Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.01.2010, 17:11   #11
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 707 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Nihayet Uyandık

Sayın HASAN FATİH güzel şeyler yazmışsın ama sende şunlar yapılabilir diye bir öneri sunmamışsın ve son sözlerinde anlayacak kimse olmadığını yazmışsın sen anlat burada anlayacak insan çok ama anlatmayı bileceksin!!!!!
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 18:46   #12
hasan fatih
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hasan fatih Şuan hasan fatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 22:55

Tecrübe Puanı: 0 hasan fatih isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın HASAN FATİH güzel şeyler yazmışsın ama sende şunlar yapılabilir diye bir öneri sunmamışsın ve son sözlerinde anlayacak kimse olmadığını yazmışsın sen anlat burada anlayacak insan çok ama anlatmayı bileceksin!!!!!
demişsiniz ama bir şeyi kaçırıyorsunuz:
Söz söylemeyi bilmek lazım. Burada sizinle bir kaç gün dahi sürecek bir oturum dahi yapabiliriz (ben öyle tahmin ediyorum). Fakat hitab ettiğiniz insanın kaç kişi olduğunu bilmeden, kaçının nereden mezun olduğunu, mezuniyetin ötesinde anlayış ve algılarının ne olduğunu, mesleklerini, yaşantılarını, problemlerinin ve lükslerinin ne olduğunu, fazlalarının-eksiklerinin ne olduğu bilmeden bunu yapmak bugün kadar yapılanı tekrar etmek olur. Umarım şimdi anlamışsınızdır.
Ben önceki sözlerimde öncelikle bir şey yaptım: Sivas'ın önemli birkaç özelliğine ve bugün biliniyor sanılan yanlarının durumuna bir vurgu yaptım. Madımak çorbası, halay, bıçak, tarak dedim. İlim yuvası dedim, 1000 yıllık Müslüman-Türk geçmiş dedim. Devrinin zirvesinde üç medrese; tıp, astronomi dedim. Bugüne kadar ki imarlar 100 yılda düzelmez dedim.
Söyler misiniz, siz bunları ne zamandır düşünüyor, ne zamandır yazıp çiziyor, ne zamandır insanlara anlatıyorsunuz. (Yapmıyorsunuz demiyorum) Ben hayatımın son 15 yılında hemşehrilerimle bu meseleleri konuşuyor, onların önünü açacak bilgileri onlarla paylaşmaya çalışıyorum.
Mesele sen ne yapıyorsun-ben ne yapıyorum meselesi değil kardeşim.
Mesele karşıdakinin sözylediklerini sadece okumak meselesi. Ama anladığım kadarıyla tıpkı Sivaslı hemşehrilerimiz son 50 yıldır yaptığı gibi siz de bu yazıları sadece okuyorsunuz. Yukarıda "dedim" diyerek saydıklarımı okuduktan sonra ne diyorum diye oturum düşündünüz mü? "Yav zaten bildiğimiz şeyleri sayıyor" deyip geçtiniz mi?
Beyefendi, bu işleri yoluna koymak, oturduğu yerden ahkam kesmekle değil; savunduğu değerlerin ne olduğu gün be gün biraz daha keşfedip an be an biraz daha anlatmaya çalışmakla düzelir. Sivas'ı anlatalım arkadaş nedir bu Sivas dediğimizde bakalım şu konulara yorum yazanlar "ne" anlatacak görelim. Biz buralarda birbirimize anlattığımız şeylerin neler olduğunu kavrayamıyorsak Sivas'ta kimseye suç bulmaya gerek yok.
hasan fatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 19:26   #13
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 707 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla okadar çok yazılacak şey varki yazıp yazıp sildim yazdıkların ve fikirlerin için teşekkürler daha uygun bir zamanda detaylı olarak bir yazı ekleyeceğim
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 19:36   #14
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bu şimdi uyanmakmı oluyomuş, ne derin uykudaymışız ki...
Alt 20.01.2010, 22:20   #15
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 11:21

Tecrübe Puanı: 585 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Akp nini Kuklası Olmuş Vekillere Oyun yok Onlar gözümde Sivaslı Değil Akp nini uşaklarıdır Sivasın sorunu varmış fabrika kapanmış yatırımlar çevre illere kaymış Sivas Gerilemiş onların için önemi yok 4 tanesi Bir Abdullatif Şener edemedi yazıklar olsun Güreşciyi oraya seçersek olacağı o
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 22:24   #16
s.spor
Yeni Yiğido
NO AVATAR

s.spor Şuan s.spor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2010 18:34

