Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
''Kürt Açılımı'' Nedir ? - Sayfa 20 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.08.2009, 16:11   #191
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

tamam kürt sorunu yok diyelim. peki pkk sorunu nasıl çözülecek.. 18 20 yaşında genç bir çocuk eline 2 ay silah almış almamış bölgeyi araziyi bilmiyor karşı tarafta gençliğinden beri dağlarda eğitim alan pkk lı hainler bölgeyi de biliyor silah kullanmasını da ...bu dengesizlik değil mi?
terörle böyle mi mücadele edilecek.. o zaman güçlü bir ordunuz olur tepesine inersiniz pkk nın bitirirsiniz.böyle bir durumun olup olmadığı da 1984 ten herkesin malumu..peki nasıl çözülecek
elbette pkk muhatap alınarak değil. dikkat ederseniz bu süreçten dtp de rahatsız.. çünkü bahaneleri kalmayacak artık..
Alt 26.08.2009, 16:14   #192
58 memo
Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 memo Şuan 58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.03.2014 21:59

Tecrübe Puanı: 708 58 memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İdamın kaldırılmasına
"ret" oyu kullanan TEK parti olan
MHP'NİN ONURLU ŞEREFLİ VATANSEVER milletvekilleri

Devlet Bahçeli
M. Metanet Çulhaoğlu
Ali Halaman
A. Fatin Özdemir
Recai Yıldırım
Hasari Güler
Abdülkadir Akcan
Mehmet Telek
Nidai Seven
Adnan Uçaş
Mehmet Arslan
Koray Aydın
Şefkat Çetin
Sedat Çevik
Ali Işıklar
Abdurrahman Küçük
Hayrettin Özdemir
Mustafa Cihan Paçacı
Şevket Bülent Yahnici
Osman Müderrisoglu
Tunca Toskay
Nesrin Ünal
Bekir Ongun
Orhan Bıçakçıoğlu
Ali Uzunırmak
Aydın Gökmen
Hüseyin Kalkan
Hüseyin Arabacı
Ibrahim Halil Oral
Ersoy Özcan
Süleyman Coşkuner
Burhan Orhan
Orhan Şen
Hakkı Duran
Irfan Keleş
Salih Erbeyin
Ali Keskin
Mustafa Gül
Mihrali Aksu
Mücahit Himoğlu
Ismail Köse
Cezmi Polat
Mehmet Ay
Ali Özdemir
Mehmet Hanifi Tiryaki
Mustafa Yaman
Bedri Yaşar
Süleyman Turan Çirkin
Mehmet Şandır
Mehmet Nuri Tarhan
Osman Gazi Aksoy
Mustafa Zorlu
Yalçın Kaya
Hidayet Kılınç
Enis Öksüz
Cahit Tekelioğlu
Ahmet Çakar
Mehmet Gül
Nazif Okumuş
Esat Öz
Bozkurt Yaşar Öztürk
Mehmet Pak
Mustafa Verkaya
Yusuf Kırkpınar
Ahmet Kenan Tanrıkulu
Oktay Vural
Arslan Aydar
Mehmet Serdaroğlu
Sabahattin Çakmakoğlu
Hasan Basri Üstünbaş
Ramazan Mirzaoğlu
Meral Akşener
Cumali Durmuş
Kemal Köse
Faruk Bal
Ali Gebeş
Mustafa Sait Gönen
Hasan Kaya
Basri Coşkun
Namık Hakan Durhan
Hüseyin Akgül
Ali Serdengeçti
Mehmet Kaya
Nevzat Taner
Metin Ergun
Ismail Çevik
Mükremin Taşkın
Mükerrem Levent
Cemal Enginyurt
Yener Yıldırım
Osman Fevzi Zihnioğlu
Ahmet Aydın
Vedat Çınaroğlu
Hüsnü Yusuf Gökalp
Lütfü Ceylan
Reşat Doğru
Nail Çelebi
Muzaffer Çakmaklı
Armağan Yılmaz
Ayhan Çevik
Ahmet Erol Ersoy
Mesut Türker
Şuayip Üşenmez
Ismail Hakkı Cerrahoğlu
Kürşat Eser
Sadi Somuncuoğlu
Şaban Kardeş
Hasan Çalış
Osman Durmuş
Abbas Bozyel
Ilhami Yılmaz
Mehmet Nacar
Birol Büyüköztürk
Mehmet Kundakçı
Müjdat Karayerli
Bekir Aksoy
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 16:36   #193
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 726 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tamam kürt sorunu yok diyelim. peki pkk sorunu nasıl çözülecek.. 18 20 yaşında genç bir çocuk eline 2 ay silah almış almamış bölgeyi araziyi bilmiyor karşı tarafta gençliğinden beri dağlarda eğitim alan pkk lı hainler bölgeyi de biliyor silah kullanmasını da ...bu dengesizlik değil mi?
terörle böyle mi mücadele edilecek.. o zaman güçlü bir ordunuz olur tepesine inersiniz pkk nın bitirirsiniz.böyle bir durumun olup olmadığı da 1984 ten herkesin malumu..peki nasıl çözülecek
elbette pkk muhatap alınarak değil. dikkat ederseniz bu süreçten dtp de rahatsız.. çünkü bahaneleri kalmayacak artık..
o zaman devlet daha güçlü bir istihbarat nasıl yapılır, ordunun içindeki hainler nasıl temizlenir ve eldeki olanaklar terörle mücadelede en etkili nasıl kullanılır açılımı yapacak.....

