Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AKP'liden teselli ettiği işçiye şok..!!! - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2010, 11:54   #11
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: AKP'liden teselli ettiği işçiye şok..!!!

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şunu mantığım almıyor, şimdiki yönetimle ilgili bir yolsuzluk, usulsüzlük habari çıktığında her nedense hamen "Geçmiştede, şu bu olmuştu daha da kötüydü" Cümelsinin arkasına sığınmak bence gerçeklerden kaçmaktır.
Yapılan yanlıştır, haksızlıktır kim olursa olsun bunu açık yürekliliğimizle söylemeliyiz. Doğruları ancak öyle bulacağımıza haksızlıklara ancak o şekilde son vereceğimizi düşünüyorum.
Çok haklısın arif kardeşim kötüyü örnek gösterenler kendilerinin iyi oldukları anlamına gelmezler bunların yaptığı sadece gerçeklerden kaçmaktır
Alt 10.01.2010, 16:12   #12
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 677 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaten bu memlet şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanların pisligidir bu soygunculara hırzızlara cesaret veren darbecileri koruyup kollayan bası kapalı ogrecileri universiteye sokmayan türkculuk ,turkculuk diyerek apo yu ipten alan sol partiler nederse basım gozum üstüne diyen MHP mi gulunç AKP mi )
bunu yazan insanın Türkçe'den bihaber olması üzücü, aynı zamanda siyasi tarihtende bihaber olması üzücü.
İlk olarak ülkücülük Türkçülük demek değildir sadece, Türk-İslam ülküsü demektir.
İkinci olarak apo'nun yakalandığı 15-16 şubatta MHP mecliste yoktur bırak iktidarı.
Üçüncü olarak Apo'nun asılması hadisesi meclise gelmiş MHP milletvekili dışında kalan tüm milletvekilleri asılmaması yönünde oy kullanmış, bunların arasında AKP'de vardır. O gün Sayın Tayyip:"Bugün çok güzel şeyler oldu" diyerek gafletini betimlemiştir. O süreçi çok tartıştık aç araştır oku bul derim...

Bir de işin komik tarafı 80 ihtilalinde en büyük darbeyi yiyen bizin, darbecilerin avukatı gibi gösteriliyor olması. Efendi efendi biz Türk Silahlı Kuvvetlerini savunuruz, Türklüğe ya da İslama garabeti olanı değil... Darbeci, cuntacılarla hala bağlandıramamalarının sebebi de bu olsa gerek bizi...

Velhasılı kelam sizin gibi bir zihniyete Peygamber Efendimizin hadisiyle AKP yönetimini layık görmemek elde değil, çünkü:
"Her millet layıkıyla yönetilir"

Sizin gibi ...................... bile fazla.

Selametle
Alt 10.01.2010, 16:22   #13
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1353 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yorumunuzun son cümlesini hiç yakıştıramadım size...
Alt 10.01.2010, 16:29   #14
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Urumci´nin yorumlari kendisine cok yakisiyor, bu zaman da hala milliyetciligin savunulmasi bana aci veriyor. Ülkemizde yolsuzluk, adam kayirma AKP ile baslamadi aksine AKP döneminde azaldi.
Alt 10.01.2010, 16:31   #15
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bunu her parti her vekil yapıyor.Ben yapmıyorum diyen parti de vekil de yalan söyler!
Keşke olmasa,hakeden işinni başında dursa,particilik yapılmasa ama ülkenin uzun yıllar gerçeği bu!Bu yüzden biz Türkiye'yiz!!!!
Alt 10.01.2010, 16:48   #16
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP ve MHP iktidari döneminde Mugla ya da Aydin da bir saglik ocaginin yikilarak ilce parti baskaninin sahibi oldugu eczanenin yanina yapildigini okumustum, partizanligin bu kadarina o dönemde sasirmistim. Türkiye de üniversite bitirip issizlik yüzünden yurtdisina gitmis biri olarak sunu iyi biliyorum ki ülkemizde her parti partizanlik yapmistir. Bu kesinlikle ve kesinlikle AKP döneminde cok daha düsük seviyeye inmistir. Senin haberin bence ilginc degil Metin. Gecmisi arastirdigin zaman bu haberin gereksiz oldugunu görürsün.
Saygimla
Abi CHP-MHP iktidarı tarihte ne zaman varmış onu merak ettim bende

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 16:56   #17
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 723 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Blinzeln Cevap: AKP'liden teselli ettiği işçiye şok..!!!

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bunu yazan insanın Türkçe'den bihaber olması üzücü, aynı zamanda siyasi tarihtende bihaber olması üzücü.
İlk olarak ülkücülük Türkçülük demek değildir sadece, Türk-İslam ülküsü demektir.
İkinci olarak apo'nun yakalandığı 15-16 şubatta MHP mecliste yoktur bırak iktidarı.
Üçüncü olarak Apo'nun asılması hadisesi meclise gelmiş MHP milletvekili dışında kalan tüm milletvekilleri asılmaması yönünde oy kullanmış, bunların arasında AKP'de vardır. O gün Sayın Tayyip:"Bugün çok güzel şeyler oldu" diyerek gafletini betimlemiştir. O süreçi çok tartıştık aç araştır oku bul derim...

Bir de işin komik tarafı 80 ihtilalinde en büyük darbeyi yiyen bizin, darbecilerin avukatı gibi gösteriliyor olması. Efendi efendi biz Türk Silahlı Kuvvetlerini savunuruz, Türklüğe ya da İslama garabeti olanı değil... Darbeci, cuntacılarla hala bağlandıramamalarının sebebi de bu olsa gerek bizi...

