Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.11.2009, 15:58   #11
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57

Tecrübe Puanı: 747 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kavşak Hayırlı Olsun

Buyrun işte saçma sapan,gereksiz ve sadece masraf ve zaman kaybından başka bişey değil.
Bir kavşağın açılışı için bukadarına gerek varmıydı?Acaba Belediye başkanı ve yardımcılarının vicdanı rahatmı?
Neyse biraz daha bekleyelim bakalım daha neler yapacaklar,sizleri titizlikle izliyoruz!!!
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009, 16:07   #12
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 775 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gönlüm58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam hayırlı olsunda kavşak içinde açılış olursa(yakında tatlı sular açılınca onlar içinde açılış yapılır diye korkyorum)...
Korkmanıza gerek yok zaten yapıldı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009, 17:36   #13
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 756 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hayır obu degilde bu kavşağın bitmiyen yerleri var daha
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009, 20:52   #14
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57

Tecrübe Puanı: 747 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Duhan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayır obu degilde bu kavşağın bitmiyen yerleri var daha
Nasıl yani anlamadım,bu kavşak bitmedenmi açılışı yaptılar şimdi?
Peki söylede bilelim, ne eksikleri var bu kavşağın?
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009, 21:54   #15
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 777 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayırlı olsun.Bu haber ulusal sitelere düşmüş.Daha önce de dediğim gibi bu kadar sıradan bir icraat için tören düzenlemek Sivas Belediyesini küçük düşürmekten bir adım öteye gitmez.Şu kavşağı Hakkari-Şemdinli belediyesi bile yapar.Bunun neresini kutluyoruz?

Bir öğretmen, "Ben çocuklara ders anlatıyorum" diye övünüyor,seviniyor,kutlamalar yapıyor.Bu öğretmen bile daha az komik.
Haklısın Ama Seçildi bir kere daha önünde çok sene var
Alt 17.11.2009, 22:02   #16
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1354 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

zaman çabuk geçer...bence zamanı aleyhine çevirdi başkan.. bir daha seçileceğini zannetmiyorum
Alt 17.11.2009, 22:06   #17
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zaman çabuk geçer...bence zamanı aleyhine çevirdi başkan.. bir daha seçileceğini zannetmiyorum
Nasıl seçildiğini hatırlatmaya gerek yok zaten ben ilk seçildiğinde anlamıştım Biraz duygusal davrandı Sivas Sami Aydına Verseydi O zaman Şimdiye kaç proje bitmişti.
Alt 17.11.2009, 22:18   #18
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1354 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nasıl seçildiğini hatırlatmaya gerek yok zaten ben ilk seçildiğinde anlamıştım Biraz duygusal davrandı Sivas Sami Aydına Verseydi O zaman Şimdiye kaç proje bitmişti.
bakın kıymetli hemşehrim
ben de oyumu doğan beye verdim... ister duygusal olsun ister mantıklı...bunu tartışmak şu zamandan sonra zaman israfıdır...

ben sizin yorumunuzdan şunu anlıyorum: Doğan Ürgüp BBP adayı olarak seçimde ben de varım diyerek değil ; sırf BBP nin de seçimde bir adayı olsun diye seçime girdi..Bu mudur ?

Aksi durumda olabilirdi Muhsin Yazıoğlu ölmeyebilirdi ve Doğan Bey yine başkan seçilebilirdi.. O zaman da mı böyle yazacaktınız...

ben bir sivaslı olarak proje mıroje beklemiyorum Sivasla ilgili olumsuz haber okumaktan öyle yoruldum ki ...en azından benim için lüks...en azından parkıma bakılmasını istiyorum evime giderken yoldaki çukurların toprakla gelişigüzel örtülmesini değil asfalt dökülmesini bekliyorum terminalden otobüs durağına giderken yerlerde çöp görmek istemiyorum..

neyse bu konu kavşak konusu .... hayırlı olsun daha güzellerini görmek nasip olsun..
Alt 17.11.2009, 22:19   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Google'da "kavşak açılışı" yazdım ve ilk 7 sayfayı inceledim.Çıkan her 10 sonucun 3-4'ü bugünkü Yenişehir Kavşağı(!) töreniyle alakalı.Diğer çıkan sonuçlarda tören yapılan kavşakları gözlerinizle görün.

Mevlana'ya köprülü,trafiği yeniden hayata döndürecek bir kavşak yaparsanız,o gün tüm işimi bırakıp geliyim..
Alt 17.11.2009, 22:28   #20
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bakın kıymetli hemşehrim
ben de oyumu doğan beye verdim... ister duygusal olsun ister mantıklı...bunu tartışmak şu zamandan sonra zaman israfıdır...

ben sizin yorumunuzdan şunu anlıyorum: Doğan Ürgüp BBP adayı olarak seçimde ben de varım diyerek değil ; sırf BBP nin de seçimde bir adayı olsun diye seçime girdi..Bu mudur ?

Aksi durumda olabilirdi Muhsin Yazıoğlu ölmeyebilirdi ve Doğan Bey yine başkan seçilebilirdi.. O zaman da mı böyle yazacaktınız...

ben bir sivaslı olarak proje mıroje beklemiyorum Sivasla ilgili olumsuz haber okumaktan öyle yoruldum ki ...en azından benim için lüks...en azından parkıma bakılmasını istiyorum evime giderken yoldaki çukurların toprakla gelişigüzel örtülmesini değil asfalt dökülmesini bekliyorum terminalden otobüs durağına giderken yerlerde çöp görmek istemiyorum..

neyse bu konu kavşak konusu .... hayırlı olsun daha güzellerini görmek nasip olsun..
Doğan Ürgüp İlk Seçildiğinde konuşmasında Sivas Başkanın Emanetidir demişti Oda Biliyor Bu kadar yüksek oyla Muhsinyazıcıoğlunun ölmesi nedeniyle aldığını Yoksa Sami aydın Kazanırdı Bu yüzden Bu Yüzden Açılışları biraz abartıyor Yapması gereken şeyleri büyük gösteriyor Çünkü Sami Aydın gibi proje yapamıyor bütçesi Kısıtlı.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)