Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas'a Bir Şok Daha - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.03.2010, 21:11   #11
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 854 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'a Bir Şok Daha

adam gibi olsunda bir tane oslun.yoksa 5 tane var ne işe yaradı ki?
Alt 15.03.2010, 17:29   #12
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 836 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bizi temsil ettiklerini iddia edip sırtımızdan maaş almalarına karşıyım, boş yere maaş alıp vergilerimize kıymasınlar, ben vekil mekil istemiyorum, bu adamlar için ödediğim vergilerden yaptığınız kesintileri geri istiyorum!
Alt 15.03.2010, 17:44   #13
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 836 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Gereksiz on vekil olmasındansa gerekli ve memleketini seven, proje ve hizmet üreten, rüyası olan beş vekil yeter. İşte benim listem:

1) Abdüllatif Şener
2) Osman Yıldırım
3) Mecnun Odyakmaz
4) Sami Aydın
5)................

Hay aksi, beşinci için yazacak isim bulamadım bile, vay benim garip memleketim, 5-6 milyon adamdan kalitesi üst düzey bu kadar mı adam çıkarabildik?!!!

Bayanlar baylar, beşinciyi de siz yazın!
Alt 16.03.2010, 14:07   #14
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 660 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aslında sayı üstünlüğü önmeli ama bizdekiler sayıca çok olsada fark etmiyor.Adamın çalışmaya niyeti yoksa kaç kişi olursa olsun işe yaramıyor.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2010, 21:09   #15
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bu gidişat bizi 5 yıl sonraki seçimlerdede 4 milletvekiline düşürürse hiç şaşırmayın. Arkadaşlar Sivas'ta yaşayan biri değilim ama haberlerini takip ettiğim kadarıyla, Sivas'ın neyi var neyi yok, elinden alınan yetim çocuk muamelesi görüyor.
Seçilen vekil ne için seçilmiştir, o kentin sorunlarını sıkıntılarını gidermek yeni imkanlar sağlamak için değilmidir?
Sivas'ımızın merkez nüfusunun 5-10 bin artması sizi aldatmasın o ilin büyüdüğünü göstermez, genel nüfus azalmakta. Ne hayvancılık kaldı, ne tarım kaldı, ne çiftçilik kaldı, Hani sağlıklı politikalar hani yeni kaynaklar,hani yeni projeler hepsi fiyasko.
Yine bir güzel sözle bitiriyim sözümü bir yerde "İlgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz" olursa o yerde kalkınmadan gelişmişlikten bahsetmek uyuyarak yola devam etmeye benzer.
Alt 17.03.2010, 14:36   #16
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06

Tecrübe Puanı: 721 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir kilo zeytinyağı , bir paket makarna, bir ton odun kömür, bir kalıp sabuna vatandaşın oyunu satın alan ve sadece koltuk için boş laflarla milletvekili olup, kültürden yoksun sadece TBMM ye gittim diye havalarab giren, medyada bou gösterip söz verdiklerini yapmayan, kuru laflarla palavra atan , Sivas halkının hassas sorunlarını sözümona gündeme taşıyıp o sorunu çözmedikleri halde çözecekmiş gibi gözüken milletvekillerimiz olacağına adam gibi adam, sözünün eri, aslanlar gibi Sivas'a çalışan bir milletvekilşimiz olsa bize yeter.
Şu an kuru kalabalık değillermi ha ne yaptılar Sivas'a. Milletvekili olmak ara sıra Sivas'a gelip tv lerde şov yapıp açılışlarda kırmızı kurdele kesmek, sonu gelmeyen inşaatlara temel atmak değildir.
Evet gerçekçi olalım ne olur SİVAS'IN TEK KADERİ ASLANLAR GİBİ ÇALIŞAN YÖNETİCİLERİN, MİLLETVEKİLLERİNİN OLMADIĞINDAN BİR ARPA BOY YOL GİDEMEYİŞİDİR.
Yoksa bu güzelim şehrimize neler yapılmaz neler.Ama hani nerde çalışan.
Gelenler ise vatandaşa hizmet ediyormuş gibi görülüp oy almak için diğer taraftan yok cemiyetmiş, yok kültür evi imiş bahanesi ile gizli gizli kendi partisini örgütlemiyormu. Taraf tutmayıp gerçekçi olalım.Başımızda şu an bizi yönetenler çalışmak değil siyaset yapıyor.
İŞTE SİVASIN KADERİ NE YAZIK Kİ BU NEDENLE DEĞİŞMEZ.
MİLLETVEKİLİ ÇALIŞMADIKTAN SONRA 10 TANE OLSA Kİ NEYE YARAR.
NE DİYEYİM BU GİDİŞ GİDİŞ DEĞİL AMA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
SİVASI TERKEDEN TERKEDENE , BEN TOPRAĞIMIZI TERKETMEDİM ÇÜNKÜ SİVASIMA SEVDALIYIM.OLANLARA SADECE ÜZÜLÜYORUM.SİVAS İÇİN CANIM FEDA KEŞKE SİVAS İÇİN HERKES SİYASETİ BİR TARAFA BIRAKIP CANIGÖNÜLDEN KOLLARI SIVAYIP ÇALIŞSA TEMENNİM VE DUAMIZ BUDUR.ÇÜNKÜ SİVAS HERŞEYE LAYIKTIR.

sonuna kadar hemfikiriz,
1 tane olsun, Sivas'ımızı savunan birisi olsun, 10 tane olsa neye yarar
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 14:57   #17
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gereksiz on vekil olmasındansa gerekli ve memleketini seven, proje ve hizmet üreten, rüyası olan beş vekil yeter. İşte benim listem:

1) Abdüllatif Şener
2) Osman Yıldırım
3) Mecnun Odyakmaz
4) Sami Aydın
5)................

Hay aksi, beşinci için yazacak isim bulamadım bile, vay benim garip memleketim, 5-6 milyon adamdan kalitesi üst düzey bu kadar mı adam çıkarabildik?!!!

Bayanlar baylar, beşinciyi de siz yazın!

Malik Ejder Özdemir.bence en üst sırada olmalıydı...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)