|
|
#191 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4586
![]() |
Hasta doktoruna dert yandı: "Sormayın doktor bey... Gece gündüz, kendimi hep kaleci olarak düşünüyorum, ha bire topu tutmak için sağa sola atlıyorum. Geceleri uykum kalmadı, gündüzleri iş yapamaz hale geldim." "Canım kaleci olduğunuzu düşünmeyi bıraksan da biraz da güzel kızları düşünsen olmuyor mu yani?" "Ah doktor bey... bir kaç defa kızları düşünmeye çalıştım her seferinde topu elimden kaçırdım, gol yedim..."
|
|
|
#192 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4586
![]() |
EZBERLEYEMEDİM
Adam eczaneye gelmiş : -Sizde asetilsalisilik asit var mı? Eczacı adama dönmüş : -Yani aspirin istiyorsunuz değil mi ? -Evet evet, şu meredin adını bir türlü ezberliyemedim de.
|
|
|
#193 |
|
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir gün temel bakkala girer.para üstüne almayı unutur parasını almak için geri döner.Bakkalcı temelciğim 1 ytl'yide helal et artık nolcak.Hiç mi emeğimiz yok üstünde?temel parasını alır ve bakkalcıyı takmadan gider.Ertesi gün gene bakkala girer busefer bakkalcı para üstünü fazla verir yanlışıkla.Arkasından heyy temel ha gel buraya para üstünü fazla mermişim ver bakeyum fazla para üstünu.Temel dönerek:helal et bea 1 ytl'den ne olacah azmı alışveriş yapdık senden? bakkalcı parasını ister ve temeli yolcu eder
) |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
Tecrübe Puanı: 0
temel bir gün dursuna baık kılçığı zihni çalıştırıyor demiş sonra balıkçıya gitmişler: temel balığın ütün etlerini yemiş dursun ise kılçıklarını yemiş dışarı çıktıklarında dursun:temel sen beni kazıkladın demiş temel:bak aklın çalışmaya başladı demiş
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kangallim Şuan
Son Aktivite: 30.03.2009 08:35
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
eeee kısasa kısas ...... ....
![]()
|
|
|
|
#196 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
85 yaşında bir adam doğumhanenin
kapısında beklemektedir. Doğum haneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: D-"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" A-"Evet, eşim." D-"Ama bayan 25 yaşlarında..." A-"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?" D-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de." A-"Nesi varmış dedenizin?" D-"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." A-"Olur mu, başkası vurmuştur onu." D-"Ben de onu demeye çalışıyorum..! ![]() |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
Tecrübe Puanı: 823
![]() ![]() ![]() |
hahah süper bir fikra
![]() ![]() paylasimin icin saol ![]()
|
|
|
#198 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki arkadas bir gece, bir parti dönüşünde
yürüyerek eve dönerlerken bir tanesi, biraz macera olur eğleniriz düşüncesiyle ilerideki mezarlığa girip kestirmeden gitmeyi önerir ve diğeri de hemen kabul eder. Mezarlığın içine girerler ve yürümeye başlarlar. Çok derinlerden "tong tung" diye garip seslerin geldiğini farkederler. İki arkadaş bir taraftan tırsarak bir taraftanda tırstıklarını birbirlerine belli etmeyerek yürümeye devam ederler ama bu korkunç ses onlar yürüdükçe artmaktadır. Epey ilerledikten sonra ilerideki sis bulutunun arkasında bir kıpırtı görürler. İyice tırsmışlardır artık ama "erkeklik" ya, yürümeye devam ederler. Sis biraz dağıldığında, farkederler ki, bir mezar başında bir yaşlı bir adam, elinde çekiçle mezar taşına birşeyler yazmaktadır. Bunu gören iki arkadaş, müthiş bir şekilde rahatlayarak sorarlar adama :"Üf yahu amca, bu saatte çalışılır mı? Biz de seni hayalet sanıp korkmuştuk !" Yaşlı adam da şöyle bir kafasını kaldırıp gençleri süzdükten sonra sinirle homurdanır : Adımı yanlış yazmış gerizekalılar!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Yiğido
![]() ![]() SéHéKéRŞéY Şuan
Son Aktivite: 06.03.2009 16:23
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
ilk yorum benden çok komik he heh
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 989
aman yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm mmmm.........
![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|