Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.05.2010, 18:30   #11
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 679 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gemerek ve Yeniçubuk'un birleşmesi için ilk adım atıldı

İş mahkemeye giderse birleşirler çünkü çok yakınlar ve Gemerek ilçe merkezi olduğu için Yeniçubuk mahalle olarak oraya bağlanır. Ancak bu durumda Yeniçubuğun nüfusu fazla olduğu için yapılacak tüm belediye seçimlerinde Yeniçubuk karlı çıkar. Çünkü başkan Yeniçubuklu olur ve parayıda o mahallelere harcar. Bence birleşmesi Yeniçubuk açısından isim hariç daha karlı. Ben Yeniçubuklu olsam birleşmeyi kesinlikle destekler birde başkan çıkarır, kasabamın ve ilçemin gelişmesi için daha fazla para gelmesine olanak sağlardım.

Benim düşüncem ise birleştirilmesi yönünde ancak birleştirilirken haritada belirttiğim ve boş olan sarı alana TOKİ ile anlaşarak yeni bir idari merkez oluşturulursa, hem iki tarafa uzak olmamış olur hemde şehir meydanı ve merkezi tam ortada olur.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2010, 09:08   #12
ela58
Usta Yiğido

ela58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ela58 Şuan ela58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35

Tecrübe Puanı: 1258 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben gittim yeniçubuğa demiştimburası nasıl kasaba oluyor bildiğimiz ilçe demiştim
Alt 12.05.2010, 09:26   #13
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 829 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya mantıklı olan birleşince o ilçeye bağlanmış olacak ismide doğal olarak gemerek olmalı ve bence yeniçubuk diye birşey kalmamalı oda içinde 3-4 mahalleye ayrılıp gemereğin mahallesi olmalı mantıklı olanı budur bence.
Alt 12.05.2010, 13:19   #14
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 679 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ben gittim yeniçubuğa demiştimburası nasıl kasaba oluyor bildiğimiz ilçe demiştim
Gemerek ve Yeniçubuk ikiside birer kasabadır zaten. Tek farkları idari olarak Gemerek'in ilçe merkezi olmasıdır.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)