![]() |
#11 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
acılım cısınız işde bu olaylar açılım tavizinden meydana gelen olaylar değilmi ben size teröre destek veriyorsunuz demedimki açılımı desdekliyorsunuz ne oldu dtp liler açılım falan bitti dediler ama başbakan hala açılmaya devam ediyor sokakdaki olayları çizgi filden ibaret zannediyor adamlar türkiyede türk bayrağı açtırmıyorlar ALPPEREN LERİN İŞARETİNİ GÖRDÜNÜZMÜ BOZKURT İŞARETİYDİ BE et tırnakdan ayrılırmı demi ama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2208
![]() |
![]() Reis hayattayken kimse alperen ocaklarına taş atmıyordu,çamur atmaya çalışanlar çok oluyordu ama reis hepsini ufalayıp toz ediyordu ama yinede taş atmaya kimse cesaret edemiyordu çünkü biliyorlardı taşın gediğini nasıl bulduğumuzu !!! Bugün atılan taşlar alperenlerin sahipsiz kaldıklarından sebep değildir,atılan taşlar reis hayattayken gündeme getirilemeyen konular,moda olamayan ihanet planları ve açılım saçmalıklarıdır...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2183
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1340
![]() |
![]() Alıntı:
Ancak bu mesele bir günün bir ayın bir yılın meselsi değil abi.Lisedeyken -tam hatırlamıyorum- hadep kongresinde Türk Bayrağını indirmişlerdi. 2004 ya da 2005 o yıllarda da nevruz kutlamalarında Türk Bağrağını çiğnemişlerdi. Byrağı bir polis onların ayaklarından altından almıştı. Diyeceğim şu ki bayrağa saldırı bu günün ortaya çıkardığı bir durum değil.Akp karşıtlarına malzeme çıktı. pkk taraflarının sokağa inmesine gelince. Önceden pkk yoktu da şimdi Akp pkk ya taraftar mı üretti? Buz dağının her zaman görünmeyen kısmından korkun abi görünen kısmından değil.Bu hainler her zaman vardı. O zaman yeraltındalardı şimdi yer üstünde. Akp nin hatası da burada .. Onlara fazla güven verdi.pkk nın Dtpsi hiçbir zaman muhatap alınmamalıydı. Diğer taraftan, diyelim açılım hiç başlamamış olsaydı o zaman bu insanların ülkeyi bölmeyeceğini nasıl garanti edeceksiniz. Ben sizin kadar iyimser değilim kusura bakmayın. Cumhuriyetin kuluşundan beri bölgede bir huzursuzluk varsa ve giderek bu huzursuzluk artıyorsa bu kimin suçu.Askeriyle eğitim sistemiyle ekonmisiyle diyanetiyle vs. bütün kurumları elinde tutan devlet ve siyasi partiler giderek artan bu kopuşun taraflarından birsidir. Hiç kusura bakmayın Türkiyenin bu noktaya gelmesinde sadece Akp nin değil hepimizin suçu var.. saygılar.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() yav o vatandaşlık görevi onları yuhalamak naletlemek işinize geldiği gibi olayları nasıl yorumluyon vede konuyu kaydırıyon.HERZAMAN DAĞOS OLMAZKİ VAN MİNİZ DİYE BAŞBAKAN OY İŞDE ÖYLE TOLANIR.yoksa
gelelim bayrak yakma meselesine hay allah razı olsun ben onu unutmuştum bayrak mersinde yakılmıya teşepbüs edildi onuda bir sivil polis memuru ellerinden aldı seyreden halkada kizdi ben o olayı çok iyi hatırlıyorum nasıl unuta bilirimki. O ANI TARİH TÜRKİYEDE İLKEZ TÜRK BAYRAĞINI YAKMA TEŞEPBÜSÜ OLARAK GÖSTERİYORDU NE YAZIKKİ İKDİDAR YİNE AKP Dİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.01.2016 00:55
Tecrübe Puanı: 1066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eceli gelen keçi, çobanın değneğine sürtünürmüş.....
derler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 16:22
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Alıntı:
Saygılar.
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yiğido
![]() ![]() CRAZY OSMAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.03.2010 20:29
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
![]() SALİM ABİ SÜPER BİR KONU..
BURDA DA İST DA BU OLAYLAR MEDYAYA YANSITILMADI HABERİNİZ YOK.. İSTANBUL ÜMRANİYE VE BİZİM ATAŞEHİR OCAĞIDA SES BOMBALARIYLA TEHDİT EDİLDİ.. ALLAH'TAN OLU YARALI FALAN YOK..MADDİ HASAR VAR.. AMA BİZİ NE BOMBALAR NEDE BU ÇAKALLAR DURDURA BİLİR... ORDA TÜRK BAYRAĞINI AÇAN ÜLKÜDAŞLARAIN ELLERİNDEN ÖPERİM.. HELAL OLSUN... AMA BU OLAYLAR TAMAMİYLE BİR PLAN VE BİR DÜZEN HALİNDE İŞLEDİĞİNEDE İNANIYORUM... AMA BİZİM İNSANIMIZIN UYANDIĞI FALAN YOKKKK..
![]() |
#19 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
bunlar kudurmuş köpek gibi nereye saldıracaklarını bilmiyorlar yakında bilirler. günlerdir kundaklamalar devam ediyor bizlerde onları kundaklarız artık. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alperen Ocakları İdil Biret’ten Özür Dileyecek... | madımak_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 15.07.2009 10:12 |
Alperen Ocakları Halısaha Futbol Turnuvası Finali (Sivas Alperen Ocakları) | Merkez_Alperen | Haberler | 5 | 17.06.2009 15:48 |
Alperen Ocaklarından Tehdit İddiası | sivaslıgenç | Serbest Kürsü | 21 | 14.06.2009 07:56 |
ALPEREN KİMDİR?? | gul-i_ahmer | Serbest Kürsü | 3 | 15.09.2008 12:05 |
ALPEREN KİMDİR | KAFKASKAR | Arşiv | 8 | 11.02.2008 22:35 |