|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Müşerref Akay
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Türkiyem kahraman ırkıma sızmış ihanet bütün yüreklerde acı ve nefret düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türk`e Türk`den başka yoktur dost nimet ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım türkiyem türkiyem cennetim benim eşsiz milletim Türklüğün gençliğin önderi Ata`m senin eserindir bu yüce vatan izindeyiz milletçe aşk ile coşan yaşa var ol cumhuriyet ey aziz vatan Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem Türkiyem cennetim benim eşsiz milletim............ Not:Köpeklerin duasi kabul olsaydi Gökten kemik Yagardi...
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 680
![]() |
![]() evet en güzel cevap bu onlara siz kimsinizki sınırları belirliyorsunuz
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() hiç bir yorum yapmadım bu habere çünkü konuyu açarken zaten gülüyordum.böyle bir konuşmaya sadece gülünür
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burası Türkiye bizde Türküz TÜRK BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Bu toprakta doğduk burda büyüdük Bu memleket bizim bu vatan bizim 1071 Malazgirtten bir gedik açıp girdik Bu toprağa Yurt dedik BEDEL İSE BEDELİNİ ÖDEDİK BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Türkiye ye neden Türkiye denmiş BU İSİM BU YURT A GÖKTENMİ İNMİŞ Demekki apaçık bedel ödenmiş BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM BEDELİ SAYISIZ ŞEHİT OLMUŞ CAN BEDELİ BAYRAĞI AL EYLEYEN KAN Ne isterse verdik bizden bu vatan BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Lazda benim Çerkezde ben Kürtte ben Bunlar aza bunlar el kol TÜRK BEDEN Ağzı olan konuşmasın bilmeden BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Mülayim bulupta Türkteki huyu Kuyu kazmasınlar ardından kuyu Kabarmasın Türkün ayranı suyu BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Kimse şaşırmasın kimse şaşmasın Bağrında barınan YILANLANMAŞIN Türkiyede Türkün sabrı taşmasın BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Bırakın yılanı EN KÜÇÜK BÖCEK Bu toprakta yaşıyorsa bilecek TÜRKİYE TÜRKLERİN YURDU DİYECEK BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Ey Arif bazısı demiyor ama Der GARDAŞ DERT ETME HİÇ DÜŞME DERDE GAMA SEVE SEVE DEDİRTİRİZ ADAMA BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Konu barikat58 tarafından (28.04.2009 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() hiçbirşey yapamazlar türk birliğini kimse bozamaz
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() Alıntı:
Vatan mı uğruna canlar verenin, Vatan mı toprağa şehit düşenin, Vatan mı ne mutlu türküm diyenin, Bu memleket bizim bu vatan bizim… Kırpmadan gözünü cepheye giden, Açıp sinesini kurşunu yiyen, Daha yirmisinde kefeni giyen, Bu memleket bizim bu vatan bizim… Yiğitlerim girer iken toprağa, Yeşermeden sarı düştü yaprağa, Gözyaşları her gün döner ırmağa, Bu memleket bizim bu vatan bizim… 11.10.2008.Orhan KIZLARKAYASI |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türk Milletinin bunlara şefkatine bakın, birde bunların hainliğine bakın,
azın, azın. bu yaptıklarınızın karşılığını çok çekeceksiniz, hem dünyanızı hem de ahiretinizi berbat ediyorsunuz. Aklı olan Kürt sizin arkanızdan gitmez.
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() PKK'ya HediyeMiz Olsun
Dagda üc Bes domuz Sürüsü Tutturmus Bir Kürdistan Türküsü Eline Almis Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Bes Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine Ite itlik Yapip Kafa Tutma Beyine Anlasa Dedigimi Sokaktaki Köpek Aglar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!! nefrettt ediyorum su kadindan yaa..kapatin gitsin su partiyi........... Konu sivassporlukiz tarafından (28.04.2009 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|