|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3383
![]() |
ATAM
vatan kan ağladı izmirde çarşı mehmet akif yazdı istiklal marşı atamız savaştı yedi düvele karşı can borcumuz var sizlere atam yiğitler vatan için canını verdi m.kemal paşam cumhuriyeti kurdu şimdi vatanı haydutlar sardı ne deyim utanmaz yüzlere atam kahramanlığın tarihlerden silinmez sadıktır türkmilleti asla bölünmez bıraktığınız mirasın eşi bulunmaz türklüğü aşıladın özlere atam Allah Allah sesleriyle düşman bozuldu sakarya çanakkaleye tarih yazıldı türk milleti sevindi çorçil üzüldü karıştırdın kuffarı tozlara atam güzel yurdum benim ana dolum birlik beraberlikten ayırma yolum ben biçare bir aşık diyari kulum niğmetler bıraktın bizlere atam |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ATAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vatan kan ağladı izmirde çarşı mehmet akif yazdı istiklal marşı atamız savaştı yedi düvele karşı can borcumuz var sizlere atam ![]() yiğitler vatan için canını verdi m.kemal paşam cumhuriyeti kurdu şimdi vatanı haydutlar sardı ne deyim utanmaz yüzlere atam ![]() kahramanlığın tarihlerden silinmez sadıktır türkmilleti asla bölünmez bıraktığınız mirasın eşi bulunmaz türklüğü aşıladın özlere atam ![]() Allah Allah sesleriyle düşman bozuldu sakarya çanakkaleye tarih yazıldı türk milleti sevindi çorçil üzüldü karıştırdın kuffarı tozlara atam ![]() güzel yurdum benim ana dolum birlik beraberlikten ayırma yolum ben biçare bir aşık diyari kulum niğmetler bıraktın bizlere atam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3383
![]() |
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK KARDELEN BACIM
BUGÜN ON KASIM ATAMIZA BÜYÜK ACIM YAŞLANDI DİYARİ BABA TÜKENDİ GÜCÜM SİZ GENÇERİMİZ ATAMIZI UNUTMAN EMİ |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 993
![]() ![]() |
SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bu Gemi Bu Karadeniz Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Ararım İzini Dolmabahçe'den Birdaha Dönmez mi Bu Yola Giden İçimde Sen, Gözümde Sen Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Kurban Olam Yürüdüğün Yollara Kara Peçe Yakışmıyor Kullara Uyan Bak Bizim Hallara Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan Bir Daha Gel, Gel Samsun'dan Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm Nerde, Nerde Nerdesin Dost AŞIK MAHZUNİ ŞERİF YOKLUĞUNUN 73. YILI... SENİ HERGÜN DAHA ÇOK ÖZLÜYORUZ ATAM. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 832
![]() ![]() |
[quote=Kardelencicegi;607103]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük kurtarıcımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk' ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir, Ankara'nın orta kesiminde yer alır. C)alinti ]Ablacigim "ebedi istirahatgah" diye bir sey yoktur; ölüler istirahat etmez, hesap verir...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Siyahnur'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 |
|
Navigator
Hesabina ben karismiyorum Allah´la Ölenler arasindadir hesaplar. Benim baska yorum yapmam YAKISIK almaz. Yaziyi kopyalayip koydum kardesim. Ayrica ilginiz icin... ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1550
![]() |
bir ulusun dinini devletini vatanını milletini yüce ALLAHın' da yarımıyla düşman istilasından kurtaranlar hesaplarını inşallah çok kolay verirlerde bu cennet vatanı canları pahasına kurtarıp bize emanet edenlere yapılan haksızlık ve atılan iftiraların sahipleri nasıl hesap verir onu bilemiyorum.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#18 |
|
Navigator
![]() Atam yetiş ![]() ![]() ATAM YETİŞ ![]() bıraktığın miyrasa oldular sazan haksızın önüne dur atam yetiş karıştı adalet bozuldu düzen bunların hesabını sor atam yetiş ![]() gençliğe emanet ettiğin vatan aldığı emaneti ucuza satan deveyi bile hamutla yutan kurduğun düzeni gör atam yetiş ![]() mefsimsiz avlanıyor avcıler yine filizleniyor eski mavcular ne yapacağını şaşırdı savcılar adalet masası kur atam yetiş ![]() aşık diyari baba bir garip yolcu kimi sağcı olmuş kimisi de solcu kaçakcı mal satıyor görmüyor kolcu bunların dersini ver atam yetiş OSMAN ECE
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk insanının, çağdaş yaşam biçimine kavuşması, geleceğe güvenle bakması ve Türkiye'nin her alanda yücelmesi için çalışan Büyük Önderimz Mustafa Kemal Atatürk Ulusumuzun onurlu bir ulus olarak dünyada saygın konuma yükselmesini sağlamıştır.
Kendisini sevgi ve saygıyla anıyor, şükranlarımı sunuyorum.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1239
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de Sivas'tan resimler koyayım...
30 Kasım Sivas Lisesi Ziyareti Yıl Belli değil... ![]() 20 Kasım 1930 Sivas Ziyareti ![]() 21 Kasım 1930 Sivas Ziyareti ![]() 13 Kasım 1937 Tüdemsaş İnşaatını gezerken ![]() 13 Kasım 1937 Sivas Tren Garında incelemelerde ![]() Sivas Tren Garı tarih belli değil ![]() Sivas aynı tarih ama kesin olarak bilinmiyor... ![]() 14 Kasım 1937 Şarkışla'da karşılamada ![]() Şarkışla'da bir gencin dilekçesini inceliyor ![]() Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük yatırımlarından Tüdemsaş 1937 ![]() Sivas Vilayet Binasından çıkarken 1937 ![]() En büyük eserlerinden birisi Tüsemsaş'ın Açılışını göremeden kalplerimizdeki yerini aldı Yıl: 1939 ![]() 10 Kasım 2010 Sivas ![]() Kronolojik olmadı özür dilerim... Bugün yine bir ülke 2 dakikalığına durdu... Sadece durdu...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|