Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Hakkari'de 8 Şehit - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.06.2010, 13:44   #11
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32

Tecrübe Puanı: 1329 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakkari'de 8 Şehit

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
israilin kilosu kaçki bize veyahut başkalarına kafa tutsun
AMERİKA AMERİKA AMERİKA BÜTÜN ŞER İŞLERİN TEPESİ AMERİKA

abi israil kafa tutamıyodu ama tutar oldu bilmezmisin meydanlarda tehdit savuranlara bak bi hele önceleri saklanacak delik ararlardı şimdi meydanlardan koskoca türkiye cumhuriyetine tehdit savuruyorlar görmezmisin yaptırdılar abi yatırdılar
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.06.2010, 13:57   #12
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

MAYIN TUZAĞI İLE BİRLİKTE ŞEHİT SAYISI 10'A ÇIKTI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki saldırının ardından güvenlik güçlerinin, terör örgütü PKK üyelerine yönelik sürdürdüğü operasyonda, araziye döşenen patlayıcının infılak etmesi sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
Alt 19.06.2010, 14:25   #13
SarkiSLa`
Yiğido

SarkiSLa` - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SarkiSLa` Şuan SarkiSLa` isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.08.2012 15:02

Tecrübe Puanı: 614 SarkiSLa` FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya rabbim ne kadar sabırlı varya.. Gerçekten akıl sır ermiyor işte. Bunların yaptığı yanına kâr kalmaz inşallah rabbim. Belalarını ver bunların mevlâm.
Alt 19.06.2010, 14:57   #14
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3329 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Milletimizin Basi sagolsun Sehitlerimize yuce allahtan rahmet ailesini ve turk milletine allah sabirlar versin. Milletin artik sabrinin catlamaya az kaldigini catladigi zaman bazi hain ve temeli kan ve goz yasi ustune kurulmus bazi devletler bunun aci sonuna katlanabilecekmi acaba artik hedefdeki dusmanin ve terorun arkasindaa kimlerin oldugu net bir sekilde aciga cikmistir.Hukumetin acilen turk silahli kuvetlerine sinir otesi vaya herhangi bir ulkeye carsi oparasyon tuzenleme yetkisi vermesi lazim.Savasin iyi bir sey olmadigini biliyorum ama hergun bu milletin ici yaniyor kan agliyor savasta olan bir ulke bile bu kadar kayip vermiyor.acilim falan rafaa kaldirilmali bunlar ne anlar insanliktan gitsin yahudi kopeklerinin usakligini yapsinlar bunlaar ne anlar dardesce yasamaktan.Dusunuyorum aklima yahudileri yok olmaaktan avrupanin elinden biz kurtardik kurtleri saddamin soykirimindan bu millet kurtardi alla askina bu milletin ekmegini yiyen hainlik yapmak zorundami yeter artik diyorum en kisa zaamanda en sert sekilde cevap verileciginden kimsenin suphesi olmasin tekrar milletimizin basi saglsun.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.06.2010, 15:27   #15
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1821 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şehit yavrularımıza allahtan rahmet kederli aillelerine sabır ve başsağlığı diliyorumkolay değil sabretmek ama yapacak bişiy yok allahtan geldik allaha gideceğiz allah onlara tuzak kuranlarıda aynı tuzakdan götürsün inşallah türkiyemizin başı sağolsun.

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
8. eve ateş düştü.14 değişik evde'de yaralı askerlerimiz için tedirgin bi bekleyiş var.Ölen Askerlerimize Allahtan Rahmet Yaralı Askerlerimize'de Acil Şifalar Dilerim.

Bu hainler imralıdan yönetiliyor önce burayı halletmek gerek,Bunların geliş istikameti kuzey ırak. Gir kuzey ıraka temizle çık siviller zarar görüyormuş zaten onların içlerinde yiyip içip geliyorlar.Sivil halkla terörü ayırt edecek kadar bilgimiz yokmu.içimiz yanıyor canımız acıyor yeter artık!!

Sayın Başbakan Açılım Duvara Toslamıştır. Artık itiraf etmenin zamanı gelmedimi!!!
yorumuna katılıyorum kardeş milletimizin ve türkiyenin başı sağolsun allah rahmet eylesin şehitlerimizin ailelerine allatan sabır ve başsağlığı diliyorum yaralı askerlerimizede acil şifalar diliyorum allahtan.

Konu aysima58 tarafından (19.06.2010 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.06.2010, 16:42   #16
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

250 PKK'lı terörist birden saldırdı.

Şemdinli'de askeri bölüğe saldırının ayrıntıları ortayla çıkıyor. Yaşananlar inanınır gibi değil.

Sınırdan geçen PKK'lı sayısı 250.. Üç koldan saldırdılar.. Çatışma sabaha kadar sürdü.. Askeri birliğin bulunduğu alana saldıran hainler ile mehmetçik arasında adeta savaş yaşandı.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Günyazı Köyü'nün Irak sınırındaki Tanyolu Mezrası'ndaki sınır bölüğü üs bölgesine yapılan saldırının ayrıntıları ortaya çıkıyor.

AĞIR SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Havanın yağışlı ve sisli olmasından yararlanarak sınır bölüğünün üs bölgesine yaklaşan teröristler saat 02.00'de üç koldan saldırı başlattı. Bölgedeki kaynaklara göre, sayıları 250'yi bulan teröristler tabura, üst koruma birliğine ve seyyar birliğe otomatik tüfek ve roketatarlarla ateş açtı. Askerler de teröristlere anında karşılık vererek çatışmaya girdi.

ÇATIŞMA 5 SAAT SÜRDÜ

Bölgeye hemen çevredeki birliklerden takviye gönderilirken, Tekeli Jandarma Taburu'ndan obüslerle tesbit edilen teröristlerin bulunduğu noktalar top ateşi altına alındı.

Şemdinli’de bulunan 3'üncü Dağ Komando Tabur Komutanlığı’ndan peş peşe kalkan helikopterler bölgeye özel eğitimli komandoları indirdi. Çatışmanın başladığı ilk anlarda sis nedeniyle helikopter desteği sınırlı kalırken, sisin dağılmasıyla birlikte yoğun olarak devam etti. PKK'lı teröristlerle askerler arasındaki çatışma saat 07.00'ye kadar sürdü.

Üç noktada birden 5 saat süren çatışmada 12 PKK'lı terörist öldürüldü. Çatışmada 8 asker şehit olurken, 14 asker de yaralandı.

KAYIPLAR NEREDE YAŞANDI?

Şehit olan askerlerin çoğunun, teröristlerin ele geçirmek istediği Tekeli Jandarma Sınır Taburu'nun üst koruma bölgesi ile tabura 2 kilometre uzaklıktaki Mezargediği bölgesinde bulunan seyyar birlikte bulunduğu belirtildi.
Alt 19.06.2010, 17:05   #17
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1124 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Basimiz Sagolsun .
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.06.2010, 17:22   #18
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4561 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Sehitlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine bassagli diliyorum. Lanet terör yillardir var, bugün varmis gibi göstermek yanlis. Ben daha önce de görmedim bakan, milletvekili cocugunun sehit oldugunu, general cocugu da sehit olmadi bu ülkede. Neyse sehitlerin üzerinden siyaset yapmiyayim. Filistin´de sehit olan da benden, Afganistan´da olan da benden, Hakkari´de sehit olan da benden. Ben ayrim yapmiyorum.
Alt 19.06.2010, 20:24   #19
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 17:31

Tecrübe Puanı: 3697 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nerde Taksim'leri, Tandoğan'ları dolduran praotestocular, bunlar şehit değilmi, başka bir yerin askerlerimi? Bu kadarmı sıradanlaştırıldı şehitlik. Ülkesi için canını dişine takan onun sayesinde vatanında rahatlıkla yaşayan halkın bu vefasızlığını anlamak zor. Zamanında denmişti bunlara elini verirsin kolunu kurtaramazsın, açılım,saçılım diyerek iyice azdırdınız!!! Yeter artık halkın sabrını iyice taşırma noktasına getirdiniz. Çıksın adam gibi açıklama yapsın hükümet "Bu ülkede bir kürt sorunu yoktur, herkes Türk kimliği adı altında eşit haklara sahiptir" diye. Sonrada gereğini yapsın. Yapamıyorsa çeksin gitsin. Hiç duydunuzmu şehit düşenlerin içinde bir vekil, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı çocuğu yada yakını. Tabi ölen şehit düşen gariban yoksul halkın evlatları kimin umrunda!!!
Ölen şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına büyük sabırlar diliyorum.
bu yoruma katılıyorum içimdekileri dile getirmiş arif kardeşim.

çok üzgünüm başımız sagolsun yakınlarına Allahtan sabır diliyorum.
baştakiler nerde tatil yapıcak onu düşünsün,
garibanın çocugu şehit düşsün.
nede olsa bu ülkede herkes eşit,
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.06.2010, 20:35   #20
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sehitlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine bassagli diliyorum. Lanet terör yillardir var, bugün varmis gibi göstermek yanlis. Ben daha önce de görmedim bakan, milletvekili cocugunun sehit oldugunu, general cocugu da sehit olmadi bu ülkede. Neyse sehitlerin üzerinden siyaset yapmiyayim. Filistin´de sehit olan da benden, Afganistan´da olan da benden, Hakkari´de sehit olan da benden. Ben ayrim yapmiyorum.

ağam elbette bu yeni bir şey değilki yaklaşık 25 yıldır başımızın belası, ben 8 yıl önce üstdüzey kesimin çocukları şehit düşüyorduda son 8 yıldır düşmüyor gibi birşey demişim gibi cevap yazmışın. Benim sözlerime istinaden böyle bir yorum yapmışın, cevap hakkı olduğu için cevaplıyorum.
Bu ülke çıkarları için kim nerede olursa olsun herkes şehittir, ayrım yapılamaz.. Evet haklısın ağam haklısın şehitler üzerinden siyaset hoş değil, aynı zamanda kürtler üzerindende oy avcılığı ve siyaset yapmak ta hiç hoş değil.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)