|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Hayirlisi olsun ins.Cok Sevindim. ![]() CAN DOST... Bak şu tepenin ardına dostum, Güneş doğacak birazdan gülümseyerek. Çekip gidecek gece,tüm kasvetini alarak, Yeni bir gün yeni bir umut sabahı başlayacak. Sil gözünün yaşını,pes etme hayatın yokuşuna, Koş kırlara...kelebeklerle yarış kim tutar ki seni? Kader deyip bağlama kollarını böğrüne,kelepçen mi var? Gülümse kendine ,gülümse herkese güneş kıskansın! Bastığın toprak gururlansın! attığın adımlardan, Şiirler yaz gözlerinle,gökyüzünün derinliklerine. Dudaklarında çiğdemler açsın,tatlı sözlerinle, Hayat devam ediyor...küsmek çare değil ki derdine. Çek ipini kederlerinin! mutluluk darağacında sallandır! Sevvvv,sevilll...gönül limitinin alabildiği kadar, Dün yok,yarın belki,!bugününü yaşa bence; Göreceksin ki o zaman,asırlar sığacak her anına. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ***
Konu Kardelencicegi tarafından (22.05.2009 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avrupa' da özellikle Danimarka' da olan tüm hemşehrilerimizi bu güzel gecemize bekliyoruz.
Danimarka Sivaslılar Birliğinin organize ettiği bu büyük gecede, hep beraber tanışma ve kaynaşma fırsatı yaşayacağız. Sivas Türküleriyle Sivas' ı Sivasspor' u yaşayacağız, yaşatacağız. Haydi Yiğidolar gelin hep beraber bu gecede buluşmaya. Biz Almanya' dan ASİB ekibi olarak olarak tabiiki orada olacağız, sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() $arki$Laliim.58 Şuan
Son Aktivite: 28.10.2009 21:19
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
Danimarkadaki Sivaslilarin katilimi yuksek olur insaAllah.. bende Danimarkadayim ama ben gidemicem maalesef.. umarim guzel bir gun gecirirler..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok güzel bir gece olacagindan eminim
malesef cok fazla mesafe var yoksa bende gitmek isterdim organizede emegi gecen herkese cok tesekkürler Sivas`in ve Sivas`linin birlikteligi icin cok güzel bir gece katilimin cok olmasini dilerim bizde artik fotolarla yetiniriz, bol bol cekin sitemizde görmek isteriz
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() gardasin.58 Şuan
Son Aktivite: 08.11.2012 15:45
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
yazilari ile bizlere desdek verenlere tesekur ederiz.
DASIB. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() gardasin.58 Şuan
Son Aktivite: 08.11.2012 15:45
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
Alıntı:
ben m.huyuk koyundemim danimarkada ringsted.de kaliyorum. selamlar DASIB |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarin nasip olursa Almanya' dan oraya gelerek hemşehrilerimizle tanışmak, kaynaşmak için sabırsızlıkla bekliyorum.
Danimarka' da yarin görüşmek üzere. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4586
![]() |
Dasib Sivas gecesi anlamlı bir buluşmaya guebetci kardeşlerimizin bir biriyle hasret gidermeye saatler kaldı Gecesinin çok güzel gececeğinden eminim şimdiden hayırlı olsun
|
|
|
#19 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danimarka da Sivaslılar ilk defa bu boyutta bir gecede buluşacak. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir haftasonu olacaktır. Bu önemli organizasyon için emek harcayan başta DASİP Başkanı Yusuf Şahin ( gardasin.58) ağbey olmak üzere herkesi kutluyorum. Fotoğrafları ve gece haberini merakla bekliyorum.
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Yiğido
![]() hayri Şuan
Son Aktivite: 09.07.2009 19:04
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sivaslı olarak böyle etkinlikler gurur verici İNŞALLAH,daha başka ülkelerde de böyle etkinlıkler olur başarı ve sağlık diliyorum.bende yurt dişına gitmek istiyorum ama olmuyor kuaförüm daha rahat olur diye düşünüyorum ama adam olmayınca olmuyor.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|