Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AK-SU yeni sezonu açıyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.04.2010, 16:43   #11
SsİiVvAaSsLlIı
Usta Yiğido

SsİiVvAaSsLlIı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SsİiVvAaSsLlIı Şuan SsİiVvAaSsLlIı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Balloon Park Champion! Bloons Champion!
Tecrübe Puanı: 1026 SsİiVvAaSsLlIı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AK-SU yeni sezonu açıyor

bence aksu yapıldığıyla kalır bi ilerleme felan olmaz
hiç değilse güzelce bi bakımı felan yapılsa
Alt 02.04.2010, 18:04   #12
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 754 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SsİiVvAaSsLlIı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bence aksu yapıldığıyla kalır bi ilerleme felan olmaz
hiç değilse güzelce bi bakımı felan yapılsa
Onada Razuyız Önemsemiyorki Işıkların çoğu yanmıyor Seçtiğime pişman etti
Alt 02.04.2010, 20:54   #13
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 805 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya hala belediyeye suç atıyorsunbuz anlamıyorum ki.ben doğan ürgüpüğ savunmuyorum iyi belediye başkanımı derseniz şuan itibariyle değil.ama bununla beşlediyenin hiç alakası yoktur diyorum.önceki zmanlarda ilk haliydi ve sorunları daha başlamamıştı unutmaaylım bunu aksunun sournlaır şimdi yavaş yavaş ortaya çıkmya başladı.
Alt 02.04.2010, 21:36   #14
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Suç Belediyenın degilde benimmi?Aksu açıldıgı günden beri giderim.Bende Sami Aydını savuınmuyorum,savunacagım son insanlardan birisi ama objektif bakmakta fayda var diye düşünüyorum.Aksuda dahil olmak üzere Sivas belediyecilik olarak beş sene geriye gitmiştir,kızdıgm kaldırım çalışmalarına bile hasret kaldım demekki yapamıyor.
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.04.2010, 22:04   #15
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 805 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gönlüm58 sana son yorumum.doğru söylüyorsun ama bu sene sonunu bekleyelim ne dersin.şu ana kadar sivas beleidyesi hakkında söylediklerin konusunda hepsi doğru.ama ben son şans vermeyi mantıklı buluyorum.çümkü sami aydında ilk senesinde bişey yapamdı sonradan yapmaya başaldı.şimdi doğan ürgüp için bu son fırsat ve bir sürüde proje söyledi sadece bu yaz için.hepsini sana sayıyım.otogar aksu 3.etap paaşbahçe 3.etap ve içine çeşitli sosyal tesiler düğüns alonu hayvanat bahçesi sonra çeşitli kavşak düzenlemeleri kardaşlar piknik yeri paşapınarı sıcak ve soğuk çermik atatürk caddesi ... şimdilişk bu kadfaer hatırlıyorum ve hepsinin söüzün bu sene için verdi.eğer sene bittiğinde bunları yapmamış olursa o zaman sana %100 hak vereceğim.bana sorarsan yapacakmı diye eğer yarısını yaprsa öpelim basşınmız koyalım.son şans okey mi?eşit davranmak için.
Alt 02.04.2010, 22:16   #16
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hadi bakalım anlaştık Burak,zaten başka şansımda yok bekleyip görmekten başka yapılacak bır şey yok,Sivas için ben yanılmış olmayı isterim...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.04.2010, 12:02   #17
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2016 00:55

Tecrübe Puanı: 1057 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein

Görüş olarak katılır veya karşı dururuz şahsi bir meseledir...

Ancak bu proje gerçekten ilimize güzel bir vitrin, hoş bir gezi eglence yeri olmuş, halkımıza nefes alıp stresten uzaklaşmak için olanaklar içindeki en iyi yerlerdendir..

Şahsi çekişmelere, siyasi mücadelelere kurban edilip harcanmamalı..
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2010, 22:45   #18
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 754 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aksuda Hafta içi çoğu gün Suları kapatmışlar hafta sonları açıyorlar böyle uygulama olurmu En sonunda Bunuda görecektik Özlüyorum Sami Aydını :(

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)