Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Zabıtadan kokoreççi operasyonu - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.05.2011, 12:13   #11
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 816 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Zabıtadan kokoreççi operasyonu

Buradan bu vesile ile sayın zabıta görevlilerine sesleniyorum.

Birkaç hafta önce Cumhuriyet Üniversitesi kampüs alanında Gençlik şöleni kapsamında Üniversite Kültür Merkezi çevresine standlar kuruldu.Üniversite öğrencileri o standlarda kültür,bilim sergileyecekleri yerde ne yazık ki kazanç amaçlı asla hijyen olmayan mangalda sucukları, köfteleri her çeşit yiyecekler sattılar ve üstelik bu manzara bu yıl değil kaç yıldır devam ediyor. Temizlik ve hijyen kontrolü olmayan yiyecek satmada ve yapmada deneyimsiz sadece para kazanmak uğruna insanların sağlığını tehdit eden bu durumu acaba zabıta görmüyormu sırası gelmişken bunu Sivaslı sade bir vatandaş olarak sormak istedim.
Ben her yıl bu fuarı şöylesine bir gidip gezeyim diyorum ama ne yazıkki her yerden gelen farklı ve iğrenç kokulardan geri dönüyorum.Fuar değilya mikrop yuvası sanki. Bu nasıl denetimsiz ve kontrolsüz uygulama aklım almıyor. Gelip görmelisiniz.Hijyen ve temizlikten uzak o kötü koku satan köfteleride gencecik masum öğrenciler nasılda iştahla yiyorlar inanamıyorum.
Oysa gençlik fuarı denince bu görüntülerin değil, kültürü-sanatı-bilimi, sergileyen standlar olmalı diye düşünüyorum.
Gençler üç kuruş kazanalım diye bunu yapıyorlar da yetkililer nasıl izin veriyor yada bu başıboş ve kontrolsüz denetimsiz yiyecekleri satanları hiçmi bir yetkili görmüyor. Ben şahsen o kokulardan sonra halen köfte kokusundan nefret eder oldum,köfteden tiksindim. Ha şuda var gençlerimiz para kazansın,onlara fırsat verilsin tabiki ama bunun için sağlıksız yiyecek satmak değilde satılacak çok daha başka şeyler olabilir. Örneğin kırtasiye, kitap,takı malzemeleri,kültür ve sanatı anlatan herşey, hediyelik eşyalar v.s. canım yani buna benzer şeyler. Hiç değilse daha nezih ve gezilir bir fuar olur. Yoksa kaç yıldır bu şölen pis koku ve sağlık bozmaktan başka neye yarıyor. Benden bu öneridir ancak hani derler ya BÜYÜKLER İYİSİNİ BİLİR TABİ ANLARLARSA..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2011, 11:08   #12
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 635 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
amazon10 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu habere çok sevindim bir vejeteryan olarak zaten her köşede döner kokusundan gına geldi, birde kokoreç kokusu beni mahfediyor
Esipiridir diye umuyorum ama eğer değilse çok BENCİLCE bir yaklaşım...
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2011, 11:44   #13
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20

Tecrübe Puanı: 599 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Esipiridir diye umuyorum ama eğer değilse çok BENCİLCE bir yaklaşım...
Hayır espiri değil. Bencilce olduğunu da düşünmüyorum. Et yemeyen biri olarak o kokunun içinde yaşamak ne demek bilebileceğinizi de sanmıyorum.

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2011, 19:47   #14
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

amazon hep merak etmişimdir. Niçin insanlar et yemez? Yani siz niye yemiyorsunuz? Yav o kadar lezzetli bir şey nasıl yenmez ben anlamıyorum
Alt 01.06.2011, 23:44   #15
amazon10
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
amazon hep merak etmişimdir. Niçin insanlar et yemez? Yani siz niye yemiyorsunuz? Yav o kadar lezzetli bir şey nasıl yenmez ben anlamıyorum
sizin yemediğiniz bir şey yok mu? herkese lezzetli gelen sizin hiç hoşunuza gitmeyen bir şey. kendimi bildim bileli yemiyorum. denedim yemeği olmuyor midem kalkıyor çiğneyemiyorum. kokusu beni ayrıca çok rahatsız ediyor. sebebi bu.

amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.06.2011, 16:07   #16
aktassa
Usta Yiğido

Alıntı:
Hayır espiri değil. Bencilce olduğunu da düşünmüyorum. Et yemeyen biri olarak o kokunun içinde yaşamak ne demek bilebileceğinizi de sanmıyorum.
Madem espiri de yapmadınız o zaman Bencil'in kelime anlamını bilmiyorsunuz demektir.
Ne der Türk Dil Kurumu bencil kelimesi hakkında?
""Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan""

Sizi dinleyen de gezdiğiniz her köşede hep kokoreççiler var, her taraf duman altı, nefes alacak an yok sanır. Lütfen bu kadar da abartmayın. Yakışmıyor size.
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2011, 19:28   #17
amazon10
Usta Yiğido

Alıntı:
Madem espiri de yapmadınız o zaman Bencil'in kelime anlamını bilmiyorsunuz demektir.
Ne der Türk Dil Kurumu bencil kelimesi hakkında?
""Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan""

Sizi dinleyen de gezdiğiniz her köşede hep kokoreççiler var, her taraf duman altı, nefes alacak an yok sanır. Lütfen bu kadar da abartmayın. Yakışmıyor size.
Bilmişliğinizi kendinize saklayın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. kendi adıma sevindim tabii ki de.Ayrıca temiz olup olmadığı bile tartışılır. Orada döner kokusundan gına geldi kokoreçte mahvediyor beni zaten yazıyor. evet sivasta nereden baksanız her köşe başında dönerci var 4 yıldır sivastayım ve bu hakikaten beni rahatsız ediyor. rahatsız olduğum içinde sevindim çokta normal olduğunu düşünüyorum.

Alt 02.06.2011, 21:13   #18
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
sizin yemediğiniz bir şey yok mu? herkese lezzetli gelen sizin hiç hoşunuza gitmeyen bir şey. kendimi bildim bileli yemiyorum. denedim yemeği olmuyor midem kalkıyor çiğneyemiyorum. kokusu beni ayrıca çok rahatsız ediyor. sebebi bu.
Hmm anlıyorum. Bende mantarı pek sevmem.
Alt 02.06.2011, 21:43   #19
aktassa
Usta Yiğido

Bilmişliği kendime saklamakla birşey kazanmaz bu insanlar.
O zaman sizin gibiler çok dolaşır piyasada.
Siz nasıl o kokudan rahatsız olursanız, bazıları da sizlerden rahatsız olur ama demokrasi içinde yaşamak istiyorsak, siz onu sevenlerin kokoreçlerine karışmayacaksınız, onlar da sizin gibilerin tahammülsüzlüğüne tahammül edecekler..
Aksi taaktirde takdir edersiniz ki ortalık teksas'a dönerdi değil mi?
Ay ay ayyy. Rahatsızz oldunuz değil miii... Çok üzüldümmm..

Saygılarımla.
Alt 02.06.2011, 21:51   #20
amazon10
Usta Yiğido

Alıntı:
Bilmişliği kendime saklamakla birşey kazanmaz bu insanlar.
O zaman sizin gibiler çok dolaşır piyasada.
Siz nasıl o kokudan rahatsız olursanız, bazıları da sizlerden rahatsız olur ama demokrasi içinde yaşamak istiyorsak, siz onu sevenlerin kokoreçlerine karışmayacaksınız, onlar da sizin gibilerin tahammülsüzlüğüne tahammül edecekler..
Aksi taaktirde takdir edersiniz ki ortalık teksas'a dönerdi değil mi?
Ay ay ayyy. Rahatsızz oldunuz değil miii... Çok üzüldümmm..

Saygılarımla.
komik olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Burada karışmak gibi bir sözün geçtiğinide görmedim de yazmadım da. nereden nasıl çıktı anlamadım. piyasada dolaşmakla ne demek istediniz anlamadım. bilmişliğini gerekli yerlerde kullanın o zaman, insanların bir şeyler kazanmasını istiyorsanız.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)