|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
![]() Sivas'a ağır sanayi zaten kurulamaz demek cehaletten mi kaynaklanıyor acaba?
Ben yanlış hatırlamıyorsam demir-çelik fabrikası vardı Sivas'ta. Bu tarz fabrikalar ağır sanayi değil midir? Demekki kuruluyormuş.. Kayseride Malatyada var iken bizde zor demek de "Aman ben uğraşamam hazırla yetinin" demekten başka birşey değil. Sen Sivas olarak ürettiğin ürünü doğu anadolu ve G. Doğu Anadoluya o şehirlerden daha iyi şekilde ulaştırabilirsin. Ülke tarihinin bilinen en kararlı demiryolu ağı sahibisin. Karadeniz limanlarına da yakınsın. Ne duruyorsun? Birilerinin "Bunlar hayal gerçekçi olalım" laflarını mı? Herkesin elini taşın altına sokması bu işi çözer. Özellikle İstanbulda biryerlere gelmiş hemşehriler parça parça üretimi Sivas'a kaydırabilirler... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() Nisan Şuan
![]() Son Aktivite: 13.07.2011 16:26
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Doğu üzerinde bir çok oyunlar oynanıyor,hiç bir şey imkansız değildir.Yeteri kadar maliyet ve emek ayrılsa sivas gibi bir çok doğu şehirlerine elbette sanayi de gelişir,eğitim de.işde ozmn o şehrin gençleri iş için ekmek için başka şehirlere gereksin duymaz.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|