Tecrübe Puanı: 0 s.spor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Meraküm Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Akp nini Kuklası Olmuş Vekillere Oyun yok Onlar gözümde Sivaslı Değil Akp nini uşaklarıdır Sivasın sorunu varmış fabrika kapanmış yatırımlar çevre illere kaymış Sivas Gerilemiş onların için önemi yok 4 tanesi Bir Abdullatif Şener edemedi yazıklar olsun Güreşciyi oraya seçersek olacağı o
Enazından birşeyler yapmaya çalışan Sami AYDIN'ıda indiren biz değilmiyiz? Belediye başkanını muhalefetten seçmek gibi bir akılsızlığıda yapan biziz.
s.spor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 22:29   #17
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 11:21

Tecrübe Puanı: 585 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
s.spor Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Enazından birşeyler yapmaya çalışan Sami AYDIN'ıda indiren biz değilmiyiz? Belediye başkanını muhalefetten seçmek gibi bir akılsızlığıda yapan biziz.
Biz Onu Vefa Borcu Olarak Yaptık Yıllarca Göstermediğimiz Şeyi Ölünce gösterdik ne olacaksa bu halkın kazadan sonra(kaza değilsede)Sosyolojik tepkisidir Olmalımıydı bence böyle olmamalıydı Sivas Duygusal davrandı Cezasınıda çekecek
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 22:46   #18
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 722 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Böyle toplantılar inşallah bir başlangıç olur geçmiş geri gelmeyeceğine göre bundan sonra neler yapabiliriz ona bakmalıyız.Böyle toplantıların peryodik olarak yapılması gerekir ki hesap sorulabilsin.Böyle bir toplantı ile elbette bir sonuç çıkmaz.Sayın başkandan bu toplantıları devam ettirmesini bekliyoruz
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 23:56   #19
sVs
Yeni Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sVs Şuan sVs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2014 17:25

Tecrübe Puanı: 732 sVs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok acık buradan çıkarılan sonuç bir daha oy moy yok o sandık başında oy verirken bir düşünen bundan sonra yüz düşünsün allah rızası için

Alıntı:
s.spor Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

öncelikle belediye başkanından daha yetkili insanlarımız vardı başbakan yardımcısı ve millet vekilleri onlar ne yaptı hiç gören var mı

sami aydına gelince de bir anımızı paylaşayım kurban bayramı tatili için sivas a gidecektim havaalanındayız o ara meşhur istanbulda baya sis var sami aydında bekliyor tabi normal de sabah 9 da uçak ertelendi ertelendi insanlar gerildi sis var diyorlar o siste(tabi yok öyle bir şey) kayseriye 2 uçak kalktı herkes gerildi uçağa yolcu alan görevlilerle tartıştı yetkili istediler bir komser 5 polis geldi ne için insanlar haklı diye ama sami bey orda kenarda olanı izliyor yetkili yok polis var ya sen iktidarın belediye başkanısın yakınsın bürokrasiyi en hızlı sen aşarsın o orda durmuş insanlara üzülmeyin diyor bu adam orda çıkıp hemşerisine vatandaşına sahip çıksa ön ayak olsa sesini çıkarsa yeminler olsun herkes seven sevmeyen çok memnun olurdu ama yok sahip çıkmadı vasıfsız yapacak bir şey yok orda herkesin meselesi gidip gitmemek değil orda ki belki sahip çıkınılması idi o da yok bunu yapamayan adam hiç bir zaman daha büyüğünü yapamaz at üzerinden şu ölü toprağını üzerinden sivas sivaslı topal timurdan beri üzerindekilerini at titre kendine gel

Konu sVs tarafından (20.01.2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
sVs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 00:56   #20
avcınınoğlu
Yiğido
NO AVATAR

avcınınoğlu Şuan avcınınoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.09.2015 22:04

Tecrübe Puanı: 588 avcınınoğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben 50 yaşindayım hatirladığim kadarıyla sivasa bakanlık vermeyen ilk hükümet akp hükümetidır sağ olsun bizim sivas akp ye yüzde ellinin üzerinde oy verdi onun da mükafatinı fazlasıyla aliyor sivasi hep oy deposu saydılar saymayada devam edecekler bundan hiç kuşkum yok bir yıllık belediyeyi iş yapmıyor diye eleştirenler 5tane vekili niye meclise ğöndermişler sivas kendi öz züne dönmedikçe bu köprünün altindan daha çok sular akar bizde hep böyle bakariz
avcınınoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)