Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.11.2009, 22:06   #11
abdulvahid
Yiğido

abdulvahid - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdulvahid Şuan abdulvahid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2012 10:51

Tecrübe Puanı: 589 abdulvahid FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başbakan Destanı

Türkiyede son bir senedir yapılanları,ülkenin demokrasiye geçiş çabasını,ülkede barışı tesisi etme gayretlerini,
"Teröristleri bırakıp askerleri hapse atmak"
gibi oldukça basit olarak algılanagelmesi,meselelere tamamen hamasi baktığımızın en bariz alametidir.

Hapse atılanlar kimlerdir acaba,bu da sorgulanabiliyor,sorulabiliyor mu ?

Ülkenin geleceğine ipotek koyma planlarıyla meydanlarda arz ı endam edenler,ne kadar bu ülkeyi seviyorlar acaba?
Alt 07.11.2009, 22:14   #12
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1451 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

"Son derece basit" demek ha...Bu mudur..?

Bırakılanlar kimlerdir..? Demokrasiymiş barışmış oldu . apoya paralar harcansın tv ler buzdolapları götürülsün, teröristler miting yapsın bizde susalım neymiş efendim demokrasi barış...

Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009, 22:20   #13
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1353 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bırakılanlar kimlerdir..? Demokrasiymiş barışmış oldu . apoya paralar harcansın tv ler buzdolapları götürülsün, teröristler miting yapsın bizde susalım neymiş efendim demokrasi barış...

metin abdullah öcalan uluslararası bir mesele haline geldi..ne zaman ki dışa bağlılıktan her yönden Türkiye kurtulur o zaman apo asılır..teröristlerin sınırdan geçişi hata idi evet.. ama diğer taraftanergenekon gibi sonuçlanmayan bir dava var.. iddialar ise dehşet verici...sen inanıyor musun asılsız bir dava olacak ve genelkurmay bu derece suskun olacak...
Alt 07.11.2009, 22:23   #14
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 778 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Bu ne ya hırsızın hiçmi suçu yok Her şey ortada Necati DOĞRU doğru tespitlerde bulunamadığınımı söylmek istiyrosunuz. Demokrasi açılımı bahane edilip ülke ne hale getirildi, başbakanın çocukları 4 sene evvel burs paarsıyla amerikada okumuyormuydu, şuanki durum sizin bakış yönünüzü belirleyemiyormu!
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009, 22:39   #15
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Muhammed Yusuf Kandehlevi, Hayâtû's Sahâbe
12.06.2006
İbn Ömer şöyle anlatıyor: Birkaç deve satın alarak otlatılmak üzere koruluğa gönderdim. Semirip güzelleştikten sonra da onları , satmak üzere Medine'ye getirdim. Pazarda bulunduğum sırada babam Ömer oraya geldi. Benim semiz develerimi görünce bunların kime ait olduğunu sordu. "Bunlar oğlun Abdullah'ın develeridir!"dediler. Babam da bana "Ey Abdullah! Mü'minlerin Emîrinin oğlu!"diye seslendi. Koşa koşa gidip "Buyurun ey Mü'minlerin Emîri! Bir emriniz mi var?"dedim. "Şu develer nedir?"dedi. "Onlar benim, satın alıp herkes gibi koruluğa göndermiş olduğum develerimdir. Ben de diğer müslümanlar gibi ticaret yapmak istiyorum"dedim. Bunun üzerine babam şunları söyledi: "Herkes, Mü'minlerin Emîri'nin oğlu olduğun için senin develerine özel ilgi gösterip bedava otlatıp sulasın, sen de kâr et öyle mi? Ey Ömer'in oğlu Abdullah! Bu develer için vermiş olduğun sermayeni al geri kalanları da müslümanların beytülmalına gönder".
Alt 07.11.2009, 22:48   #16
abdulvahid
Yiğido

abdulvahid - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdulvahid Şuan abdulvahid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2012 10:51

Tecrübe Puanı: 589 abdulvahid FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Alın ellerinize silahlarınızı çıkın, miting basın ,sıkın kafalarına birer kurşun vatan kurtulsun vatandaş da!

Bu ucuzlukdur beyim ucuz kahramanlıktır.
Niye ergenekondan yargılananlara tek laf etmezsiniz?
Türkiyenin 100 senedir başının belası bu zihniyet değil midir?
Neden 60 dan beri on yılda bir kurtarılırız?
Hiç merak etmiyor musunuz?
Her kurtarılışta kaç sene gerilere gittiğimizi,
Milletin başına şimdiye kadar ne çoraplar örüldüğünü?
İhanetleri,
Millete meydan okuyuşları?

Merak etmiyorsanız çıkın sokaklara bağırın,
Kahrolsun falanlar,
Yiene kan yine gözyaşı,
Yazık değil mi bu ülkeye,
Bu ülke evlatlarına????
Alt 09.11.2009, 11:24   #17
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1109 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Kim kimin parasini yemis goruyoruz , evladi da olsa cezasini cekiyor . Basbugun evlatlari hayirsiz cikmissa ne yapsin canlansin mi ! Tayyibi Türkes'le kiyaslamak çok buyuk hata olur zaten , sonra hakarete maruz kaldim demeyin . Illa her konuda Ya Turkes ya Ülkücüer .

MasaAllah asiret gibi aile . Tebrikler . Milletinin cebine gore konuscaksin yoksa susacaksin . Teget gecmiyor hersey
Alt 09.11.2009, 13:11   #18
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Çok güzel bir yazı yazmış gazeteci, kutluyorum. 20 sene önce bir fabrikada çalışan ve grev gözcülüğü yapan bir kişinin bu zaman zarfinda böyle yerlere gelmesi, bilimsel olarak araştırılmalı ve okullarda eğitim amaçlı ders verilmelidir.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)