bunlara vereceğiniz her taviz bir yenisini doğuracaktır..taki ayrılık vakti gelene kadar...gördünüz işte bir futbol maçında bile medeni olmayı beceremeyen bu süreyle ne anlaşması ne görüşmesi yapılabilir...

herkese anladığı dille karşılık verilmesi gerektiğine inanıyorum...teröristle müzakere değil teröristle mücadele diyorum !!!!

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 16:44   #194
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12

Tecrübe Puanı: 1086 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Kürt Açılımı" Nedir ?

Alıntı:
''Barış'' Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürt açılımı AKP'nin Türkiye'yi bölme projesidir. Bir süre sonra ayrı dil, ayrı meclis, ayrı bütçe ve ayrı bayrak isteyecekler. Başbuğ Atatürk bunu 85 yıl önce görmüştü ama ömrü yetmedi. Kürtler Türkleri hiçbir zaman kardeş olarak görmediler. Osmanlı zamanında kürt bölgeleri özerk yerlerdi ve bir çoğu Türk nüfusundan temizlenmişti. Cumhuriyet ile birlikte bu halkarı ellerinden alındı ve kin beslediler, gün geçti kinlerini büyüttüler ve şümdi kürtçü bir başbakan var
Yazdıklarına aynen katılıyorum yalnız, "şimdi kürtçü bir başbakan var" sözüne asla katılmıyorum. Başbakanımızı kürtçü diye adlandıramazsınız çünkü Tayyip Erdoğan da dahil hiçbir başbakanın yada cumhurbaşkanının milletini kürtçü veya Türkçü diye ayırmak gibi bir hakkı yoktur. Bizim kendimizce böyle bir hakkımız vardır, ama devlet büyüklerimiz kürt Türk herkesi bir tutmak zorundadırlar aksi taktirde zaten o yetkiye sahip olamazlardı....
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 19:08   #195
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arif abi açılım hakkında kimse net bilgiye sahip değil. medya ne söylerse bildiğimiz o kadar. Ben Bekir Bozdağa inarırım bir başkası Oktay Vurala diğeri Deniz Baykala. Ama konunun bu kadar karışmasının nedeni Kimisi vatanı böldürüyor kimisi apo yu affettirip başbakan yapıyor. Bunlar bu kadar kolay mı. Ortada bir açılım var ve görüşmeler devam ediyor. Şapkadan ne çıkacak belli değil. PKK nın meclisteki sözcüsü DTP ile görüşmeden de istediğin kadar açıl bir işe yaramaz.

