Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Tespit ve tepki - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.04.2011, 18:51   #11
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 669 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tespit ve tepki

siyahnur tespitine katılıyorum çok doğru.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2011, 21:02   #12
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Burdaki tespit doğru olabilir. Milletvekili adayları Sivasta tanınmayan, belki seçildikten sonra Sivasa hiç uğramayacak olan, Sivasın sorununu kendi sorunu gibi görmeyecek olan kişilerden oluşuyor. Tepkiye gelince , bazı kişilerin gösterdiği tepki tamamen kafa yapısı ile ilgili,Akparti Sivas için 5 tanesi de bakan olabilecek düzeyde aday gösterseydi bu tepkiyi gösteren kişiler Akpartiye oy verecek miydi. Tabiki hayır. Burda kendilerini memleket sevdalısı gibi gösterip bazen seviyeyi oldukça düşürerek parti eleştirmeyi marifet sanıyorlar. 1000 seçimde olsa Akparti yine birinci parti olur.Bunu diğer bütün genel başkanlar da biliyor. Halk da biliyor. Ama bir de söz var,
"Hiçkimse görmek istemeyen kadar kör olamaz"
Alt 12.04.2011, 21:20   #13
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Tecrübe Puanı: 657 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"Hiçkimse görmek istemeyen kadar kör olamaz" kesinlikle bu sözüne katılıyorum.

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2011, 21:44   #14
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 748 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçektende biraz dikkat edilince anlaşılıyor aday listeleri açıklanır açklanmaz akp ağzına almak istemeyen üyeler başta akp yi dillerinden düşürmez oldu yok seçtikleri vekiller bakanlık alazmış tamam haklı olabilirsiniz ama chp kimi getirmiş üye olarak bu adam ne kazandırmışki sivasa önümüzdeki dönemdede kazanıdrsın ben bu vekili seçim öncesi karşıyaka mahallesindeki köprü için protestoda gördüm aynı benzer olaylar liselerdeki kantin işletmeleri ile ilgili protestoda chpli vekiller yine oradaydı gerçi öğrenciler cevaplarını verdi ortak nokta nerde miting protesto yürüyüşü var chp orada başka nemalanacağı ne varki ama olsun millet biliyor siz ne kadar çabalasanızda önce kendi partinizin aday gösterdği tutuklu sanıkları eleştirin sonra akpartinin sivaslı vekillerini eleştirn kaos abircan kıbrıslı, amazon necmettin bey sizlerden bir başlık açıp chp nin bu vekillerini eleştirmenizi isterdim ki sizin eleştirilerinizede hemşerilerimiz kulak versin bir tarafı topa tutup diğer tarafı savunmak olmaz hemde savunulacak bir yanı yokken 1 vekil çıkarabilirseniz ne mutlu size bu arada sivasa çalışacak vekiller ne kadar önemliyse Türkiye için çalışacak başbakanda ondan daha fazla öneme sahip misal şöyle bir örnek vereyim Mustafa Kemal Atatürk gibi lider özellikli iş bitirici vekiller sivas vekili olsun( yanlış anlaşılmasın Atatürkü örnek verirken liderlik vasfından dolayı konunun daha açık olması için misalledim) genel başkanda son kriz dönemimizdeki malum koalisyon hükümeti olsun sivas ne kadar iyi çalışırsa çalışsın ülke iyi yönetilmedikten sonra ne önemi var gönül isterki ikiside iyi olsun ki kötü olduklarının kesin bir kanıtıda yok sadece varsayım. birde şunu sormak isterim eleştiren chp li hemşerilerime ak parti sivastan 5 tane bakanlığı kesin olan iş bitirici aday çıkarsaydı verirmiydiniz oyunuzu ak partiye ?
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2011, 22:41   #15
amazon10
Usta Yiğido

vermezdim ülkeyi bu kadar harap eden bir partiye oy değil günahımı bile vermem ben.
neden herşeyi bizlerden bekliyorsunuz bir forum da siz açın chp ile ilgili tartışalım.

amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2011, 22:55   #16
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 748 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

genelde cinsel icerikli konularla gündemde olduğuklarından terbiyem el vermiyor buralarda paylaşım yapmaya isim vereyim araştırın ozaman hamza çebi ismi chp ile anılan kadir özbek malum genel başkan ve diğer vekili söylemeye gerek yok bile hem kadın hakları derler en ön sıradan giderler hemde kadın haklarını ayaklar altına alırlar bende türk örf adet gelenek ve göreneklerini harap eden partiye hayatta oy vermem
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2011, 23:04   #17
amazon10
Usta Yiğido

heee sen diyorsun ki ben paylaşmam terbiyem el vermez ama yazarsanız okumaya terbiyem el verir.

