|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1190
![]() |
![]() silip silmemi ben karar verrim sen deyil, ben ustume aliniyom
![]() |
#2 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
![]() Alıntı:
“Altını çiziyorum; modern, dindar bir gençlikten bahsediyorum. Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kalbinin davacısı bir gençlikten bahsediyorum. Kökü ezelde, dalı ebedde bir sistemin aşkına, vecdine, diyalektiğine, estetiğine, irfanına, idrakine sahip bir gençlikten bahsediyorum.” recep tayyip erdoğan ben hakveriyorum bu sözlere neresi yanlış neresine şaşırıyorsunuz |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() Alıntı:
Sn. Başbakanımız Mısıra gittiğnde Laik devlet önerisi yapıyordu. Bunun anlamı devletin din işlerine karışmaması. Ama kendisi karıştırmış galiba. Demokratik hukuk devletlerinin asıl görevi topluma sosyal hizmettir. Bunun dışında bir hizmeti olamaz. Siyasi partilerin dini ve milli değerleri kullanmaktaki asıl amacı oy kaygusundan dolayıdır. Bu değerleri kullanarak çok kolay oy sağlanacağını bilirler. Diyanet işleri başkanının yaptığı bir ankette halkın çoğunluğunun tercihi siyasetin dine karışmaması. Dinin özerk olması demek, devletin karışmaması demektir. Halk, kendi dinini diyanetin görevlendirdiği din adamlarından öğrenebilir. Tıpkı üniversitelerin özerkliği gibi. Resim Gazetevatan sitesinden alıntıdır. ![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 972
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1529
![]() |
![]() o benim için geçerli değil sevgili kardeşim alibaba dar ağacına götürseler doğru bildiğimi söylemekten ve yazmaktan kimse beni ali koyamaz bu böyle biline senide bu yüzden taktir ediyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Tek isteğim var. Allah bugünlerimizi aratmasın. Kardeşlik içinde yaşayıp gidelim. Eski oynanan oyunlara alet olmayalım. Alevi-Sünni, Sağ-Sol diye ne canlar gitti. Şimdi ise Türk-Kürt ayrımcılığı yapılmasın. Bundan böyle bunları yaşamayalım. İnsanlar daha rahat yaşasın. Şimdi fakir daha fakir, zengin daha zengin oluyor. Bu adaletsizlik insanın içini acıtıyor. Ama yapacak birşey yok. Takdir Türk Halkının. Diyeceğim odur ki bugünlerimizi aramayalım. İçimde hiç umut yok. Sadece bunları istiyorum. İstemekle olmuyor tabiki eğer ölmezsek daha neler göreceğiz.
Sen üstüne alınmışsın Serhat gardaş benim kimi kastettiğimi anlayan anladı. Bu arada teşekkürünü sildiğin için sana teşekkür ediyorum. Çünkü iki zıt düşünceye birden teşekkür etmemeliydin. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Birilerinin cevap vermesi için, yorum yapması için cevap hakkının doğması gerekir. Eğer bunu yaparsanız yapılan yorumları eleştirecek uygun bir ortam oluşturmuş olursunuz. Saygılar.
Şuraya katılmıyorum. Zengin daha zengin, insanlar eskiye göre daha zengin ama fakir eskisinden daha fazla fakir değil bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Ben cevap hakkım doğmadan yorum yapıyorum o zaman hata ettim kusura bakmayın. Bundan sonra forumlara yorum yapmam. Gizli gizli forumları takip ederim. Misafir gibi görünürüm.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İlk yorumu yapan birisi, cevap hakkı doğduğu için yorum yapmamıştır, konuyu okumuştur kendine göre cevabını vermiştir. Eğer tekrar yorum yapacaksa ya aynı durum üstünden devam eder, yada başka birinin cevabına istinaden karşılık verir. Cümlelerimi yanlış anlamayın lütfen.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dindarlığın ölçüsü nedir diye soranlara cuk diye oturan bir cevap verdi başbakan..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahlaksız Gençlik | Salim58 | Köşe Yazıları | 35 | 21.02.2012 20:46 |
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı | Salim58 | Serbest Kürsü | 8 | 20.05.2010 23:51 |
Ülkücülerin hayatı bambaşkadır *** | Dilsad Hatun | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 330 | 04.12.2009 13:12 |
YİĞİDO GENÇLİK KADİKÖYDE FOTOLAR | AhMeTTuRaN90 | SivasSpor | 2 | 24.06.2009 09:22 |
Gençlik/ Necip Fazıl | FurkaN | Hertelden | 1 | 16.06.2008 17:57 |