![]() |
#191 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BENİ UNUTAMAZSIN (31135 Hit)
Beni unutamazsın bilirim, beni unutamazsın Denizin durgunluğu, gözlerimi Coşkunluğu, saçlarımı hatırlatır Kulaklarını tırmalar sesim, hayatından silemezsin Beni unutamazsın bilirim. Parkın tozlu yollarında yalnız dolaşacaksın Mutsuz gökyüzünde bir iki yıldız, ışık tutacak karanlığına Delikanlının biri uzanacak ellerine ansızın Çaresizliğine, yalnızlığına irkileceksin Ve daha sonra tarakta kalan saçlardan anlayacaksın ihtiyarladığını Dudaklarının pembeliği solacak Cilâsı çıkmış bir mobilya gibi eskiyecek güzelliğin Kahrolacaksın! Ve bir gün gelip, beni anlayacaksın. Oysa; vakit çoktan geçmiş olacak Ama sen yine de sözlerime aldırma. Gözlerin zamansız ıslanmasın. Çünkü, artık çocuk değilsin Güneşin nereden doğduğunu bilirsin Başka bir İstanbul olmadığını bilirsin Ve seni nasıl sevdiğimi bilirsin Ama gitmek istiyorsan, yine de sen bilirsin. AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#192 |
Usta Yiğido
![]() BİR BEYAZ KARANFİL (17354 Hit)
Benden son arzumu sorsaydın eğer Seni son bir defa görmek isterdim Ayrılıp gittiğin o günden beri Nerdesin nasılsın bilmek isterdim Bir beyaz karanfil vermek isterdim AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#193 |
Usta Yiğido
![]() BİR CENNETTİR BU DÜNYA (10067 Hit)
Bir cennettir bu dünya sevmesini bilene Gerçek olur her rüya görmesini bilene Gel seninle sevgilim mutluluğa gidelim Şu üç günlük dünyada sevelim sevilelim Dikenler bir gül olur ateşler bir kül olur Dağlar bile yol olur gelmesini bilene AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#194 |
Usta Yiğido
![]() Tam sevecek gibi olmuşken kalbim
Tam serecek gibi yelkenleri Kül olası beni sanki alevine alırken Ah içimde bir şeyler sönüverdi birden Tam sevecek gibi olmuşken kalbim Tam serecek gibi yelkenleri Kör olası beni sanki avucuna alırken Ah içimde bir şeyler cayıverdi birden Bu gidişle sen beni bir daha hiç bulamazsın Bulursan böyle aşığı bana yollarsın Çok ararsın çok be güzelim sen çok yanarsın Beni mi buldun güzelim beni mi buldun Ben aşka doydum be güzelim Git gözün doysun Söyleyen : Nilüfer
![]() |
#195 |
Usta Yiğido
![]() AŞK KİTABI (54674 Hit)
Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrılmak kanun mu aşk kitabında Elele tutuşup gülmeden daha Terketmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#196 |
Usta Yiğido
![]() BANA MI? (23566 Hit)
Ey benim gönlümün nazlı çiçeği Barışın ellere küsün bana mı? Sana kim öğretti böyle sevmeyi Bayramın ellere yasın bana mı? Duymadın gönlümün haykırışını Kırdın şu gönlümün sabır taşını Görmekten usandım çatık kaşını Gülüşün ellere nazın bana mı? Uçurdun yellere ümitlerimi Düşürdün dillere çektiklerimi Soldurdun içimde hayallerimi Baharın ellere kışın bana mı? AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#197 |
Usta Yiğido
![]() ALLAH KAHRETSİN (58152 Hit)
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurun da mı senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin! .. Dün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? Allah kahretsin!
![]() |
#198 |
Usta Yiğido
![]() AYRILIKLARIN ŞAİRİ (46453 Hit)
Ben ayrılıkların şairi, Yalnızların ozanıyım. Sen, sen masallar okurken daha, Ben acıların yazarıyım. Haklısın, aramızda dağlar, denizler var, Haklısın, aramızda uçurumlar. Senin sevdaların, üç günlük masal, Benim sevdalarım, Allah'ına kadar. Elma şekeri mi sandın aşkı, Ne şiirin şiir, ne şarkın şarkı. Hele bir kırılsın, hele bir kırılsın feleğin çarkı, İşte ben o zaman görürüm seni. Halâ tahta masalara yazıyorsam adını, Aşk kitaplarında arıyorsam tarifini aşkın, Kahır mektuplarında yeniden buluyorsam seni, Islak mendillere siliyorsam gözyaşlarımı, Eyvahlar çekiyorsam her biten aşkın ardından, Bana sor yalnızlığı, Ayrılığı bana sor diye haykırıyorsam, Ve sabahçı kahvelerinde bir çay gibi demliyorsam hasretini, Ve inadına özlüyorsam, o çay karası gözlerini, Bil ki, bu seni erkekçe sevdiğimdendir. Bu benim ilk aldanışım değil, Bu benim son yıkılışım değil, Bırak bu sahte gözyaşlarını, Bırak bu masum bakışlarını. Üzülme, benim için üzülme, Üzülme bu son için üzülme, Ben, ben, ben yeterim kendime Varsın da bir dağ gibi büyüsün hasretin içimde, Varsın da her gece Bir kemanın tellerinde ezilsin kalbim, Varsın da bir daha değmesin ellerim ellerine, Asla pişman değilim. Hatırla, bir adam diyordun hatırla, Ömür boyu sevsin beni ömür boyu, İşte o deli, işte o çılgın, işte o adam benim. Çünkü ben, Çünkü ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim. AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#199 |
Usta Yiğido
![]() AYRILIK ÇANLARI (22742 Hit)
Ayrılık çanları çalsa ansızın Elveda sevgilim diyecek misin? Önünde diz çöksem, gitme kal desem Bakmadan ardına gidecek misin? Ayrı yönde akan ırmaklar gibi Dalından uçuşan yapraklar gibi Ümitsiz, çaresiz aşıklar gibi Kalbinden aşkımı silecek misin? Son ümidi yere serecek misin? Kendini boş yere teselli edip Sevdadır nasılsa geçici deyip Yaşlı gözlerini gizlice silip Bakıp da yüzüme gülecek misin? AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#200 |
Usta Yiğido
![]() BANA NE? (18257 Hit)
Çok yalvardım gitme diye ben ona Yıllar sonra dönüyormuş bana ne Seviyordum gülüp geçti aşkıma Şimdi beni seviyormuş bana ne.. Neyleyim ben dökse bile yaşını Ben unuttum çoktan onun aşkını Vursun artık o taşlara başını Çok pişmanmış yanıyormuş bana ne.. Gönlümde aşk saati bak durdu Seven kalbim beklemekten yoruldu Yıllar var ki ne aradı ne sordu Şimdi beni soruyormuş bana ne... AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |