|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 798
![]() |
![]() 'Meyve veren ağaç taşlanır' demiş atalarımız, demek ki her zaman her yerde bir adım önde olanlar, fayda, katma değer üretenler bir şekilde taşlanıyor. Ama yukarıdaki birkaç yorum da gördüğümüz gibi Sivas'ta iş biraz daha değişik, bazıları meyve veren ağacın sadece meyvelerini taşlamakla yetinmiyor, ellerinden gelse ağacı kökünden kesecekler.
Bu şehirde 7-8 farklı sektörde yatırım yapabilen, abartısız binlerce insana istihdam sağlayan, inşaat malzemelerinden nakliyata, betondan lens üretimine, kireçten bal işleme tesislerine, turizmden içme suyuna kadar daha birçok sektörde faaliyet gösteren örnek alınacak çalışkan bir isimdir Osman Yıldırım. Kayseri'nin Boydakları, Antep'in Sanko'su ne ise benim gözümde Sivas'ta da Osman Yıldırım vardır. Adam risk alıyor, fırsatları kolluyor, girişimci ruha sahip, Sivas'a yatırım yapıyor. Keşke memleketimde sadece bir tane değil de on tane yüz tane Osman Yıldırım olsa. Bu kadar övdüğüm adamı ömrümde bir kez canlı bir şekilde görmedim, tanışmıyorum ancak ben takip ediyorum. Elbette her insanın hataları vardır. Yeri geldiğinde hatalarını da eleştiriyoruz, mesela Sami Aydın otogarın yerini satmak isteyince ona engel olmaya çalışmayacaktı. Aradan yıllar geçti Sami Aydın'ın dediğine yine geldik. Her neyse bu adam babamın oğlu değil, akrabam değil, ancak çalışkan, başarılı, girişimci ve işbitirici örnek bir hemşerim. Yolu açık olsun. İstanbul yalakası olduklarını renklerinden belli edenlerle aynı görüşte olmadığım için de ayrı bir haz ve mutluluk duydum. ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1197
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 717
![]() |
![]() Bana göre ondan değilde öne çıkan üç isim var CHP üç vekili çıkaramayacağına göre bundan dolayı vazgeçmiştir.Bu öne çıkanlar kim Malik bey Bülent bey bunların yanına birde Osman bey aday olsa olurmuydu bana göre olmaz.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|