31.05.2009, 01:32 | #11 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1259
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
An olur deli sevdamın suskunluğunu yüklenirim bir başıma. An olur buluşur yüreklerimiz en masum sevda yollarında. Umut ki bitivermiş daha yolun en başında... Ne yolumdasın ne yolsun sen bana... Bilmezdim ışıksız yollarda umuda kavuşmanın yorgunluğunu Bilmezdim umudun bir rengininde siyah olduğunu. Gece olur en parlak yıldıza takılır dalar gözlerim... Gece olur aniden kayar gider yokluğuna yıldızım. Gölgen ki düşüvermiş kalbime.. Ne yakınsın ne uzaksın sen bana. Bilmezdim hayalinin aynalarda da konuştuğunu... Bilmezdim gözlerinin gökyüzünde de durduğunu..
31.05.2009, 03:39 | #12 |
Usta Yiğido
Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11
Tecrübe Puanı: 1434
|
TANRIM BIR BENZERINI TIPA TIP YARATSADA,
SENI YINE TANIRIM BAKISIN YETER. BITSE ÖMÜR BU BEDEN BIR KABRE YATSADA, SESINI RUHUM TANIR BENI ANISIN YETER.
31.05.2009, 10:40 | #13 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
|
Kızıyorum yaşadığım zamana. Alışamadım bir türlü Ayak uydurmak zor küresel bir duyguya 2 günlük gönül oynaşlarını Son model moda ayakkabıları Saatte bilmem kaç giden hızlı arabaları Her gün türeyen, üreyen sahte sanatçıları Bir türlü hazmedemedim Yanlış zamanda yaşıyorum galiba Ben bu çağa ait değilim İnternette yaşanır oldu aşklar. Sevgi sözcükleri bile sanal Büyüsünü kaybetmiş hayatta, Boynu bükük bekliyor kütüphanede kitaplar. Plastik çiçekler ile ifade ediliyorsa sevgi, Gözden uzak olan gönülden uzak deniyorsa, Bitmiştir olay... Renkli dünyanın çocukları çorap yerine, Her gün sevgili değişitiriyorsa İstemem ben böyle hayatı. Eskiden aşıkların mekanı Çamlıcaydı, Orada buluşulur çay içilirdi. Şimdi kimin evinde kim buluşuyor, Çay yerine günahlar içiliyor. Günahı reddedene eşcinsel deniliyor. Utanıyorum bu yüzden küresel hayattan. Çıplak ete sinekler de konar, Bunu kimse bilmiyor. Mahremin ardındaki güzellik yok olmuş Herkes namahrem peşinde "En güzel aşk, zor olanmış." Bir şarkı olarak kalıyor dilimizde Zahmetsiz Rahmet olmaz, kimse takmıyor. Zahmetsiz olsun, Rahmetsiz de olur fikrini beynimizi yutmuş hazmediyor. Aslında vakit ahir zaman Sırlı kelime sadece 2 hece 2 heceye köle olduk ve sadece 6 harfe; Şehvet... Mevlana ayırmış aşk ve şehveti, uyarmış bizi Ama öğüt dinleyecek vaktimiz yok. Zaman hızla akıp gidiyor, Sanal dünyayı yakalamak lazım Edindiğimiz karşı cinsler 2 sayı, Yattıklarımız ise 3 sayılık basket yazılıyor. Bu şiir sahte dünyaya yazıldı. Alınmasın Yusuflar ve Mecnunlar... Hatta onları bulup korumaya almak lazım. Nesilleri tükenmesin. Yeterince pis olan dünya, daha da kirlenmesin. Ben ise ne Mecnunum ne de yusuf Kirlenmiş biriyim sadece. Zaman ayak uydurmaya çalışan bir ezik belki. Bu yüzden en büyük suçlu benim. Aslında ne utanmaya hakkım var, ne de eleştirmeye. bir karınca çığlığı belki benimkisi Kul duymaz ama belki Allah duyar...
31.05.2009, 10:49 | #14 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
AŞK
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git. Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti Yoktu dünlerde evvelsi günlerdeki yoksulluğumuz Sanki hiç olmamıştı Oysa kalbim işte şuracıkta çarpıyordu Şurda senin gözlerindeki bakımsız mavi, güzel laflı İstanbullar Şurda da etin coğalıyordu dokundukça lafların dünyaların Öyle düzeltici öyle yerine getiriciydi ki sevmek Ki Karaköy köprüsüne yağmur yağarken Bıraksalar gökyüzü kendini ikiye bölecekti Çünkü iki kişiydik Oysa bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra Sonrası iyilik güzellik. Cemal SÜREYA |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
31.05.2009, 10:59 | #15 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
|
Sen varken de aradım seni yokluğunda olduğu gibi belki seversin diye beni çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni korkmadan soğuk kaldırımlarda aradım bıkmadan artık bıktım yokluğundan soruyorum seni her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin bilirsin de nerdesin sen şu yarama tek çaremsin sen hergün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum her geçene seni sordum hiçbir şeyden değil sensizlikten yoruldum artık kalbime adını koydum...
