Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Başbakan Sivas'ın büyükşehir hayalini suya düşürdü - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.05.2011, 20:01   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başbakan Sivas'ın büyükşehir hayalini suya düşürdü

Büyükşehir için hangikriterler lazım ve biz acaba bunların kaçına uyuyoruz?
Alt 10.05.2011, 20:14   #12
hiko58
Yiğido
NO AVATAR

hiko58 Şuan hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2015 10:09

Tecrübe Puanı: 742 hiko58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

en baştanda dediğimiz gibi sivasın sahibi yok kardeşim. sivaslı olmayanları sivasla bir ilişkisi olmayanları getirip sivastan milletvekili yapıyorlar zaten en baştan sivasa hakaret ediyorlar. diyorlarki zaten sivaslı koyun gibi bize oy verecek cepte oylar. sivasa yatırım yapmamıza hizmet götürmemize ne gerek var. sivasa odunu koysak zaten odun seçiliyor. şimdi siz olsanız sivası büyükşehir yaparmısınız. trabzon büyükşehir oluyor sivas olamıyor. bakın şu işe. gelip geçerken tabelasına bakınız. nüfusu kaçmış. sivaslı hala iyiyi kötüyü ayıramıyorsa o sivaslının ayıbı. sivas ki selçukluya başkent olmuş bir şehir. büyük şehir yapınki artık gidenler geri gelsin. ama sivas gözden çıkarıldı kardeşim. yine odunu koyarlar sivaslı o odunu seçer. sivaslı olup olmadığına bakmadan.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 20:40   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
en baştanda dediğimiz gibi sivasın sahibi yok kardeşim. sivaslı olmayanları sivasla bir ilişkisi olmayanları getirip sivastan milletvekili yapıyorlar.

Katılıyorum. Sivasın içinden, Sivaslı, Sivasta doğmuş büyümüş, Sivasın derdini çilesini, Adan Zye her şeyini iyi bilen kişileri seçmemiz lazım. Ancak bu seçtiklerimizin Sivasa faydası olur. Yoksa Sivasa kimse sahip çıkmazzz..
Alt 10.05.2011, 21:21   #14
Kasim58
Yeni Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasim58 Şuan Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.01.2015 02:33

Tecrübe Puanı: 0 Kasim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar yillar önce Eskisehirin nasil büyük sehir olduguna bir bakin yada arastirin.Bunlarin hepsi oy hirsizi oy calmak icin yapmis olduklari politika utanmasalar Trabzon basta olmak üzere Rize ve Trabzon´U Büyüksehir yaparlar biri memleketi biride türkiye genelinde en az oy aldigi il.
ALLAH Mekanini cennet etsin benim koca reysim MUHSIN YAZICIOGLU
Sende bizim basimizda olsaydin bu kandini bilmez densiz insanlar sivas hakkinda ileri geri tantana edemezlerdi.
Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasim58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.05.2011, 01:42   #15
gangster
Yiğido
NO AVATAR

gangster Şuan gangster isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.05.2013 20:32

Tecrübe Puanı: 697 gangster FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Büyükşehir için hangikriterler lazım ve biz acaba bunların kaçına uyuyoruz?
2004 Mart öncesi 3030 sayılı Büyükşehir Belediye Kanun'unda herhangi bir şart aranmıyordu.Merkezi İdarenin inisiyatifine bağlıydı.Şu an yürürlükteki 5216 sayılı kanunla; belediye sınırları içindeki ve bu sınırlara en fazla 10 km uzaklıktaki yerleşim birimlerinin son nüfus sayımına göre toplam nüfusu 750.000'den fazla olması kıstası getirildi.Hali hazırda biz bu kritere uymasak bile büyükşehir olabilme konusunda her faktörü göz önüne alan bir çalışma yapıldığı takdirde adı geçen illerin çoğu (Trabzon) yakınımızdan dahi geçemez.

