Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

4 Eylül kutlamalarında protokol krizi - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.09.2010, 16:29   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1332 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 4 Eylül kutlamalarında protokol krizi

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valiler üclü kararname ile atanir, icisleri bakanliginin tavsiyesi, basbakan ve cumhurbaskaninin onayi ile ataniyor.
Ben Öncevatan'a sormuştum.Bir daha izin almadan cevap verme abii.

Neyse cevap verildiğine göre,valileri hükümet belirlediğine göre ....Gerisi kolay..
Alt 04.09.2010, 16:33   #12
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4573 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Neyse cevap verildiğine göre,valileri hükümet belirlediğine göre ....Gerisi kolay..
Kopya verdim desene, tühhhh. , bir daha olmaz hocam.
Alt 04.09.2010, 16:36   #13
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1016 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:

Ne demek istedin birşey anladımsa arap olayım yok arapta olmim ben yine Türk kalayım

Al gülüm ver gülüm yaşıyoruz laEdri gülüm devir artık öyle bunları biliyorsun ama bilmeemzlikten geliyorsun kadrolaşma tam takır gidiyor HAYIR'lı işler.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2010, 16:41   #14
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1332 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Yahu hükümet AKP,valileri belirleme yetkisi de kendisinde,ne yani CHP'li vali mi atayacak?
CHP iktidar olursa (zor da) AKP'li vali mi atayacak ?

Al gülüm ver gülüm meselesine gelince koltukları insanalr birbirne vermez,hediye etmez.Koltukları halk layık gördüğüne verir.
Alt 04.09.2010, 16:47   #15
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36

Tecrübe Puanı: 3378 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAŞTA İSTANBUL SUSUZLUKTAN GÖÇE BAŞLAMIŞTI TAYİB BEY GELDİ İSTANBUL SUYA KAVUŞTU
BAŞBAKAN OLDU BÜTÜN TÜRKİYE HAYIRA BEREKETE EKMEĞE AŞA İŞE KAVUŞTU
İKİSİNİNDE ALLAH ÖMRÜNÜ UZUN ETSİN DAHA NİCE YILLARA DİYORUM
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN BAŞBAKAN ALLAH DEDİKCE BAZILARININ
MİDESİ ŞİŞİYOR PATLASIN
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.09.2010, 16:56   #16
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1016 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Yahu hükümet AKP,valileri belirleme yetkisi de kendisinde,ne yani CHP'li vali mi atayacak?
CHP iktidar olursa (zor da) AKP'li vali mi atayacak ?

Al gülüm ver gülüm meselesine gelince koltukları insanalr birbirne vermez,hediye etmez.Koltukları halk layık gördüğüne verir.
Efendim anladık biliyoz da, Vali oraya atandıktan sonra partinin valisi olmaz, devletin ve halkın valisi olur. Bir partili gibi davranamaz!
Keza Cumhurbaşkanı da öyle sen hiç duyup işittinmi Cumhurbaşkanının geldiği süre içinde RTE nin gönderdiği birşeyi iade ettiği kabul etmediğini. Etmedi, edemez ettirmezlerde, çünkü malum diyet

HAYIR'lı işler arkadaş

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BAŞTA İSTANBUL SUSUZLUKTAN GÖÇE BAŞLAMIŞTI TAYİB BEY GELDİ İSTANBUL SUYA KAVUŞTU
BAŞBAKAN OLDU BÜTÜN TÜRKİYE HAYIRA BEREKETE EKMEĞE AŞA İŞE KAVUŞTU
İKİSİNİNDE ALLAH ÖMRÜNÜ UZUN ETSİN DAHA NİCE YILLARA DİYORUM
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN BAŞBAKAN ALLAH DEDİKCE BAZILARININ
MİDESİ ŞİŞİYOR PATLASIN

Öyle yorumlarsan Rize'yide sele verdi canlar gitti kayboldu. Sizin sözlerinizden de bu çıkar. Ülkede satmadık bir tabak bırakmadı torunalrınızı borçlandırdı. Bir ara grev gözcülüğü bile yapan emekçi başbakan 3-4 yıl gibi zaman zarfında 2004-2007 Oğluna gemicik kendime villalcık aldı.
Onlarada HAYIR'lı işler

