Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Belediye havaalanına otobüs seferi düzenleyecek - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.02.2012, 15:17   #11
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1109 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Belediye havaalanına otobüs seferi düzenleyecek

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu otobüsler çok güzel mesela.. Şehiriçi ulaşımı sağlayan midibüsler halen duruyor mu? Ulaşım onlarla mı yapılıyor? Sanki küçük bir kasabaymış gibi minik minik midibüsler hangi akla hizmet konuldu anlamadım.

1- Geri kalmış bir bir kasaba görüntüsü veriyor.
2- Sefer sayıları çok fazla olsun diye düşünülmüş olabilir, bu seferde trafiği gereksiz yere arttırıyor. Zaten yollarımız caddelerimiz dar birde adet fazla olunca trafik felç oluyor.
3- Köy-kasaba ulaşımı sağlar gibi biranda doluyor, tıkış-tepiş taşımacılık yapılıyor.

Başkan, şehire modern görünüm kaznırması için şehiriçi ulaşımlarını da bu otobüslerden alarak sağlamalı. Ben 1983'te Sivas'tan ayrıldığımda bile (yaklaşık 28 yıl önce) körüklü ve büyük otobüsler hizmet veriyordu. Şimdi ise çok iptidai. Bu şehir herşey layık.
evet haklısınız sivas herşeyin en iyisine layık ama malesef kıymetini bilen yok..
sivas'ın çehresini değiştirmek için yapılacak Muhsin Yazıcıoğlu projesi ve terminal projesini bile engellemeye çalışıyor bazı şer odaklar sivas belediyesi sırf iktidar belediyesi olmadığı için kıpırdatılmamaya çalışılıyor..
Otobüslere gelince sami aydının gider ayak sivasa attığı bir kazık bu..minibüsler rant için dağıtıldı büyük otobüsler dağıtıldı halkı düşünen hiç yok..ben hakkımı helal etmiyorum sami aydına..
İnşallah mevcut belediye başkanımız bir çözüm üretirde kurtulur sivas halkı.
ayrıca hava alanına otobüs seferlerinin olması çok iyi. havas araçları 20-30 liradan götürüyordu.belediye araçları 5 tl ye götürecekmiş çok dua alacaklar..
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Abdurrahman 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2012, 14:57   #12
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17

Tecrübe Puanı: 666 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
evet haklısınız sivas herşeyin en iyisine layık ama malesef kıymetini bilen yok..
sivas'ın çehresini değiştirmek için yapılacak Muhsin Yazıcıoğlu projesi ve terminal projesini bile engellemeye çalışıyor bazı şer odaklar sivas belediyesi sırf iktidar belediyesi olmadığı için kıpırdatılmamaya çalışılıyor..
Muhsin Yazıcıoğlu Projesi güzel ancak büyük proje değil onun büyük proje gibi gösterilmesi tepki çekiyor. Altı üstü park yapacaklar... Terminal projesine gelince proje güzel yeri yanlış diye zaten Doğan Başkanın yüzüne de söyledim kendisine telefonda da ve haklı olabilirsin ama şu an için yapabileceğimiz bu dedi...
Alıntı:
Otobüslere gelince sami aydının gider ayak sivasa attığı bir kazık bu..minibüsler rant için dağıtıldı büyük otobüsler dağıtıldı halkı düşünen hiç yok..ben hakkımı helal etmiyorum sami aydına..
İnşallah mevcut belediye başkanımız bir çözüm üretirde kurtulur sivas halkı.
ayrıca hava alanına otobüs seferlerinin olması çok iyi. havas araçları 20-30 liradan götürüyordu.belediye araçları 5 tl ye götürecekmiş çok dua alacaklar..
Sami Aydın'ın yapmak istediği olayı yapamadığını, Doğan Ürgüp'ün de aynen Sami Aydın gibi düşündüğünü ikisi ile de görüştüğüm için biliyorum ama karşılarındaki otobüscüler laf anlamıyorlar. Hem hizmet etmiyorlar hem de kazanacaklarından az kazanıyorlar ama biraz ticari zeka olsa herkes kazanacak.
Havaalanı otobüs seferleri ise gerçekten mükemmel telefonda başkana da söylediğim gibi Otogar-Havaalanı sefer olması Sivas'ın artısına olacaktır. Ancak şunu da belirteyim Havaş servisleri hiçbir zaman 20-30 tl olmadı. Sürekli kullanıyorum, yarında kullanacağım 8TL idi 10 Tl yapmışlar, pahalı olabilir Sivas için ama tekel olduklarından rahatlar, tabi belediye bunu kıracak inşaAllah...
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.03.2012, 10:22   #13
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59

Tecrübe Puanı: 760 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yani 20-30 TL ise çok çok çok pahalı. İzmir'de bile en uzak noktadan (Karşıyaka Mavişehir'den) havalanı 32 km 12,00 TL'ye götürüyor Havaş, şimdi Büyükşehir Belediyesi otobüslerle 4 TL'ye taşıyor, çokta özel ve güzel otobüsler. Hizmet halkın faydasına yapılır. Kuruluşlara değil. Belediyemiz bunu ancak anlayabiliyor..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)