|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 561
![]() |
![]() yav ben her yazımda diyorummm. sivas halkından bi halt olmaz diye. adamlar kurnazlar biliyorlar. hangi şehrin halkı sorumsuz,hangi şehrin halkı geleceğini düşünmez,hangi şehrin halkını dinle, milliyetcilikle kandırırız,hangi şehrin halkı haksızlıklar karşısında boyun büker oturur,hangi şehrin halkı sosyal kültürel bakımdan kendini geliştirmez sadece dinle milliyetcilikle övünür,hangi şehrin halkı kendi göbeğini kendi kesemez seçtikleri 3-5 bilinçsiz birikimi olmayan yöneticileri seçip medet umar.hangi şehrin halkı din,etnik kimlik bakımından kışkırtılır kullanılır. eeeee biliyorlar elbetteki SİVAS halkı. işyerleri kapandı veyaa taşındı çıt yok,yatırım yapılmıyor gene çıt yok. kocaman sivas halkı bir TEKEL İŞÇİLERİ gibi olamlyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() Alıntı:
sana aynen katılıyorum.ama yeni nesilin daha bilinçli olduğuna şüphen olmasın.ama kötü olan yanı ne dersen ben şimdi kendime örnek alacak kişiyi günümüzdeki kişilerden alırsam aynı devam eder.gençlerin yani bende dahil bir inşaat müh. öğrencisi olarak işin kolayına ucuzluğuna para kazanmasına kaçarsam yani diğerlerini örnek alırsam aynı devam edecek.ama ben doğru kişileir örnek alırsam sonuç dğeişebilir ve değişeceğinde umuyorum.ama o örnek olacak kişiler yok ortalıkta işte.sivas belkide şuan türkiyenin en sorumsuz şehiri diyebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1202
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Binali Yıldırım'ın soru önergesine cevap verememesi gayet doğal, çünkü Sivas cezalandırılmaktadır... Binali Yıldırım nasıl kendi şehrini bu kadar tutuyorsa bizim iktidar vekilleri de o kadar tutması gerekli... Bize böyle vekil lazım, Sivas sevdası olması gerekli, bu soru önergesini Ana Muhalefet vekili değil de iktidar vekilleri verse nasıl olurdu? Bence haberleri bile yoktu trenlerin kaldırıldığından...
Sivaslılardan bir halt olmaz demek doğru bir yaklaşım değil, çeşitli yollarla bizlerin anlatması gerekli Sivas'a yapılan cezalandırmayı...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|