Velhasılı kelam sizin gibi bir zihniyete Peygamber Efendimizin hadisiyle AKP yönetimini layık görmemek elde değil, çünkü:
"Her millet layıkıyla yönetilir"

Sizin gibi ...................... bile fazla.

Selametle

Valla benim kadar turk tarihini bilsenydin sendeki kafayı keser atardın kaldıkı bu rezillilkleri gormek icin fazla ileriyi bilmeyede gerek yok biri gitti bi laf soyledi sagcıyı solcuya kırdırdı oburu gitti solcuyu sagcıya kırdırdı ama bedbahlıgın sonu yok hala tanrı turku korusun edebiyatıyla curumus zihniyetle ülküden bahsediyosun bir insanın fikriyle zikrinin bir olması gerekir onun icin lafla mnilliyetcilik olmaz ac sen o tarih kitaplarını ozelikle yakın tarihi bi daha oku fayda etmez ama bu zihniyete sen yinede oku o .... ya gelince valla koyun olmak cakal olmaktan iyidir selametle

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2010, 17:19   #18
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaten bu memlet şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanların pisligidir bu soygunculara hırzızlara cesaret veren darbecileri koruyup kollayan bası kapalı ogrecileri universiteye sokmayan türkculuk ,turkculuk diyerek apo yu ipten alan sol partiler nederse basım gozum üstüne diyen MHP mi gulunç AKP mi )
Memlet değil memleket,şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanların pisligidir değil şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanlardan dolayıdır denebilir, hırzız değil hırsız, ogreci değil öğrenci, Türk'ün T'si büyüktür ayrıca türkculuk değil Türkçülüktür, nederse değil ne dersedir tüm cümlenin sonunda da soru işareti olur...

Bütün bunların dışında CHP'ye en son ne vakit yetki verilmiştir? O yetki verildiğinde sen kaç yaşındaydın ve bana anlatırsan sevinirim çok okumuşsun yakın tarihi CHP'nin o yetkili olduğu zamanlardan kalan, günümüzdeki pisliklerin nedeni nelerdir? Türkiye'de artık sağ sol partilerin olduğunu düşünmüyorum, ilk ayırım Liboş ve Ulusalcı farkıdır buna başım gözüm üzerine demeyelim de aklın yolu birdir desek nasıl olur?

Siz sağcının solcunun birbirini kırdığı zamanlarda kalmışsınız ama şimdi şükürler olsun öyle birşey yok... Çok solcu ve ülkücü arkadaşım var birlikte oturup tartışabiliyoruz ama sanki AKP bunu istermişcesine açılımlar yapa yapa bu halkı birbirine düşürüyor... Artık insanlar Kürt-Türk diye ayrılıyor, Mersin'de kız yüzünden çıkan bir lise kavgası etnik kavgaya dönüşüyor, Polisler linç edilmeye çalışılıyor, Edirne'de halk-halkı linç ediyor, İzmir'de olanlar ortada, kendisine hizmet eden otobüsün içerisinde komşusunu yakar oldu insanlar...

Siz eğer Türk gelenek, görenek ve Töresini en önemlisi Devlet Yönetim modelini, tarihdeki yönetim geleneklerini bilseydiniz "ben geçmişte ne yaptım" diye kafanızı keser atardınız ve eğer okuduklarınızı yazın dilindeki Türkçenizle okuduysanız korkarım çok şeyi yanlış anlamışsınızdır...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2010, 17:32   #19
-Alp-
Tecrübeli Yiğido

-Alp- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-Alp- Şuan -Alp- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2010 00:07

Tecrübe Puanı: 589 -Alp- FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaş, "sol parti", "sağ parti" de ne oluyor? Benim ülkemi en iyi şekilde yönetecek adam hangisi ise O'na oyumu veririm. Solmuş, sağmış, arkaymış, kenarmış bırakın bu milattan kalan takıntılarınızı

Merhum Bülent ECEVİT; sizin deyiminizle sol bir parti lideri idi, adamın bir evi ve kitaplarından başka ne mal varlığı vardı?

Son yılların en popüler Müslüman siyasetçisi ve ülkemizde son iki seçimi de kazanan Başbakanımız;bu da sizin deyiminzle sözde sağ bir parti lideri, bu adamın da mal varlığını şimdi saymaya bir başlasam sabah olur.
-Alp- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı -Alp-'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 17:46   #20
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 723 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
-Alp- Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaş, "sol parti", "sağ parti" de ne oluyor? Benim ülkemi en iyi şekilde yönetecek adam hangisi ise O'na oyumu veririm. Solmuş, sağmış, arkaymış, kenarmış bırakın bu milattan kalan takıntılarınızı

Merhum Bülent ECEVİT; sizin deyiminizle sol bir parti lideri idi, adamın bir evi ve kitaplarından başka ne mal varlığı vardı?

Son yılların en popüler Müslüman siyasetçisi ve ülkemizde son iki seçimi de kazanan Başbakanımız;bu da sizin deyiminzle sözde sağ bir parti lideri, bu adamın da mal varlığını şimdi saymaya bir başlasam sabah olur.
Buradaki mesele mal varlıgı degil bir amaç ben kimseyi korumuyorum dogruları soyluyorum bu kadar insan durduk yere birbiri kırmadi...herkez oyununu oynadı ve gitti kim kazandi kim kaybetti gözluklerinizi çikarın ve bakın...

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)