Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas Belediyesi Ödüllü Fikir Yarışması - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.03.2012, 01:21   #11
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17

Tecrübe Puanı: 659 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Belediyesi Ödüllü Fikir Yarışması

Detaylı olmasa da başlıkları ile paylaşabilirim
1. Toplu taşım düzenlemesi,
2. Kent müzesi,
3. Kızılırmak çevre düzenlemesi,
4. Fatih meydanı düzenlemesi ve Fatih külliyesi,
5. Şehir içi bilgi levhaları düzenlemesi

istediğiniz projeyi detaylı olarak açıklayabilirim.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.03.2012, 10:11   #12
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hadi bakalım hayırlısı

Yanlız İsmail bey, katlı otopark istiyoruz biz ona göre yoksa oyları kaptırırsın
Alt 09.03.2012, 10:18   #13
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42

Tecrübe Puanı: 802 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Oyumu İsmail Özçelik için kullandım.
Alt 09.03.2012, 10:32   #14
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Bir oyda benden.
Alt 09.03.2012, 15:00   #15
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1102 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Vallahi leadri senin gibi bir muhalif görmedim!
Yok böyle bişey hemşerim. bi insanın her yorumumu eleştri olur be. hani hiç iyi icraatı göremiyomusun yada görmekmi istemiyosun.bırakın artık şu işleri.karala karala karala eline ne geçiyor?
hadi iki üç insanı diyelimki belediye hakkında kötü düşünceye sevkettin Rahatlayacakmısın ?..
Merak ediyorum cidden ...
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2012, 16:27   #16
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1287 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vallahi leadri senin gibi bir muhalif görmedim!
Yok böyle bişey hemşerim. bi insanın her yorumumu eleştri olur be. hani hiç iyi icraatı göremiyomusun yada görmekmi istemiyosun.bırakın artık şu işleri.karala karala karala eline ne geçiyor?
hadi iki üç insanı diyelimki belediye hakkında kötü düşünceye sevkettin Rahatlayacakmısın ?..
Merak ediyorum cidden ...
Neyi görürsem onu söylerim..Ortada icraat olsa söylerim..Normal görevlerini bile ihmal ediyorlar.Haa,siz o normal görevleri başarı olarak görüyorsunuz..Benim için esas olan Sİvas'tır,ona hizmettir.
Sami Aydın'ı da çok eleştiriyordum..O zaman da bu sitede beratdemir vardı,yaman AKP savunucusu,onunla da çok tartıştım.Adam İstanbul'dan icraatleri,hataları,doğruları görüyor ama biz Sivas'tan göremiyorduk..

BBP,AKP olması mühim değil.İş yapılmıyorsa,hataalr varsa söylerim,yazarım.o kadar!
Alt 09.03.2012, 16:52   #17
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1102 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

ötüken din sen galiba?
O zamanlarıda çok iyi hatırlıyorum merak etme. Çok akp avukatlığı yapıyordun can siperhane.
Projelerin engellenmesini konu edindiğini hiç görmedim mesela ben hemşerim.. madem sivası o kadar düşünüyorsun bu tür konularda neden çıkış yapmıyosun? hoşunamı gidiyor bir BBP'li belediye başkanının ve Sivasımızın önünün kesilmesi? Valla aklıma başka bişey gelmiyor.
en iyisi kaale almamak...
hadi leadri sen kurtaracan sivası. Hadi göreyim seni
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2012, 16:54   #18
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Bunu şaka maksatlı söylemiyorum bilmiyorum sadece klavye başındamı bu kadar tutucusunuz seni ve boun'u bir muhalif partide görsem şaşırmam.
Alt 09.03.2012, 17:12   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1287 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ötüken din sen galiba?
O zamanlarıda çok iyi hatırlıyorum merak etme. Çok akp avukatlığı yapıyordun can siperhane.
Projelerin engellenmesini konu edindiğini hiç görmedim mesela ben hemşerim.. madem sivası o kadar düşünüyorsun bu tür konularda neden çıkış yapmıyosun? hoşunamı gidiyor bir BBP'li belediye başkanının ve Sivasımızın önünün kesilmesi? Valla aklıma başka bişey gelmiyor.
en iyisi kaale almamak...
hadi leadri sen kurtaracan sivası. Hadi göreyim seni
Önce üslubuna dikkat etmelisin..
Ne BOUN ne de ben senin ahbabın falan değiliz..

BOUN da ben de çok defa AKP belediyesini de eleştirdik.Ama bazılarının yaptığı gibi hırsız demedik.Çaldı,çırptı,gitti demedik.Sen BBP'nin içindesin,aktifsin,yani tarafsın!..Ama benim AKP ya da diğer partilerle zerre kadar bağım yok.En ufak bir aktifliğim yok.Dolayısıyla sana göre çok daha tarafsızım.BOUN da böyle!.
Ne dedik?
Projeni yaparsın bitirisin,sonra da resimlerini buraya eklersin biz de helal olsun der oyumuzu Sn.Ürgüp'e gönül rahatlığıyla veririz.Ama sizler particisiniz..Sami Aydın mükemmel bir belediye başkanı olsaydı bile ve Muhsin Başkan'ın vefat ettiği kaza olmasaydı bile sizlerin oyu yine BBP'ye gidecekti.Bense diyorum ki,D.Ürgüp iş yapsın,şehre vizyon katsın oyumu hiç düşünmeden veririm bir dahaki seçimlere!
Bir diğer mesele,belediyede olup bitenleri bizler bilmiyoruz ama sizler herşeyden haberdarsınız tuhaflığından çıkınız.Bizler de belediyede neler oluyor neler olmuyor biliyoruz.
Porjelerimiz engelleniyor diyorsun.Doğrudur,inanırım.Anc ak o engellemeler fazlasıyla Sami Aydın döneminde de vardı..Ama sizler bunalrı hiç düşünmeden amansızca eleştirdiniz.Ama unuttunuz ki,o haksız eleştiriler dönecek ve bir gün sizi de bulacak.İşte o gün,bu gündür..
Doğan Ürgüp belediyesi,şehre en ufak bir vizyon atamadığı gibi vizyonunu da eksilmiştir.Ama şu ana kadar.geriye kalan sürede müthiş bir atılım yapar,şehre dairbir şeyler yapar,hiç şüpehin olmasın ki seve seve oyumu veririm.Çünkü ben bir dakikamı dahi herhangi bir parti için ayrımadım.Yani sizler gibi değilim!
Alt 17.03.2012, 01:55   #20
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17

Tecrübe Puanı: 659 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar tüm sitemizden rica ediyorum, ankette oy kullanabilme imkanı olanlardan özellikle. Projelerimin tamamı Sivas ile alakalı yani icat veya herhangi Sivas dışı bir konu değil. Bundan dolayı da oylarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)