|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar izmirliyigido'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 843
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
![]() Alıntı:
Sabiha Hanım, ortada bir yanlış anlaşılma var. Kimse Jandarma binasını yıkmıyor, sadece jandarmada olan kullanım alınıp belediyeye tahsis ediliyor. Hem bu şekilde şehrin merkezine konuşlanmış olan çirkin beton yığını lojmanlar ve orduevi de yıkılarak bu tarihi eserin etrafı açılacak, hem de Sivas Kent Meydanı tüm Türkiye'nin gıpta ile baktığı muhteşem bir meydan olacak. Saygılarımla.
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 843
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ne yazıkki herşeyde olduğu gibi Sivaslılar herşeye sustukları için Sivas bu hale geldi. Bu gidişlede Sivası çok daha kötü günler bekliyor ve Sivaslı neme lazım demeye ve susmaya devam ettikçe de kimse kusura bakmasın ama Sivas kurda kuşa yem olmaya devam edecektir. Yazık yazık hemde çok yazık. Yazıklar olsun bu memleketi temsil eden kuru kalabalığa yazıklar olsun. İşte bugün gördük. 4 Eylül bahanesi ile bir yığın kuru kalabalık geldi ve sadece Tv lerde boy gösterip şov yapıp gittiler. Ne oldu ha soruyorum herkese ne olduu? Hangisi Sivasın sorunlarını merak edip araştırdı,hangisi bir Sivaslıyı dinledi derdini sordu. İlçeler standında yedi içtiler hediyeleri alıp gittiler. Basında onların peşinden ayrılmadı her hallerini görüntülediler .İşleri güçleri reklam. İstanbul'dan gelen Sivas plartformu imiş güya onlarda şov yaptılar. Hangisi bir Sivaslıyı dinlediler acaba. Başkanından tutunda hepsi sadece görüntü yapmak için gelmişler.Uzaktan hepsini takip ettim sadece görüntü için yarıştılar. Sayın arkadaşlarım gerçekci olalım lütfen kimsenin zoruna gitmesin ben dobra dobra tarafsız olarak herzaman düşüncelerimi babamın oğluda olsa özgürce, dürüstçe fikrimi söylemekten çekinmem.İnandığım düşünceminde sonuna kadar arkasındayımdır. Evet altını çizerek yine diyorum yine. Hiç kimse kusura bakmasın . Sivas sahipsizdir ve işte sahipsiz oldukça herkes istediği atı oynatmaya devam edecektir ACI HERÇEKTE BUDURRR. Ne diyeyim sadece Sivas adına bir Sivaslı olarak üzülmemek elde değil. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() vicente58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.01.2015 14:08
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() Böyle güzel bir haber karşısında nasıl böyle düşüncelere sahip olabiliyorsunuz çok ilginç doğrusu. jandarma lojmanları ve orduevi Boun'un dediği gibi Sivas'ın meydanında duran çirkin beton yığınlarından başka birşey değildir. Jandarma binasının içini ben kaç yaşıma geldim görmüş değilim. Şimdi bunun halka devredilmesinin nesi yanlış. ŞEhrin meydanında asker olması bu devirde çok gereksiz bir şey zaten.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hiçte beton yığınına benzemiyor tarihi bir dokusu var, orijinaline dokunmadan farklı kurumlara devri tamam da yıkma gibi bir şey, tarihi kültür cinayeti olur.
![]() |
#17 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
![]() Alıntı:
Nasıl şehrin en güzel yerinde karayollarında çalışan bir işçi/memur lojman kurup oturamıyorsa, askerimiz de oturamayacak. Halka ait olan mekanlar halka tekrar iade edilecek. Ben nasıl Akdeğirmen'de oturuyorsam, bu beyefendiler de tıpış tıpış gelecek benimle altlı üstlü oturacak, komşu olacak. Benden üstün olmadığını öğrenecek. Yıllarca halkın verdiği vergilerden en büyük payı alıp, halkın iradesini ket vuranlar, halkın parasını yeyip halka tepeden bakanlar, kendi banliyölerini oluşturup halka 'adam edilmeyi bekleyen acizler' gözüyle bakanlar bir devrin kapandığını anlayacaklar. Şimdi lütfen asker düşmanlığı yapıldığını ve askerden öç almak için bu tarz uygulamalar yapıldığını söylemeyin. Ortada ne bir rövanş var, ne de öç alma duygusu! Türkiye normalleşiyor, bu kadar!
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1213
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şehrin merkezindeki o lojmanlar,ray lojmanları tüdemsaş lojmanları da dahil,ucubedir..Askeri lojmanlar tam göbekte olduğu için daha da ucubedir..Belediye 1 lojmana karşı 4 lojman veriyor..Dağın başında,terör bölgesinde falan değil..Yine şehir merkezinde veriyor..Bunda bir amaç,art niyet aramak garabettir..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|