![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() Allah allah hiç kimse ruhsatsız olmasına dikkat etmiyor?
Yav kendinize gelin adamlar besin üretiyor ruhsatsız olması çok az mı önemli? Çoluğunuz çocuğunuz var. Ruhsatsız üretime nasıl zeval verirsiniz? Birde belediyeden dinleyin ne kadar balıklama atlayıcı ve tek taraflısınız... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2012 19:23
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Deliilyasliyiz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
![]() ekmek kapısı kolay kurulmuyor...........belediye yalnış yapmıştır.............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 817
![]() |
![]() Yanlış hatırlamıyorsam 90'ların sonuna doğru Ford fabrikası için Ford - Koç ortaklığı Gölcük'teki ormanlık araziyi istediğinde tartışma çıkmış ama pragmatist Cumhurbaşkanımız Demirel 'yatırım yapılsın gerekirse Çankaya köşkünün bahçesini bile veririm' demişti. Çok doğruydu, çok yanlıştı polemiğine girmek istemiyorum, bu örneği vermemdeki amaç sadece yatırımcının ve yatırımın kıymeti harbiyesini anlamak ve daha iyi ifade edebilmektir. Ne olursa olsun yatırımcı birisi bırakın 30 kişiyi, yanında 1 kişiyi bile çalıştırıyorsa ona biraz hoşgörü, biraz tolerans, biraz anlayış göstermek gerekir. Hükumetlerin peşinde koştuğu onlarca teşvik yasaları da zaten bu yüzden çıkmıyor mu?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kimi yapar, kimi yıkar, yıkmak kolaydırda yapmak her zaman zordur. Bu manzaraya ne gerek varmışki bunun başka bir yöntemi olamazmı, şu sıkıntılı günlerde üretimde olan bir yer nasıl yıkılır anlaşılması zor?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() Alıntı:
Balıklama atlamak: sorgulamadan değerlendirmeden peşin hüküm vermek. Alıntı:
10 senedir ruhsatsız çalışana onay vermeyi neden yermiyorsun? Ruhsatlama, kalite belgelerine sahip olmayı ciddiye almanızı tavsiye ederim. Ondan sonra da millet hastalıktan, kanserden kırılıyor yorumları yapmayın, Benim, çoluk çocuğumun canıyla oynayacak adamın ekmeği gidiyormuş hiç umursamam.. Yetkili olma, kurallara uymayı memleketin ne zaman ciddiye alacak acaba? |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4553
![]() |
![]() Bu haberi okuyunca çok üzüldüm.Yıkım işinin en azından yaz aylarında yapılması daha iyi olurdu.Sizce sivas belediyesi sivaslının düşmanımıdır? Bence hayır hiçte öyle düşünmüyorum. Belediyeninide kendince bir acıklaması olabilir. ben belediyemiz haklı sebeplerden yıkmıştır demiyorum ama bir gazete haberine dayanarak yargısız infaz yapmayalım Bekleyip görelim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 736
![]() |
![]() Şu kış gününde çok yazık olmuş.
Halen bu yıkımı savunanlara şaşıyorum.Bukadar yıl çalışmış kimse görmemiş sağlık sorunu şimdimi görülmüş.Karnı tok cepte parası olanlara sorun yok. Rabbim orada işsiz kalanlara yardım eylesin.....
![]() |
#19 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sinan000058 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2010 10:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() belediye başkanı seçilmeden önce ilk hedeflerinin sivas ın kanayan yarası olan işsizliğe çözüm üreteceklerini ve bunun içinde ellerinden geleni yapacaklarını her fırsatda dile getiriyordu. şimdi soruyorum allah aşkına sivas gibi üretimin ve istihdamın az işsizliğin çok olduğu yerde böylemi yapılması lazımdır.işsizliğe bölemi çare bulacak yapıcı olacağı yerde yıkıcı oluyor
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sinan000058'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AĞAOĞULLARI Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2017 12:02
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() Türkiye genelindeki Belediyelerin çoğunluğu yapıcı değil yıkıcıdır. İstisnalar kaideyi bozmaz yapıcı olanları da vardır.Bu görüşte olan Başkanlar güneydoğuda olsa urfa da ,Mardinde ,Midyatta ,Diyarbakır da olsalar şehir
merkezinde Mahalle bırakmazlar yıkarlar. Bu nasıl zıhniyettir anlaşılmaz. Şehir merkezine uzaklığı olan bir ekmek kapısı müessesenın yıkımı hiçte doğru olmasa gerek. Yıkımı resimlerinden anlaşıldığına göre geniş bir alana yapılmış bir çok binaların dozer ve çeşitli iş makinalarının harabeye çevirdiği alanı görünce içim sızladı gözüm yaşardı. Sahibi kim olursa olsun o müesseseyi tırnaklarıyla kazıyarak kurduklarını düşünüyorum. O ekmek kapısının kuruluş maliyetini düşünelim .Sivas ta 5-10 kişiye iş sağladığını düşünelim bunlar üzücü olaylardır. Bu gibi olaylara Sivas belediye encümeni nasıl karar verir anlaşılmaz. İş yeri sahibine ımkan tanımalıydı, Zamanı çok uzun tutmalıydı bir başka yere taşınması kolay olmayabilir. Bınaların yapılması işyerinin taşınması uzun zaman alabilir . Bu gibi olasılıklar göz önünde bulundurulmalı.Zorlaştırmak değil kolaylaştırmak gerek,yıkıcı değil yapıcı olmak gerek. Şehir merkezine pis kokunun geldiğinden bahsediliyor pis kokunun gelmediği ili gösterebilirler mi. Birçok illerde meskenlerle sanayi içiçe kokusu olmayan vilayet yok. Sivas ta belediyeler idari ve mülki idareciler Sivas a yatırım yapın çağrısında bulunurken hazır yapılmış iş yerlerini yok ediyorlar gecekondu gibi vurun kazmayı diyorlar. Gerekçeleri de sivas a uygun degil. Böyle olaylarda ikisöz bir büğü oluyor dedikodu büyüyor yaptığımız her işe sonradan pişmanlık duyuyoruz. Bu da çevreye ve topluma zarar veriyor. Bu tür olayları bir daha yaşamamak kaydıyla .Sivas a sanayici iş adamlarını çekmek için özveri de bulunalım, sivaslı sanayici ve iş adamlarına destek verelim. Sivas a sivaslı gözüyle bakalım hoşca kalın Ağaoğulları 18/12/2010. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|