler utansın başkanım projeler cok guzel hepsi tamamlanır umarım.bazı arkadaslar eskişehirle karsılastırıyo ben eskişehirdeyim burda da sihirli degnekle yapılmadı bunlar tabiki zamn aldı tramvay yapılırken 2 sene herkes sabretti.siz hemen olsun istiyosunuz bazı seyleri.ayrıca partizan falan degilim oyum eskişehir de ve burda da büyükerşene kullanacagım.dogru yoldasınız baskanım devam...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi eleştireceğim diye Aksu ile Porsuku karşılaştırmak doğru değil..
Porsuk koskoca bir çay orda sürekli ve çok miktarda su geçişi var..Ama Aksu'nun içinden böyle büyük bir çay geçmiyor... 2.cisi porsuk çayının geçtiği bu alan zamanında çevresi konut olarak ayarlanmış..Ama mısmılırmak geçmiş belediyeler tarafından hep ihmal edilmiş,şehrin göbeğine de kersteciler diye bir şey uydurulmuş..Şimid onlarla anlaşmak çok zor..Adam 2 metrekare yerine koskoca bir daire istiyor.. Şuanki belediye önceki belediyenin basiretsizlikleriin vebalini ödüyor..Bugün Taşhan da bile özel mülkiyet varsa,kimse belediyeye ulan taşhanı dam edemedin diye şikayete bulunmasın.
|
|
|
#13 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
geçmiş belediyeler türkiye çapında ses getirecek ne yapmışta aksuyu begenmiyorsunuz siz yıllarca bişeyler yapmadıkları yetmedimi hala digerlerini başa getirmeye çalışıyorsunuz sivas için biri iyi bişey yapmış yapıyor ve yapacak ise ben o kişinin arkasında dururum arkadaş
geçmişte memleketin içine ettiniz şimdi diyorsunuz ki şunu yapacam bunu yapacam oy için sallamasyonlar başlar |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
![]() ![]() ![]() ![]() |
Porsuk projesi 2003 yılında başlamıştır... Ödül kazanmıştır, 12 km uzunluğunda bir projedir ve bitmemiştir... Eskişehir'e 99'dan beri yılda 2-3 kez gider en az 10'ar gün kalırım,tüm zamanımda neredeyse porsuk kenarında geçer ama 2003'ten beri dirhem koku almamışımdır...
AKSU'yu küçümsediğimi düşünmeyin, zira eski halinde durmasından iyidir tabii ki bu şekilde olması ama böyle abartmak her 10 dk'da bir AKSU'da AKSU demekten vazgeçmek gerek inancındayım... Kent Meydanı ve AKSU'nun aldığı ödülleri de hala merak ediyorum... Son olarakta yatırım konusunda AKSU'yu gören İstanbul'lu yatırımcı Sivas'a yatırım yapma kararı alıyor öyle mi??? Düşündüğün kadar büyük bir neden değil bu Berat Gardaşım, evet bir etken ama çooooook küçük.... Büyütmemek gerek, iş yapmak ve temeli olan Sivas'ın geleceğini düşünen temelli ve büyük projeler yapmak gerek... Park bahçe değil iş aş su gerek... Saygılar...
|
|
|
|
#15 |
|
Yiğido
![]() ![]() atlantis Şuan
Son Aktivite: 10.05.2009 12:03
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
One Minute' çorap markası oldu
Halife YALÇINKAYA- Kaan GÜZEL/SİVAS, (DHA) SİVAS'ta çorap üretim ve satışı yapan bir firma tarafından üretilen ‘One Minute' çorapları ilgi gördü. Firma yetkilileri Başbakan Erdoğan'ın Davos zirvesinde söylediği ‘One Minute' sözlerini çorap markasına dönüştürdü. Atatürk Caddesi'nde hizmet veren ‘Yıldırım Çorap' yetkilileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos zirvesinde söylediği ‘One Minute' sözlerini çorap markasına dönüştürdü. ‘One Minute' markalı çoraplar üreten yetkililer halkın çoraplara büyük ilgi gösterdiğini belirti. 1 TL’den satışa sonulan çorapların ön yüzünde ‘One Minute' baskısı yer alırken, alt kısmında ise saatin 1 olduğunu gösteren logo yer alıyor. Mağaza sorumlusu Mehmet Özkan, şöyle dedi: “Bu olay başbakanın Davos'taki çıkışından sonra aklımıza geldi. Bu sıralarda çok gündemde olduğu için personel müdürümüz ‘Böyle bir şey yapalım' dedi. Çorapları satışa çıkaralı bir hafta oldu. Olumlu tepkiler aldık. Biraz espirili yaklaşarak çorabın fiyatını soruyorlar. Satışlarımız şu anda çok iyi. Kriz ortamında değişik bir fikir olduğu için işlerimiz canlanısın reklam olsun açısından iyi oldu.” |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
Sami Aydına seçimlerde başarılar diliyorum
|
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Gardaş Berat beni tanımıyor gibi konuşuyorsun... Şurada hiçbir şekilde sol ideoloji ile eleştirmiyorum aklımla eleştiriyorum... Asıl sen ne yapıp edip bunu ideolojik olarak algılıyorsun, senin kafanda böyle bir saplantı olmuş ne yazarsam yazayım ideolojik diyorsun... Ben solcu değilim.... BEN SOLCU DEĞİLİM Ben Solcu Değilim... Benim ideolojime ne senin ne Sami Aydın'ın ne de Tayyip Erdoğan'ın hayalleri yetmez bunu bil... Ki sitedeki birçok sağ görüşlü arkadaşın benim fikirlerime saygı gösterim çoğu yerdede hak vermesi bundandır.... Benim ideolojim Türk insanının tam kendi dokusudur, çünkü sadece onun için vardır liberalizm ya da sosyalizm gibi dışardan ithal edilmemiştir.... Seçim sonuçları beni ideolojik olarak ilgilendirmiyor çünkü benim ideolojim seçimlere girmiyor, benim ideolojim 10 Kasım 1938'de öldü, yakında yeniden dirilecek işte o zaman onlarca yıl muhalfet kalacak olanlar ülke değerlerini özelleştirenler olacak.... AKSU'yu küçük görmediğimi söylüyorum öncedende söyledim ama bu kadar abartmakta doğru değildir... Porsuk'un eski halini gir Eskişehir belediyesinin sitesinden bak onun alalade bir peyzaş çalışması olmadığını görürsün...Bence asıl sen porsuk projesini küçümseme.... Saygılar... İstediğin olsun gardaş bundan sonra ne senden alıntı yaparım ne de adını kullanarak yazarım....
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Bunlar Belediye'nin yatırımları mı???
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksuyla Porsuk Çayı ile neden kıyaslanıyor ki Porsuk Eskişehir egede Sivas iç anadoluda aralarında büyük fark var kıyaslanması ise yanlış..
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
Eskişehir İç Anadolu'da, İklim şartlarından dolayı kıyaslanamaz diyorsan iklimleri de birbine benzeyen iller....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|