|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sivas'ın çehresini değiştirmek için yapılacak Muhsin Yazıcıoğlu projesi ve terminal projesini bile engellemeye çalışıyor bazı şer odaklar sivas belediyesi sırf iktidar belediyesi olmadığı için kıpırdatılmamaya çalışılıyor.. Otobüslere gelince sami aydının gider ayak sivasa attığı bir kazık bu..minibüsler rant için dağıtıldı büyük otobüsler dağıtıldı halkı düşünen hiç yok..ben hakkımı helal etmiyorum sami aydına.. İnşallah mevcut belediye başkanımız bir çözüm üretirde kurtulur sivas halkı. ayrıca hava alanına otobüs seferlerinin olması çok iyi. havas araçları 20-30 liradan götürüyordu.belediye araçları 5 tl ye götürecekmiş çok dua alacaklar.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Abdurrahman 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 17:17
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Havaalanı otobüs seferleri ise gerçekten mükemmel telefonda başkana da söylediğim gibi Otogar-Havaalanı sefer olması Sivas'ın artısına olacaktır. Ancak şunu da belirteyim Havaş servisleri hiçbir zaman 20-30 tl olmadı. Sürekli kullanıyorum, yarında kullanacağım 8TL idi 10 Tl yapmışlar, pahalı olabilir Sivas için ama tekel olduklarından rahatlar, tabi belediye bunu kıracak inşaAllah... |
||
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 08:59
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
![]() Yani 20-30 TL ise çok çok çok pahalı. İzmir'de bile en uzak noktadan (Karşıyaka Mavişehir'den) havalanı 32 km 12,00 TL'ye götürüyor Havaş, şimdi Büyükşehir Belediyesi otobüslerle 4 TL'ye taşıyor, çokta özel ve güzel otobüsler. Hizmet halkın faydasına yapılır. Kuruluşlara değil. Belediyemiz bunu ancak anlayabiliyor..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|