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar yalnız nüfusu 750.000'i geçen yerler şehirler olmayacak, iller olacak. Dolayısıyla o illere büyükşehir denilemez. Büyük il denilebilir ancak. Büyükşehir ifadesi kullanılırsa coğrafi terim olarak da hata yapılmış olunur.
Çok güzel bir tespit.Günlük hayatımda bunu kullanacağımdan emin olabilirsiniz.Ancak kanunen bunu uygulamak çok kolay ve hata yapılmış olmaz.Büyükşehir belediye sınırlarını, ilin mülki sınırı olarak belirlerseniz herhangi bir sorun olmaz.İstanbul ve Kocaeli bunun örneğidir.

Alıntı:
Kasim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaslar yillar önce Eskisehirin nasil büyük sehir olduguna bir bakin yada arastirin.Bunlarin hepsi oy hirsizi oy calmak icin yapmis olduklari politika utanmasalar Trabzon basta olmak üzere Rize ve Trabzon´U Büyüksehir yaparlar biri memleketi biride türkiye genelinde en az oy aldigi il.
ALLAH Mekanini cennet etsin benim koca reysim MUHSIN YAZICIOGLU
Sende bizim basimizda olsaydin bu kandini bilmez densiz insanlar sivas hakkinda ileri geri tantana edemezlerdi.
Kasım abi Eskişehir vakasını bilmiyorum ama bunun oy için yapıldığını artık kuşlar bile biliyor.Öyle olmasaydı 2004 yılında getirdikleri kanunu 2011 de tekrardan değiştirme gereği duymazlardı.Ki o zaman 5216 çok övgü toplamıştı.

Son bir anekdot:
Yaklaşık bir sene önce İstanbul'da Rize'nin önde gelen üç iş adamı ile bir yemekte buluşmuştuk.Memleket sohbeti yaparken Trabzon'un büyükşehir yapılacağı ve sözünün alındığını söylediklerinde inanmamıştım.Büyük bir lobi oluşturup neticesinin alındığı,seçimlerden sonra gerçekleşeceğini belirttiler.Doğruymuş. Helal olsun lazlara...
Alt 11.05.2011, 11:12   #16
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07

Tecrübe Puanı: 547 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akp sivas il başkanı,merkez ilçe başkanı,milletvekili adayları sivasın sorunlarını dile getirmekden korkuyorlar
senin şehrin valisinin sade görüntüsü var bitmeyen projeler bitmeyen inşaatlar restorasyonu rezil edilen tarihi eserler gültepeye dikilen fuar alanı olarak bilinen ucube karşıyakaya köprü yapılacak diye yapılan ucube bunlar hep bu şehrin valisinin omuzlarındaa bir vebaldir
senin şehrin basını akp yalakalıkda yarışıyor televizyonuna çıkartıyor soru sormaya korkuyor
sivasın sorunlarını dile getirmeyi iki kemiğe değişiyor sonra kürsülerden sivas göç veriyor geri kalıyor diye hariçden gazel okuyor
artık şu sivasın bir başbakan çıkarmasının zamanı gelmedimi ne zaman kendimize geleceğiz
ne zaman sivas insanın tarihin her aşamasında tarihe yön verdiğinin farkına varacağız
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kuzu_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2011, 16:54   #17
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17

Tecrübe Puanı: 689 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas'ın son zamanlarda aldığı göçü göz önüne alırsak ve büyüme hızına bakarsak bundan sonraki dönemde büyükşehir (yada büyük il yada bölge belediyesi adı o zaman her ne olursa) olacağına inanıyorum.
Bu proje ise ülkemiz için iyi ve hayırlı bir projedir. Bu konularda daha önce çok yazmıştım ve il özel idarelerinin kaldırılması gerektiğini de belirtmiştim. Şimdi ilk etapta büyükşehir olacak iller bence bunun pilot uygulamasını oluşturacak o yüzden ben şu an Sivas'ın kaybettiğini değil de daha oturmuş bir sistemin geleceğinden dolayı kazandığını düşünüyorum.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)