Alt 12.04.2011, 23:20   #18
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1244 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gerçektende biraz dikkat edilince anlaşılıyor aday listeleri açıklanır açklanmaz akp ağzına almak istemeyen üyeler başta akp yi dillerinden düşürmez oldu yok seçtikleri vekiller bakanlık alazmış tamam haklı olabilirsiniz ama chp kimi getirmiş üye olarak bu adam ne kazandırmışki sivasa önümüzdeki dönemdede kazanıdrsın ben bu vekili seçim öncesi karşıyaka mahallesindeki köprü için protestoda gördüm aynı benzer olaylar liselerdeki kantin işletmeleri ile ilgili protestoda chpli vekiller yine oradaydı gerçi öğrenciler cevaplarını verdi ortak nokta nerde miting protesto yürüyüşü var chp orada başka nemalanacağı ne varki ama olsun millet biliyor siz ne kadar çabalasanızda önce kendi partinizin aday gösterdği tutuklu sanıkları eleştirin sonra akpartinin sivaslı vekillerini eleştirn kaos abircan kıbrıslı, amazon necmettin bey sizlerden bir başlık açıp chp nin bu vekillerini eleştirmenizi isterdim ki sizin eleştirilerinizede hemşerilerimiz kulak versin bir tarafı topa tutup diğer tarafı savunmak olmaz hemde savunulacak bir yanı yokken 1 vekil çıkarabilirseniz ne mutlu size bu arada sivasa çalışacak vekiller ne kadar önemliyse Türkiye için çalışacak başbakanda ondan daha fazla öneme sahip misal şöyle bir örnek vereyim Mustafa Kemal Atatürk gibi lider özellikli iş bitirici vekiller sivas vekili olsun( yanlış anlaşılmasın Atatürkü örnek verirken liderlik vasfından dolayı konunun daha açık olması için misalledim) genel başkanda son kriz dönemimizdeki malum koalisyon hükümeti olsun sivas ne kadar iyi çalışırsa çalışsın ülke iyi yönetilmedikten sonra ne önemi var gönül isterki ikiside iyi olsun ki kötü olduklarının kesin bir kanıtıda yok sadece varsayım. birde şunu sormak isterim eleştiren chp li hemşerilerime ak parti sivastan 5 tane bakanlığı kesin olan iş bitirici aday çıkarsaydı verirmiydiniz oyunuzu ak partiye ?
Şu sitede Malik Bey'in çalışmalarından memnun olmayan tek kişi sensin onu söyleyeyim başta... İsterseniz soralım herkes altında Memnunum ya da değilim yazsın bakalım... Sivas'ta da aynı şekilde... Kaldı ki CHP'nin adaylarını eleştiririz eleştirmeyiz o bize kalmış, ayrıca eleştirmememizin bir nedeni var çünkü şaşırmadık, sürpriz olmadı bize CHP listesi ve yine çünkü onları biz seçtik Genel başkan tepeden koymadı aday olan 13-14 kişinin içerisinde tüm üyelerin oy kullandığı, hakim garantisinde ön seçim yapıldı yaniiii Genel Başkanın iki dudağının arasında değildi kimlerin aday olacağı... Karşıyaka'da halkın, okulda öğrencinin yanında olmak onların hakkını savunmak bir vekilin yapması gereken şey yoksa sırça köşkünde oturup elinde iphone ile twitter halkçılığı yapmakla olmaz bu işler, eğer Hamza Yerlikaya, Selami Uzun girebilseydi Karşıyaka'ya şu anda adaydılar...

Sonraki yazdığınız konulara gelirsek, insanların yatak odaların internete konması ki hepsi de Vakit gazetesinin internet sitesinden konması zaten komplo olma olasılığını artırıyor haaa asıl önemli olan bu insanların bu görüntülerini kaydetmek siyasi ikbal için topluma açmakta ne kadar insanlığa ve dine uyar onu da bilmem ki doğrulukları da tartışılır. Kadir Özbek'e gelince hemşehirlimizdir ve aday gösterilmemiştir. Kaldı ki bu tür konuları buraya taşımak, siyasetin içerisine sokmak siyasetin rezilliğini iki kat artırmaktır, terbiyesizliktir ve siyasetin iyice kirlenmesine neden olur...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2011, 23:49   #19
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1554 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

sevgili kardeşim ben bu konuda hiç bir yorum yapmadımki çünkü gerek duymadım]isimlerini saydığın arkadaşlar söylene bilecek her şeyi söylemişler hepsinin yaptığı yorumlara hiç kuşkusuz imzamı attım yine atarım bizim adaylarımız dayatma aday değilki bizlerin verdiği oylarla oradalar insan hem oy verip hemde oy verdiği adayı eleştirirse bunun adına en hafif tabir ile ciddiyetsizlik derler bizden bu ciddiyetsizliği beklemen abesle iştigal olmazmı üstelik taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan m.ejder özdemiri nasıl eleştireceğiz söylermisin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2011, 23:56   #20
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1554 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
genelde cinsel icerikli konularla gündemde olduğuklarından terbiyem el vermiyor buralarda paylaşım yapmaya isim vereyim araştırın ozaman hamza çebi ismi chp ile anılan kadir özbek malum genel başkan ve diğer vekili söylemeye gerek yok bile hem kadın hakları derler en ön sıradan giderler hemde kadın haklarını ayaklar altına alırlar bende türk örf adet gelenek ve göreneklerini harap eden partiye hayatta oy vermem
ahmet bey aklınızı cinsellikle bozduğunuz için bu tür yorum yapmanızı hiç yadırgamadım dervişin fikri ne ise zikride odur bizim kimsenin özel yaşantısı ve yatak odası ile ilgimiz olmadığı için bu bu sitede böyle yorumları tartışmayı ayıp sayarız
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)