Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas küçük kalsın ısrarı anlaşılamıyor! - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.12.2010, 23:05   #11
köyüm
Yiğido

köyüm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

köyüm Şuan köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2011 14:54

Tecrübe Puanı: 640 köyüm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas küçük kalsın ısrarı anlaşılamıyor!

Haklısınız Sivasın büyümesi bazılarını rahatsız ediyor kimse büyümesini istemiyor,geçmişle hesaplaşmada var işin içinde birde MADIMAK olayı Sivasımızın adını lekeledi..Ben bir yerde Sivaslıyım deyince 'ha siz insanları diri diri yakıyorsunuz'dediklerinde çok büyük üzüntü duyuyorum belki şaka belki gerçek ama bizim için eksi puan,bilmiyorlarki bunları yapanlar gerçek Sivaslılar değil hepsi Siyasilerin oyunu...Birde bizim Sivas halkımız siyasi konuda zayıf hep geri kaldık meclise gönderdiklerimiz Sivas için ne yaptı bunu oturup bin kere düşünmek lazım seçilene kadar canım cicim kandırıyorlar halkımızı halkı aydınlatmak gericilikten biraz uzaklaşmak,eğitime önem vermemiz gerekiyor..Ben herşeye rağmen yeni nesil gençlerimizden çok ama çok umutluyum...Sivaslı iş adamlarımız neden kendi memleketlerine yardım ve yatırım yapmıyorlar bunuda araştırmak iş adamlarımızla toplantılar yapıp değerlendirmek gerek...SAYGILARIMLA
köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar köyüm'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.12.2010, 23:11   #12
köyüm
Yiğido

köyüm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

köyüm Şuan köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2011 14:54

Tecrübe Puanı: 640 köyüm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Sivas küçük kalsın ısrarı anlaşılamıyor!

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
niye dostumuz olmasın her seçimde % 70 lerin üzerinde oy verdiğimiz ve karşılığında hava hava aldığımız hükümetimiz varya
Necmettin beyi kutluyorum,hani nerde oy verdiğiniz Hükümet 6 yılda SİVAS'a ne yapıldı...%76 evet diyenler neye evet dediklerini bilerekmi verdi,Sivaslının Sivaslıdan başka dostu yok bence....Aklımızı başımıza alıp oy verip karşılığını almadığımız hükümetten acilen aklıbaşında birileri hesap sormalıdır...
köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2010, 23:16   #13
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 830 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASLILAR BU YORUMUMU LÜTFEN DİKKATLİ VE ANLAYARAK OKUYUN.seçimlerde parti için veya türkiye için oy vermeyin.sivas için veya aday olan kişiye göre oy verin.
Alt 17.12.2010, 01:22   #14
kendalli
Tecrübeli Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kendalli Şuan kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:44

Tecrübe Puanı: 753 kendalli isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sivas merkezde yasayan hemserilerimiz her zaman sag partilere calisarak memleketin anasini aglatti, 1980 den sonra su memlekete tek civi cakilmadi o her zaman cag atlattik deyip sivasi koy haline getiren turgut ozal efendi kendi partisinden 6 tane milletvekili cikarmasina ragmen atolyedeki makineleri milletin gozunun icine baka baka sokturup malatyaya goturmedimi amma o cok akilli muhterem sunu bilmiyorduki o makineler yerinden cikartildiginda fonksiyonlarini yitirecekti malatyayada yaramadi, buna benzer bilimum bir suru vs...vs... kisaca aglayanin mali gulene fayda etmez, bundan yola cikarak degerli hemserilerim sahsim sol dusunceyi benimsemez ama bizim memleketimizin cikis yolu sol partilere verilecek oylardan gectigine 35 yasimda kanaat getirdim !!! herkese selam ve sevgilerimle...
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)