|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Genç yaşında yetkili konumda olmasına rağmen sorumluluğunun bilincinde olan, yaptığı çalışmalarda Sivas'ı tanıtmakla övünen Emre Beyi tebrik ediyorum.
Sivas Devlet Tiyatrosunun başarısını almış olduğu ödüllede kanıtlamıştır. Röportaj son derece zevkli geçmiş, baştan sona zevkle okudum. Bu güzel röportajı bizlere sunan Osman ve Çılgın_Türk ile röportaj anını bizlere yansıtan Fear kardeşlerime teşekkür ediyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Büyük önderimizin de dediği gibi:
"Sanatçı toplumda uzun çalışma ve uğraşlardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır." "Hepiniz milletvekili olabilirsiniz bakan olabilirsiniz; hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz fakat sanatkâr olamazsınız." Güzel bir röpordaj olmuş, böylelikle Emre Başer'i daha yakından tanımış olduk. Röpordajı gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
![]() |
#13 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() efe1058 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 15:02
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() Çok güzel bir söyleşi olmuş. Eminim Sivas Devlet Tiyatrosu hakkında bilgisi olmayan bir çok hemşerimiz hayran kalmış ve ilk fırsatta bir oyun izlemeye gidecektir. 40.000 seyirci potansiyelide çok iyi, bu sayının artmasını diliyorum. Emre bey genç yaşında çok yol kaat etmiş bir sanatçı ve yöneticimiz, kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Röportajı gerçekleştiren arkadaşlarımıda kutluyorum, geleceğin gazetecileri ...
![]() |
#14 |
Yeni Yiğido
Feramuz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.04.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Çok hoş bir röportaj olmuş, Sivas Devlet Tiyatrosunun bu kadar etkin ve başarılı olduğunu bilmiyordum, tabii bu bizim eksikliğimiz ve basının ilgisizliği. Emre Başer'ide tebrik ediyorum , başarılarının devamını diliyorum. Sivaslilar.Net ekibinide kutluyorum.
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 874
![]() |
![]() genc yasta böylesi bir basari yakalamak kolay degil,
helede büyük sorumluluklar yükleniyorsa bir insan omuzlarina, emre beye tüm kalbimle basarilar dilerim yüklendigi bu güzel misyonda, sivasin böyle etkinliklere ve basarilara ihtiyaci var, emegi gecen herkesten allah razi olsun...
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir" M.Kemal Atatürk
Sivas için birçok kurumdan önemli olan Devlet Tiyatrosunun başında böylesi ufku açık ve sanatı toplum için gören birinin olduğunu bilmek bizleri rahatlattı. Emre Bey'e görevinde başarılar. Röportaj teklifimizi kabul ettiği için teşekkürler.. Röportajı gerçekleştiren arkadaşlara teşekkürler.. Ellerine sağlık..
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Sivasımızın devlet tiyatrosu gibi bir değeri barındırması bulunmaz bir güzellik gerçekten. Bunun yanında böyle içten, samimi, açık sözlü ve bilgili bir müdürümüzün olmasıda ayrıca çok güzel. Yaklaşık bir saat yaptığımız konuşmamızda çok güzel zaman geçirdiğimizi söylemeliyim. Sivasımızda böyle değerler olması çok güzel ama bunların değerinin bilinmesi ve gereken önenim verilmeside çok önemli. Genç yaşta bu kadar başarılı bir büyüğümüzün böyle güzüde bir kurumun müdürü olması ve ayrıca sivaslı olması bizi çok gururlandırıyor.
![]() |
#18 |
Yeni Yiğido
![]() sivastiyatro Şuan
![]() Son Aktivite: 04.05.2009 03:15
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
![]() YORUMLARIYLA KATKIDA BULUNAN ARKADAŞLARA,SİTE YONETICILERINE,ROPORTAJI DUZENLEYEN VE YORULMADAN YAZAN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKURLERIMI SUNUYORUM.SAYGILAR
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|