Konu ÖnceVatan_58 tarafından (04.09.2010 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2010, 17:35   #17
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36

Tecrübe Puanı: 3378 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Efendim anladık biliyoz da, Vali oraya atandıktan sonra partinin valisi olmaz, devletin ve halkın valisi olur. Bir partili gibi davranamaz!
Keza Cumhurbaşkanı da öyle sen hiç duyup işittinmi Cumhurbaşkanının geldiği süre içinde RTE nin gönderdiği birşeyi iade ettiği kabul etmediğini. Etmedi, edemez ettirmezlerde, çünkü malum diyet

HAYIR'lı işler arkadaş

Öyle yorumlarsan Rize'yide sele verdi canlar gitti kayboldu. Sizin sözlerinizden de bu çıkar. Ülkede satmadık bir tabak bırakmadı torunalrınızı borçlandırdı. Bir ara grev gözcülüğü bile yapan emekçi başbakan 3-4 yıl gibi zaman zarfında 2004-2007 Oğluna gemicik kendime villalcık aldı.
Onlarada HAYIR'lı işler
sayın önce vatan kardeşim şu yazmış olduğunuz rize yorumu
direk haaşa allaha isyandır o yağmuru o rahmeti veren cenabı allahtır taıb deyil
o can kayıpları orada yaşayan kardeşlerimizin ihmalidir sen tedbirini al taktiri allaha burak bu yağmur sel hortum kışın şiddetli yağan kar bunlar allahın emri ile yağar eser bunun hükümetle insanla bir ilgisi olamaz öküzün altında buzağa aramayalım lütven saygı sevgiler
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.09.2010, 18:07   #18
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın önce vatan kardeşim şu yazmış olduğunuz rize yorumu
direk haaşa allaha isyandır o yağmuru o rahmeti veren cenabı allahtır taıb deyil
o can kayıpları orada yaşayan kardeşlerimizin ihmalidir sen tedbirini al taktiri allaha burak bu yağmur sel hortum kışın şiddetli yağan kar bunlar allahın emri ile yağar eser bunun hükümetle insanla bir ilgisi olamaz öküzün altında buzağa aramayalım lütven saygı sevgiler

Sayın abiciğim her şey Allahtan elbetteki yaprağın kıpırdaması bile, siz Tayyip geldi İstanbul'a su geldi deyince Rize örneğini verdim. Yağmurdan dolayı bir afet yaşanınca Tesadüfmü desek şansmı desek uzun dönem istanbulda yağmur yağmuyordu haliyle kuraklık olduğundan susuzlukda kaçınılmazdı.
Onların döneminde yağmur yağınca suyuda Tayyip bey getirmiş oldu
Fazla değil daha iki yıl olmadı İstanbul'da barajlar düşmüş su kısıtlamasına gidilmeye başlanmıştı, yağmur bu dönemler çok yağıyor su sorunuda şimdilik yok görünüyor.
Buzağı arama vs.yok sizin cümlenize istianden sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Selam ve saygı ile..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.09.2010, 18:25   #19
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

HAYIR'lı işler arkadaş

Onlarada HAYIR'lı işler
Devlet ve hükümet birbirinden ayrı düşünülemez.Her iktidar kendi düşüncesi doğrutlsunda,kendine sorun çıkarmayacak valileri atar.Bursı Türkiye,burda işler böyle,bu işi AKP çakrmış gibi davranmayın.
Abdullah Gül gelmeden önce "C.Başkanlığı bizim kalemiz diyenler " acaba "kale" kelimesiyle neyi kastetiyordu.?Abdullah Gül AKP kökenldiri,AKP'lidir.Bu kadar basit!
Alt 04.09.2010, 18:28   #20
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
Devlet ve hükümet birbirinden ayrı düşünülemez.Her iktidar kendi düşüncesi doğrutlsunda,kendine sorun çıkarmayacak valileri atar.Bursı Türkiye,burda işler böyle,bu işi AKP çakrmış gibi davranmayın.
Abdullah Gül gelmeden önce "C.Başkanlığı bizim kalemiz diyenler " acaba "kale" kelimesiyle neyi kastetiyordu.?Abdullah Gül AKP kökenldiri,AKP'lidir.Bu kadar basit!

Öcalanla devletin görüştüğü gibi hemi

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)