31.05.2009, 11:01 | #16 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
TERKETMEDİ SEVDAN BENİ
Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, Can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni... Ahmed ARİF |
31.05.2009, 12:26 | #17 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
|
O Gece Sensiz koylarda Hırçın bir denizdim Senli olmanın O gece anladım zorluğunu . Buruk tadında içtiğim şarabın Akşam loşluğunda Gülen gözlerin vardı Herkesi görüp, beni görmeyen . Kahve buğulu gözlerin Gece kızıllığındaydı Küskün yüreğimin . Biraz öfke, biraz hüzün Ve az da kırmızı şarap Katlanır değilmiş Varlığında yokluğun
31.05.2009, 13:05 | #18 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
SEVDADIR
Göğü kucaklayıp getirdim sana Kokla, açılırsın.. Solmuşsun, benzin sararmış Yorgun bir işçinin yüzüne benziyor yüzün Öyle bükük bakma bana Çam kolonyası getirdim sana Kentli dağlıların haklı sevdasını Bolu ormanlarından çarpan bir koku Sanki Köroğlunun ter kokusu Aman kokusu, billah kokusu Canlarım, canım benim Üzme kendini bu kadar Sana umudu öğretmeyenlerin suçu mu var Bak yer yüzü ne kadar geniş Ne kadar dar Dur, akıtma gönlüm yaşını Gözünden öpecek bir yer bırak Oy bana en yakın, bana en uzak sevgili yar Hasretine vur beni Giyecek camaşır getirdim sana Adettir diye değil, sevdim diyedir Bağışla, eski biraz Bedenim uygundur diye bedenine Elimle yıkadım, ütüledim Elma ağacında kuruttum Günler sarmal bir yay gibi bunu unutma Bahar annemizin yemenisindeki solgun çiçektir Bunu unutma Seni ben her yerinden öperim Beni unutma Kadere inansaydım sana inanırdım Düşürmem sigaramın ucundaki külü ben Öyle kırık bakma bana Caddeler nasıl da genişliyor Sana bunu söyleyecektim Bileyli bir makas vardı yanımda Sana bunu söyleyecektim Hadi kes büyüyen tırnaklarındaki kiri Sana bunu... Oyy nasıl söyleyebilirim Deliren sevdamızın kısrak huyunu Elimi tut tuttururlar, o kadarına izin verirler Kahreden bir ayrılığın çılgınlığı değil bu Bir isyanın kelepçelesmiş resmidir parmaklarımız Sen içerde Ben dışarda... Oyyy mahpusluk mahpusluk... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
31.05.2009, 16:16 | #19 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
SEVDİM SENİ
Sevdim seni! Yarasına hüzünleri merhem süren yüreğimle… Sevdim seni! Yoğurdukça güzelleşen kalbimi, Senin sevginle… Sevdim seni! Aşkın benzersiz tadıyla… Gidiyor olsa da, Doğru ya da yalana; Fark etmez, Sevdim seni bir anda… Sevgin düştü, Şu mutsuz ömrümün, mutluluk payına. Sevme dedim, Dinlemedi başına buyruk gönlüm. Sevdim seni sevgi uğruna. Tatmak istedim bir kez daha aşktan. Gidiyor olsa da, Doğru ya da yalana; Fark etmez, Sevdim seni bir anda… Sevdim seni! Gönlümde yitmeyen, bitip gitmeyen ümidimle… Sevdim seni! Yüreğimdeki gizlerin o muhteşem büyüsüyle… Sevdim seni! Karşılık beklemeden. Beklese de yüreğim, Bir medet ummadan, istemeden… Sevdim seni çıkarsız, Ölümüne bir kez daha. Sevdim seni! Sevdim, bir anda… Sevgin düştü, Şu mutsuz ömrümün, yalnızlık semasına… Yüreğimin yanıp, kavrulduğu bir anda. Sevgin düştü yüreğime, Sevgin… Bir anda… İçimi acıtıyor olsa da, Adı konmadık aşkım. Varsın olmasın! Sevgi olsun, Adı konmadık aşkımın. Sevgiyi yazdım… Sevgiyi yazacağım… Seviyorum seni! Bendeki bu aşkın adı; SEVGİ… H.KÜBRA YILDIRIM
31.05.2009, 16:20 | #20 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
NASIL BİR SEVDAYSA...
Ay çok mu gecikti nerdeyse çıkar Sen yalnızlığıma varır varmaz Az sonra yağmuru durduracaklar Rüzgarı değiştirdim Ustura ağzı poyraz Yok canım yıldızları unutmadık Mutlaka yerlerinde bulunacaklar Kenarı yaldızlı mavi bir karanlık Sütlü çıplaklığını örtecek kadar Senin için olduğu asla bilinmeyecek Yapraklarını birden dökecek dutlar Şafak sökerken sekiz on kadar şimşek Balkonda işlemeli müstesna bulutlar Ayak bastığın an şehir de değişebilir Yoksa Moskova'mı Belki Berlin belki Dakar Belki 30'lardan mehtap yorgunluğu İzmir Körfez'de şerefine donatılmış vapurlar Nerede ne zaman kaç kere yaşadık Nasıl bir sevdaysa eskitememiş yıllar Bitirdiğimiz herşeye yeniden başladık Dudaklarımızda birbirimizden mısralar Attila İLHAN |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 23 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 23 Misafir) | |
|
|