Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Belediye Başkanlığı'na Aday Değilim - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.05.2012, 22:47   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1249 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Kuru ser veriyor sır vermiyor anlaşılan..Seçimden 5-6 ay önce adayı belirlerler..Ben AKP de Sivas belediye başkanlğı konusunda son sözün sayın Başbakanımız tarafından söyleneceğini düşünüyorum..Sami AYDIN büyük bir sürpriz olmazsa aday adayı olacak ama kesin aday yapılır mı bilinmez..2. olark son yerel seçimden önce İstanbul'da ikamet eden bir Sivaslı arkadaşın bilbordlarda resimlerini görmüştüm;aday adayıydı ama tercih edilmedi..Halkla ilişkiler uzmanıymış..Bu arkadaşın tekrar aday olacağını tahmin ediyorum..MHP nin ise bu seçime çok iyi hazırlandığını ve güçlü adaylarala çıkacağını duydum..MHP den şu anda Kaymakamlık yapan COŞAR soyadlı arkadaşın aday olabileceğini düşünüyorum..Genç dinamik birisi Sivas için faydalı olabilir...CHP nin adaylarını KIBrıslı mutlaka biliyordur..Ama ben Mimar Metin KESKİN in aday adayı yapılacağını ve adaylık için şansının yüksek olacağını düşünüyorum..Mimar MEtin KESKİN gibi adaylar da projeleriyle Sİvas için çok faydalı olabilirler ama seçimi kazanabilirler mi onu da sandıkta göreceğiz...Doğan ÜRGÜP eğer son anda kamuoyuna sunduu M. Yazıcıoğlu Bulvarı, Kentsel DÖnüşüm Projesi,Hanımlar Kültür Merkezi Projesi,Terminal Projesi ve Paşabahçe 4. Etap Projelerini bitirebilirse işte o zamn her aday gibi onunda şansının olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...HER Şey Sivas İçin..Umarım her parti bu yerel seçimde bizleri İyi adaylarla tanıştırarak proje manyağı yapar..Sivas'ın da bu tür projeleri olan kaliteli adaylara çok ama çok ihtiyacı var..
Evet Metin Keskin adı geçen 3 kişiden birisi, aday olmak ister mi kafasında var mı bilmem ama adı dolaşıyor. Adı geçen birisi ise gençliğin adayı diyebilirim ama bir çok kişi için süpriz olacak birisi var ki O CHP'ye felan bakılmadan kazanma ihtimali olan birisi

Ya da şöyle diyeyim düşük de olsa kazanır mı acaba diye akıllara getirecektir. Sonuçta Merkez CHP oyu %7

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.05.2012, 19:58   #12
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 850 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Belediye Başkanlığı'na Aday Değilim

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet Metin Keskin adı geçen 3 kişiden birisi, aday olmak ister mi kafasında var mı bilmem ama adı dolaşıyor. Adı geçen birisi ise gençliğin adayı diyebilirim ama bir çok kişi için süpriz olacak birisi var ki O CHP'ye felan bakılmadan kazanma ihtimali olan birisi

Ya da şöyle diyeyim düşük de olsa kazanır mı acaba diye akıllara getirecektir. Sonuçta Merkez CHP oyu %7
CHP'nin ikinci adayı Osman Yıldırım olabilir mi?

Kazanır mı bilemem ama CHP'ye Sivas'ta 80 öncesindeki oy oranlarına yaklaşma imkanı vereceği kesin. Şahsen Doğan Ürgüp, Burhan Kuru ve Osman Yıldırım üçlüsünün yarışacağı bir seçimde oy kullanacak olsam parti ismini unutup Osman Yıldırım'a oyumu veririm.

Osman Yıldırım isminin en büyük artısı Sivas'ın ciğerini biliyor olması, halka uzak olmaması ve Sivas'ta yüzlerce hatta binlerce kişiye bir şekilde ekmek veren başarılı bir işadamı olmasıdır.

Ama Ak Parti'de Sami Aydın aday olursa siler süpürür diye düşünüyorum. Zira bu halk seni özledi Sami Reis!
Alt 11.05.2012, 20:05   #13
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Adaylar belli olmadan tahminde bulunmak zor ama AK PARTİ kimi aday gösterirse göstersin kazanır belediye seçimlerini.

Adayı kim olursa olsun sağ seçmen CHP ye oy vermez Sivasta. Oy oranı artabilir ama kazanmaa yetmez
Doğan Ürgüp'ten sonra BBP nin de fazla oy alacağını sanmıyorum.
MHP' nin esamesi bile okunmuyor artık Sivasta
Diğer partileri de toplasanız elde var hiç
Yine meydan kalıyor AK PARTİ'ye (Seçim propagandasını da iyi yapıyorlar)
Alt 17.05.2012, 13:03   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1249 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP'nin ikinci adayı Osman Yıldırım olabilir mi?

Kazanır mı bilemem ama CHP'ye Sivas'ta 80 öncesindeki oy oranlarına yaklaşma imkanı vereceği kesin. Şahsen Doğan Ürgüp, Burhan Kuru ve Osman Yıldırım üçlüsünün yarışacağı bir seçimde oy kullanacak olsam parti ismini unutup Osman Yıldırım'a oyumu veririm.

Osman Yıldırım isminin en büyük artısı Sivas'ın ciğerini biliyor olması, halka uzak olmaması ve Sivas'ta yüzlerce hatta binlerce kişiye bir şekilde ekmek veren başarılı bir işadamı olmasıdır.

Ama Ak Parti'de Sami Aydın aday olursa siler süpürür diye düşünüyorum. Zira bu halk seni özledi Sami Reis!
Valla BOUN ağzından bal damlıyor. Osman Yıldırım 80 Öncesi oya yaklaştırırsa bizi Bu %50 ve üzeri eder Bu da seçimi kazanmamız anlamına gelir Çünkü 80 öncesi en düşük oyumuz %48

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)