ayrıca devlet kürtlere ne verdi ne istiyoru ben yazdım. Devlet hastane mi açtı oraya? üniversite mi kurdu? okullarda sınıflar 20 şer kişilik mi oldu? Duble yollar mı yaptı ? Fabrikalar mı açtı? Herkes öğrenmiş kürtler de memur olabiliyor ben de olabiliyorsam eşit şartlarda yaşıyoruz. Hangimiz görevli gideriz oralara mecbur kalmayınca. Eşitlikten bahseden arkadaşlar gidermi Şırnağa Hakkariye Diyarbakıra memur olarak. Yoksa o zaman vatan sevgisini bir kenara bırakıp nasıl olur da tayinimi başka yere aldırırım diye mi düşünür ?
O konuda sen veya senin gibi düşünen arkadaşlarla hemfikirim, elbetteki bir hata. Bu güzel ülkemizin bir karış toprağıda her şehiride çok değerli, bu dogusuyla batısıyla aynı değerde olmalıdır. Doğu sürgün yeri olamamalı. Hep söylenir bu söz "seni doğuya sürdüreyimde gör" diyede tehdit ederler.
Elbetteki yönetimsel olarak hatalarda olmuştur. Yıllarca ihmal edilmiştir. Bunu kabul ediyoruz zaten. Neden orası sürgün yeri sayılsın, neden orası farklı bir yer olarak algılansın, her köşeye eşit şekilde yatırımlar yapılsın, buna zaten kimse karşı çıkmaz. Kim tutuyor ağanın elini, yatırım yapabildiği kadar yapsın devlet ağa.
Fakat işin diğer yönü hiçte öyle değil. 30 Bin insan sırf doğuya yatırım yapılmıyor, diyemi katledildi masum insanlar bebekler öldürüldü sırf bu yüzdenmi ? Onun içinmi o insanalrın beyni yıkanıp dağa salındı. "80 lere kadar birşey yoktuda ne olduda pkk diye bir velet doğdu. Bunlar adım adım dış güçlerin yardımıyla gelinen son nokta işte. Endişemiz bundandır işte. Endişemiz yapılacakların yalnış sonuçlar doğurmasınadır. Ulusal bütünlüğümüze gelecek zararadır. Yoksa bu memlekette doğudada aç insan vardır batısındada, ne farkı varki ?
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet'i tüm halklar içindir. Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve ulusal birlik adına yemin edilmiştir. Bu sadece doğuya yatırım yapılmıyor olayı değil, oynanan oyunları iyi görelim birliğimiz adına gelecek en ufak bir şeye bile izin vermeyelim.
Alt 26.08.2009, 19:38   #196
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Herkes bir şeylerin esiri olarak konuşmuş bence bu açılım çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.....
Ne demek herkes bir şeylerin esiri olmuş lütfen çoğul konuşmayınız burda herkes fikrini savunuyor kimsenin adına yorum yapmayınız ben hiç bir şeyin esiri değilim sizden hiç beklemediğim bu kelimeleri size iade ediyorum
Alt 26.08.2009, 20:46   #197
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Devlet kürtlere veya genellersek o bölge halkına " Biz yanınızdayız" mesajı vermezse 25 milletvekili olan DTP bir sonraki seçimlerde 50 milletvekili çıkarır. Diyarbakırı % 80 ile kazanır. Daha fazla belediye kazanır. Çünkü onlar terkedildi bugüne kadar. Haritada Hakkari'nin, Şırnak'ın, Batman'ın yerini gösteremeyecek insanlarımız çocuklarımız vardır. Ama bırakın ili Alanya nerde Bodrum nerde Kuşadası nerde gözü kapalı gösterir herkes.
Alt 26.08.2009, 22:38   #198
Eagle-58
Yiğido

Eagle-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eagle-58 Şuan Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2011 22:51

Tecrübe Puanı: 563 Eagle-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şimdi size şöyle bir soru sorsam;siz bir öğretmensiniz ve sizin öğrencilerinizden bazıları haylazlık serserilik yapıyor siz bu öğrencileri dışlar mısınız ? Yoksa kazanmaya mı çalışırsınız ?
Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Eagle-58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2009, 22:43   #199
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bu belgedeki imzaları hiç görmezsiniz zaten. 2000 yılı. Akpartinin kuruluş yılı 2001. Apo affedildiğinde parti bile kurulmamıştı.

Cley sende iyiki bi belge buldun kardeşim Kılıçdaroğlu gibi ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyosun ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 22:48   #200
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Cevap veren çıkmıyorki Metinim ne yapalım. SEn de cevap vermedin. Öğretmen veya doktor olarak gider misin Diyarbakır'a.

Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir)