Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.08.2010, 11:37   #1
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 828 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor

biri başbakana verdiği sözleri ve aday ettiği vekilleri değiştirmesini söylese iyi olur.

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Halk Ankarada vekillerle görüşmek için sıra beklerken vekiller ayaklarına geliyor.Siyaset böyle birşet işte.İş bitince ne gelen olur ne arayan ne soran.

Sayın Başbakan gelsin Şimdiden hoş geldiniz diyelim.Ben gerçekten merak ediyorum EVET oyu isteyecek fakat söz verilipte yapılmayan yatırımlar hakkında ne konuşacak gerçekten merak ediyorum.Belkide bu konulara hiç girmeyecek.
bence de salim abi hiç hatırlatmamaya çalışacak bir yandan da bşaka sözler verecek onları iyice unutturacak bakında görün sonra demedi demeyin.biri çıkıp dese ne olur bende onu merak ediyorum.sen bu kadar söz verdin de ne oldu diye.o zaman ne diyecek başbakan o tabloyu gerçekten görmeyi o kadar çok istiyorum ki.

Konu burak5866 tarafından (15.08.2010 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.08.2010, 11:38   #2
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2222 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor'a yaptırdığı stadı da gezer inşaAllah
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.08.2010, 12:02   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivasspor'a yaptırdığı stadı da gezer inşaAllah
Haklısın.Bir şekilde 2008'te verdiği sözün hangi aşamada olduğunu görmeli..
Alt 24.08.2010, 22:51   #4
AĞAOĞULLARI
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

AĞAOĞULLARI Şuan AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2017 12:02

Tecrübe Puanı: 601 AĞAOĞULLARI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben 71 yaşındayım Sivas çok Başbakanlar gördü.Sayın Başbakan RecepTayyip Erdoğan da Sivas'a hoş geldi sefa geldi. Bu gelmeler seçimdennnn seçimedir. Bir daha gelecek değil ya. Siyasiler gezi turlarında gezdıklerı bölgelerin insan topluluklarını etkileyek kendi görüşleri doğrultusundaki duygularını harekete geçirirler. Yani bir anlamda geçmişi unutturmaktır.Halkın geçmişteki görüşlerini kafalarından silip kendi görüşlerini benimsetmektir. İnsanoğlu geçmişi çabuk unutur. Bu da onların liderlik vasvında gizlidir. Referanduma kadar bütün Türkiyeyi tarayacaklar halkın nabzını tutacaklar gelecek seçim için bir öngörü hazırlayacaklar.
Bu günkü siyasi iktidar Sivas için ne yapacak geçmişteki verilen sözler yerine getirilecek mi. Yeni yatırımlar yapılacak mı.Sivas hakkındaki görüş ve fikirleri ne yöndedir. Bunu anlamalı ki ona göre Sivas halkı da yönünü belirlesin. TV lerde izlediğim kadarı ile bu konulara hiç değinmeden Sivaslıdan evet oyu istiyor. Vekillerini Sivas bölgesinin Köylerine kadar seferber ediyor. Genelde bölge halkı bu vekillerle ilk tanışması olsa gerek. İş başa düşünce peş yana düşüyor. Çok çalışmak çok mücadele vermek gerekiyor. Halkla içiçe olmak gerekiyor. Dolaysıyle Sivas'lıya da çok iş düşüyor iş imkanı sağlamak için Sivaslı vekilleri harekete geçirmek gerekiyor. Bu da Sivaslının görevi üzerine düşeni yapmalıdır.
Derler ki hak verilmez alınır .Böylesi günlerde siyasilerden birşeyler koparma günüdür. Düşen fırsatları iyi değerlendirmek gerek. Böyle imkanlar her zaman doğmaz. Sivas için siyasi iktidar az da olsa birşeyler vermeli ama önce istemesini bilmek gerek. Sivaslı devamlı sessiz kaldıkça yatırım yapılmadığı sürece eskiden yapılmiş olan küçük ölçekli yatırımlarıda başka yerlere kaptırır. Bizim zamanımız da en küçük bir atölye olan Askeri Dikimevinin Sivas esnafına büyük faydası vardı.
Öyle zannediyorum ki Devlet yatırımları buradan elini çekmiş ,Özel sektör buraya ağırlığını koymuş gibi görünüyor. Ama bir çiçekle yaz gelmez karma ekonomi sistemlerinde özel sektörle kamu sektörü ortak iş birliği içerisinde uyumlu çalışma niteliğini kazanmalıdır. Sivas ın kuvvetli bir sermaye yapısı yok ama yine de özel teşebbüsün başarılı yatırımları var. Biz bunları İstanbul'dan görüyoruz. Her yıl Sivas'a gittiğimde gözümle şahit oluyorum. Bu başarılar Sivaslı olarak bizleri mutlu ediyor gurur duyuyoruz. Netice itibariyle Sivaslı iş adamlarına ve sanayici kesimine büyük görevler düşüyor. Sivas Milli gelirden payına düşeni almalı dır. Sosyal ve aktif olmak gerekmektedir. Ağlamayana meme yok derler
Siyasilerin aklına seçmen seçimden seçime düşer seçmeni o gün tanırlar sonra unuturlar. İki parti arasında günümüzde kıran kırana mücadele veriliyor seçmenlerde bunlardan memleketleri için birşeyler yapılmasını istemelidir.Onlar oy istiyor bizlerde iş ve aş istemeliyiz .
Sevgiler 24/08/2010
Ağaoğulları
AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı AĞAOĞULLARI'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.08.2010, 11:49   #5
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 634 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sayın başbakan hoş gelsin sefalar getirsin ...O yazdıklarınızda başbaknın suçu ne acaba siz kendinize bakın seçtiğiniz vekllier adammı Sivası düşünseler çok şeyler yapılırdı kardeşim işi ehline vereceksin memleketinin işi için başbakanın kapısında yatanlar var Sivas vekilide kendine çalışsın ah yetim SİVASIM GARİP TALİHSİZ SİVASIM
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2010, 19:01   #6
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 730 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın başbakan hoş gelsin sefalar getirsin ...O yazdıklarınızda başbaknın suçu ne acaba siz kendinize bakın seçtiğiniz vekllier adammı Sivası düşünseler çok şeyler yapılırdı kardeşim işi ehline vereceksin memleketinin işi için başbakanın kapısında yatanlar var Sivas vekilide kendine çalışsın ah yetim SİVASIM GARİP TALİHSİZ SİVASIM
O vekilleri kim sıraya koyuyor acaba?
Bize bu vekilleri müstahak gören kim acaba?
Olan biteni görüp kulak çekmeyen ikaz etmeyen kim acaba?
Biz odunları koysak yine Sivas'lı bize oy verir bırakın bu memleketi hak ettiğini yaşasın diyen kim acaba?
Buraya gelip uçup kaçan sonra unutan kim acaba?
Sivas'dan bir bir giden daireleri, verilmeyen destekleri bakanlar kurulunda imzalayan kim acaba?
Benim ölüm yeter bu Sivas'lı yılardır ne yapsak he der diyen kim acaba?
Şehrine milyarlarca lira akıtıldığı halde doğruyu görüp çark eden şehirlere üzülüp kahrolan ama kendisine ne olursa olsun, sırtına vurup ağzındakini alsan da oy verir bunlar diyen kim acaba??

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
malesef son gelişmeler ve açıklamalr öyle gelmiyor, şer üçgeni bozuldu şer üçgeninin pkk sı artık akp nin yanında evete hazırlanıyorlar, şimdiden tüm haber sitelerinde yer aldı, akp pkk kolkala barzani yunanistan hamas destekçi ab-d en büyük şakşakcı
hadi sonumuz HAYIRLIsı inşallah
Bu günki açıklamaları okumuşsunuzdur. Karayılan ne diyor devlette anlaştık diyor. Bunu bildiren gazeteler kimler, yandaşlar, sonra BDP başkanı ne diyor boykot edecektik ama AKP bize gelirse bir düşünürüz değerlendiririz diyor..
Burada bana dahil teröristle benzer tutan zat-ı muhtermelere duyrulur kimler hayırcı kimler evetçi
Ülkemi kimler yönetiyor kimler,
Yazık oldu kanını bu vatan için akıtan hısmıma, helal etmiyorum onun kanını hiçbirinize.
Oturmuş terörist başı ile pazarlık yapmışlar.
Ne karşılığı: evet desinler diye, ne karşılığında kısa bir süre için ateşkes için...
Bu devlet bu kadar mı aciz?
Hiç mi içiniz sızlamıyor, ağlayan ana babaları hiç mi izlemediniz, hiç mi yakınınız kan akıtmadı, bu kadar mı içiniz soğudu?
Sonra kalkıp kan üzerinden birilerini kan tacirliği ile suçluyorsunuz.
Bu kan tacirliği değilde nedir?
Aslanlarının kanını seçim uğruna satmak bu değildir de nedir..?

Konu KAOS tarafından (18.08.2010 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.08.2010, 12:43   #7
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55

Tecrübe Puanı: 1080 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein

Kendilerinin işleri menfaatleri olunca nasılda meydana çıktı vekillerimiz...
Hoş gerçi işe yarayacak iş yapacak görüntüye sahip Sivas vekili görmemekteyim her baktıgım karede de...

Stat vardı, hastane vardı, adliye vardı, ....

bir varmış bir yokmuş hikayeye döndü hepsi....
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ismail 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.08.2010, 13:08   #8
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3352 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

VEKİLLER

istediniz bizden oy verdik
davul zurna düğün toy vedik
ekmeğimizden kesip pay verdik
az kaldı şurda seçim yakın VEKİLLER

tarihte çok eskidir sivasın yeri
partiler yüzünden çok kaldı geri
adına leke sürdü bir kaç serseri
güzellik tohmu ekin vekiller

arada bir uğran açman arayı
düzgün durun bozman sırayı
keseyi doldurup hanı sarayı
yapana tavrınızı takın vekiller

cumhuriyetin temeli burada atıldı
kurulan fabrıkalar tek tek satıldı
yiğitler işsiz kaldı kaşlar çatıldı
dönüpte sivasa bir bakın vekiller

verdiğiniz sözler hepsi fos çıktı
zaman geçti aradan çok su aktı
aşık diyari baba size türküler yaktı
alın bir sivas gazetesi okun vekiller
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.08.2010, 13:28   #9
asi-yürek58
Yiğido

asi-yürek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asi-yürek58 Şuan asi-yürek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.08.2012 14:29

Tecrübe Puanı: 595 asi-yürek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayin başbakan sivasa geliyormuş hoş geldi sefa geldi türküye onunla gurur duyuyor ve duymaya devam edecek cunku o halkının ve ulkesinin başbakani tekrar hoşgelmiş sivasa unutmadan rerşeye evet özgurluge demekrasiye ve insan gibi yaşamaya evet
asi-yürek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı asi-yürek58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 14:43   #10
arbase
Yeni Yiğido
NO AVATAR

arbase Şuan arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2012 23:57

Tecrübe Puanı: 0 arbase FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
asi-yürek58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayin başbakan sivasa geliyormuş hoş geldi sefa geldi türküye onunla gurur duyuyor ve duymaya devam edecek cunku o halkının ve ulkesinin başbakani tekrar hoşgelmiş sivasa unutmadan rerşeye evet özgurluge demekrasiye ve insan gibi yaşamaya evet
arkadasim hararetli alkislarin guzel de 8 yilda ne yapti sivas'a ben her gelisimde bakiyorum daha hiç bir tane bile goremedim. simdi diyeceksin devletin oz varliklarini satti da yol yaptirdi diye ben sarkislaliyim direkli - sarkisla yolu 70 km 7 yildir hala bitmedi.

bir de diyorlar durman '''adamlar yapacak ta koymuyorlar ki ''' sanki sivasa fabrika temeli atti da anayasa mahkemesi durdurttu

Alıntı:
Timur İSLAMOĞLU Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eğitim ÖZGÜRLÜĞÜ için evet!!
senin dedigin ozgurluk tarikata katilip sorulari çalip sinavlardan ful çekmekse arkadasim kusura bakma benden HAYIR

Konu arbase tarafından (30.08.2010 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)