Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.01.2010, 19:24   #11
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Biricik Vekillerimiz

Mevcut vekillerimizin beşini toplasak bir Abdullatif Şener etmez. Yetiş ya 2011 seçimleri...
Alt 04.01.2010, 19:35   #12
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1374 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

gelen gideni aratır her zaman kiley...

AKP aşkının gözü kördür..

Konu goramaz tarafından (04.01.2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2010, 20:57   #13
hasan fatih
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hasan fatih Şuan hasan fatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 23:55

Tecrübe Puanı: 0 hasan fatih isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Arkadaşlar, partisi için seçtiğiniz korkuluklardan ancak bu kadar vekil olur. Sizin derdinizle dertlenen bir insan vardı, ona da belediyeyi bile zor güç verdik: Buyrun ettiğiniz değerde size milletvekilleri. İki kere seçti Sivas bu insanları. Peki ya bunlar gibisini kaçıncı kez seçti Sivas.
Hükumete yaslanmayı memlekete hizmet sananlaradır bu ders; amma velakin kurunun yanı yaş yaş yatanların da kabahati var bu işte. Ne diyelim, evvelki sene benim başıma geldi bir iş.
Sayın Selami UZUN'un yanına gittik, bir akrabamızı girdiği sınavlarda hep 1. olmasına rağmen görevine atamadılar kurumun birisinde hep torpillileri atadılar. Biz de bir sahip bulalım dedik. Saolsun Merhum YAZICIOĞLU, abimiz, babamız gibi dinledi bizi. Elinden gelen yardımı -hak hukuku çiğnemeden- yapacağını söyledi. Sonra bu akraba bir de Selami UZUN'un yanına gidelim dedi. Dedim ayıptır, YAZICIOĞLU gibi bir insanın yanından çıkıp böyle bir adamın yanına gitmeyelim insafsızlık olur dedim, dinletemedim. Gittik.
Tabi Selami bu, Konya'nın bilmem hangi ilçesinde kaymakamdı ya; ordan gelen birisi emir eri yerine koyup Selami'ye sayıveriyor: Bizim falan hastaneye şu kadar yatak koydur! Şu okula bilgisayar aldır! Filanın oğlu işsiz ona iş bul!
Ben utandım, niye mi?
Bu Konyalının emirlerini el-pençe dinleyen sayın vekil bizi dinlemeye gelince coştu, aslan, kaplan kesildi siz gidebilirsiniz deyip bizi usulünce makamından kovdu. Allah razı olsun kendinden, AKP gerçeğini bizim akrabaya gösterdi, gösterdi amma ne yazar.
Sivas'a da olmadık rezillikleri getirdi bu vekil. Nitekim, bu vekiller, zalimin, zulmün vekili, Sivas'a yaramaz bunlar.
hasan fatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2010, 21:17   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4567 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bunlar bizim vekilimiz olamazlar olsa,olsa sayın tayyip beyin emir eri olurlar onuda beceremezlerya zamanı gelince bütün türkiyede olduğu gibi sivastada boyunun ölcüsünü alacaklar
Alt 04.01.2010, 21:32   #15
sandal5877
Usta Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandal5877 Şuan sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.03.2014 07:22

Tecrübe Puanı: 797 sandal5877 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

seçim zamanı verilen sözler vatandaşa yapılan yalakalıklar ama iş icrata gelince kise yok ortada
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 08:42   #16
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1472 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yetiş ya Orhan TAŞ(2002 seçimlerinde AKP Sivas Milletvekili idi bu da bizim akraba)...

2004'te bizim köye gidip "köyün yollarını asvaltlatacağım!" diye söz vermiş 2010 geldi köyün yolları hala asvaltlanmadı..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 11:06   #17
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1327 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mevcut vekillerimizin beşini toplasak bir Abdullatif Şener etmez. Yetiş ya 2011 seçimleri...
Çarpsan da etmez.
Alt 05.01.2010, 20:03   #18
BuRuCiYe
Yeni Yiğido
NO AVATAR

BuRuCiYe Şuan BuRuCiYe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2010 22:37

Tecrübe Puanı: 0 BuRuCiYe FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasın Millet vekilleri Meclistte Ceplerini Doldurmakla Meşguller
BuRuCiYe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 23:57   #19
dolcepresto
Yeni Yiğido
NO AVATAR

dolcepresto Şuan dolcepresto isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2010 22:43

Tecrübe Puanı: 0 dolcepresto FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnsanlar layık oldukları yönetim ve idare şeklini kendileri belirler.Geçmiş olsun Sivasa.
dolcepresto isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2010, 00:08   #20
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Şeçim zamanı verilen sözleri unutup,Şimdi koltuk hesabı yapanlar.Sizleri şiddetle kınıyorum.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)