|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Mevcut vekillerimizin beşini toplasak bir Abdullatif Şener etmez. Yetiş ya 2011 seçimleri...
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1374
![]() |
gelen gideni aratır her zaman kiley...
AKP aşkının gözü kördür..
Konu goramaz tarafından (04.01.2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Yiğido
![]() hasan fatih Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 23:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Arkadaşlar, partisi için seçtiğiniz korkuluklardan ancak bu kadar vekil olur. Sizin derdinizle dertlenen bir insan vardı, ona da belediyeyi bile zor güç verdik: Buyrun ettiğiniz değerde size milletvekilleri. İki kere seçti Sivas bu insanları. Peki ya bunlar gibisini kaçıncı kez seçti Sivas.
Hükumete yaslanmayı memlekete hizmet sananlaradır bu ders; amma velakin kurunun yanı yaş yaş yatanların da kabahati var bu işte. Ne diyelim, evvelki sene benim başıma geldi bir iş. Sayın Selami UZUN'un yanına gittik, bir akrabamızı girdiği sınavlarda hep 1. olmasına rağmen görevine atamadılar kurumun birisinde hep torpillileri atadılar. Biz de bir sahip bulalım dedik. Saolsun Merhum YAZICIOĞLU, abimiz, babamız gibi dinledi bizi. Elinden gelen yardımı -hak hukuku çiğnemeden- yapacağını söyledi. Sonra bu akraba bir de Selami UZUN'un yanına gidelim dedi. Dedim ayıptır, YAZICIOĞLU gibi bir insanın yanından çıkıp böyle bir adamın yanına gitmeyelim insafsızlık olur dedim, dinletemedim. Gittik. Tabi Selami bu, Konya'nın bilmem hangi ilçesinde kaymakamdı ya; ordan gelen birisi emir eri yerine koyup Selami'ye sayıveriyor: Bizim falan hastaneye şu kadar yatak koydur! Şu okula bilgisayar aldır! Filanın oğlu işsiz ona iş bul! Ben utandım, niye mi? Bu Konyalının emirlerini el-pençe dinleyen sayın vekil bizi dinlemeye gelince coştu, aslan, kaplan kesildi siz gidebilirsiniz deyip bizi usulünce makamından kovdu. Allah razı olsun kendinden, AKP gerçeğini bizim akrabaya gösterdi, gösterdi amma ne yazar. Sivas'a da olmadık rezillikleri getirdi bu vekil. Nitekim, bu vekiller, zalimin, zulmün vekili, Sivas'a yaramaz bunlar. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Bunlar bizim vekilimiz olamazlar olsa,olsa sayın tayyip beyin emir eri olurlar onuda beceremezlerya zamanı gelince bütün türkiyede olduğu gibi sivastada boyunun ölcüsünü alacaklar
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandal5877 Şuan
Son Aktivite: 14.03.2014 07:22
Tecrübe Puanı: 797
![]() |
seçim zamanı verilen sözler vatandaşa yapılan yalakalıklar ama iş icrata gelince kise yok ortada
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1472
![]() |
Yetiş ya Orhan TAŞ(2002 seçimlerinde AKP Sivas Milletvekili idi bu da bizim akraba
)...2004'te bizim köye gidip "köyün yollarını asvaltlatacağım!" diye söz vermiş 2010 geldi köyün yolları hala asvaltlanmadı.. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Yeni Yiğido
![]() BuRuCiYe Şuan
Son Aktivite: 05.01.2010 22:37
![]() |
Sivasın Millet vekilleri Meclistte Ceplerini Doldurmakla Meşguller
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Yiğido
![]() dolcepresto Şuan
Son Aktivite: 23.10.2010 22:43
![]() |
İnsanlar layık oldukları yönetim ve idare şeklini kendileri belirler.Geçmiş olsun Sivasa.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şeçim zamanı verilen sözleri unutup,Şimdi koltuk hesabı yapanlar.Sizleri şiddetle kınıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|