![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() @ kronik
evet ablacim buna kesinlikle katiliyorum, fena bir halde bikkinlik geldi : )) ben yine diyorum sertap erenerin o performansi vs bir baskaydi, ses var kadinda hem canli hem kayit fark bu...
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hadise hadise olmaya devam ediyor, kendisi başlı başına bir hadise zaten
![]() Şaka bir yana bizim örf ve adetlerimizde böyle bir giyim tarzı olduğunu sanmıyorum, eğer gerçekten orada Türkiye, Anadolu yansıtılacaksa ve bizim adımıza da katılıyorsa yarşmaya bunlarada dikkat edilmeliydi. Umarım iyi bir derece elde eder Ülkemiz adına reklam adına hiç fena olmaz. Başarılar dilerim.
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() insallah kayberderde girdigi havadan cikar ............. rütük herseye birsey buluyorda neden hadisenin üstüne basina birsey demiyor ...??
![]() |
#14 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() cok merak ediyorum sen bu yarismada türkiyeyi temsilen kimi görmek isterdin?
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
O halde ya onların dilinden anlayıp,Hadise'nin yaptığı gibi bizi temsil etmeyerek yarışacaksın,ya da yarışmaya katılmayacaksın.. Siyasi ilişkilerin birincileri belirlediği bir yarışmada 1. gelmek ne kadar mühimdir bilmiyorum.. Hadise 1.olsa kimin namına 1.olacak..Sertap Erener de tezkere olayının çıkardığı 1.dir..Ben bu yarışmayı tasvip etmiyorum,kimi temsil ettiği belirsiz,dün yoktu bugün var ,yarın tekrar olmayacak birinin beni temsil ediyor olmasından da hep rahatsızım!
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1203
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Valla yazılanları okudumda herkes kıyafetinden bahsetmiş... İngilizce şarkıya kimse birşey demiyor kılığa kıyafete bakıyor... Ben izlicem kazanırsa sevinirim kazanamazsa da üzülmem... Kıyafet kötü dansöz gibi, şarkı güzel ama Türkçe değil ama ilginç Türkiye'yi temsil ediyor... Ayrıca ne olursa olsun "Hadise şarkıyımı pazarlıyor yoksa kendisini mi?" sorusu yakışıksız bir sözdür... Eleştirinin de sınırı olmalı bence...
Saygılar... Yiğiter valla ben ilkkez böyle bir tahmin yürüten birisini duydum... Onca zamandır bu işlerle uğraşırım ilkkez bu iddiayı duydum... Ayrıca Şebnem Paker Türk örf adetlerine göre şarkı söyledi ve 3. oldu... Demek ki olabiliyor.. Dilimizden ödün verip 1. olacağımıza ödün vermeden 5. 6. 10. olurum daha iyi..
Konu Kibrisli tarafından (11.05.2009 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Alıntı:
Ayrıca Hadisenin yaptığı bu aşırılığa aşırı tepki de aşırı olmalı
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() Kıbrıslı..
Biz "shekerim" diye bir şarkıyla bu yarışmaya katıldık..Onun için ne kadar karşı çıksam da İngilizceyle katılmak artık bana tuhaf gelmemeye başladı.. ![]() Bu yarışmada siyasi olarak birbirine yakın ülkelerin birbirlerine oy verdiği gerçektir..ABD'nin Irak savaşına karşı çıkan Avrupa devletleri bize hatrı sayılır oylar yoladı.. Şebnem Paker de benim kastettiğim Anadolu temsliyetiyle katılmadı yarışmaya..
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eurovison bir şarkı yarışması ülkelerin yarıştığı bizim ise milli mesele olarak hördüğümüz bir yarışma. Neden biz ülkemizin milli değerlerini Anadolu kültürünü yansıtmıyoruzda gidiyoruz yabancı kültür yabancı müzik ile yarışıyoruz bunu sorguluyalım.
Madem ki Hadise yarışmaya katıldı ülkemizi temsil ediyor bizimde onu desteklememiz gerekiyor herşeye rağmen!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hadise ile ilgili haberler | albina58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 49 | 01.03.2009 10:00 |
İnsanlık Suçu, KINIYORUZ ! | Sivaslilar.Net | Serbest Kürsü | 36 | 05.01.2009 13:18 |
Esnaftan Sivasspor'a destek | _DuMaN_58 | Haberler | 0 | 04.04.2008 15:57 |
GURBETÇİLERDENDE DESTEK | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 15 | 06.03.2008 12:41 |