26.10.2008, 01:53 | #2021 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1361
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
fikret kızılok
Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalp seni unutur mu. Kalbim seni unutur mu. Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Fark etmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bana aşkı veren sendin Sonra alıp giden sendin Yollarımız ayrı derdin Bu kalp seni unutur mu Oysa düşlerim başkaydı Birden hire yarım kaldı Yaşanacak çok şey vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Fark etmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bu kale seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu
26.10.2008, 01:57 | #2022 |
Tecrübeli Yiğido
Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 650
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
You, do you remember me?,
-sen, beni hatırlıyor musun? Like, I remember you -benim seni hatırladığım gibi Do you spend your life, going back in your mind to that time?, -o zamanlara giderek vaktini geçiriyor musun? Cause I, I walk the streets alone, -çünkü ben, sokakları yalnız yürüyorum I hate being on my own, and everyone can see that, -bir başıma olmaktan nefret ediyorum, ve herkes bunu görebiliyor I really fell, and I'm going through hell. -gerçekten cehennemin içinden geçiyormuş gibi hissediyorum Thinking about you with somebody else. -seni başkalarıyla düşünerek Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birsinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni suyasında görüyor Somebody cant breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. -birisi bir gün senin göreceğini hayal ediyor, o birisi benim That somebody's me. yeaa... -o birisi benim… How, how did we go wrong? -nasıl yanlış ilerledik? It was so good, and now it's gone, -çok iyiydi, ve şimdi gitti And I pray at night, that our path's soon will cross. -ve ben bunları aşalım diye geceleri dua ediyorum What we had, isn't lost. -sahip olduklarımz kaybolmadı Cause you are always right here in my thoughts.. -çünkü düşüncelerimde hep tam buradasın Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birisinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody can't breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that someday you will see, -birisi bir gün göreceğini umuyor That somebody's me. Oh yeah... -o birisi benim . evet… You will always be in my life, even if im not in your life. -sen benim hep hayatımda olacaksın, ben senin hayatında olmasam bile Cause you're in my memory... -çünkü sen ben hatıramdasın You, when you remember me?... -sen, beni ne zaman hatırladın? And before you set me free, oh listen please... -ve beni özgür bırakmadan önce dinle lütfen Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birisinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody can't breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that someday you will see, -birisi bir gün göreceğini umuyor That somebody's me. Oh yeah... -o birisi benim . evet… |
26.10.2008, 02:06 | #2023 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 867
|
Kazım Koyuncu - İşte gidiyorum İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış görmeden gidiyorum... Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izin kalmadan gidiyorum... Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum...
26.10.2008, 02:23 | #2024 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
|
Leman Sam - Aşkımdan vazgeçme Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Varsın uzasın yollar Sen aşkımdan vazgeçme Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala
26.10.2008, 02:31 | #2025 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
|
Leman Sam - Bitti Diyorsun... gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir nasılsa taşra hep hazırdır aşka üzülme, sakın dönme kendine tesellisi ol cehennemin cehennemin son meleği ol gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir nasılsa taşra hep hazırdır aşka...
26.10.2008, 02:33 | #2026 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1361
|
Öyle ağırım ki kendime
Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli
26.10.2008, 02:44 | #2027 |
Usta Yiğido
SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08
Tecrübe Puanı: 770
|
Sinan Özen /// Dertli Ud .
26.10.2008, 10:43 | #2028 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
Sİnan Özen - Sigaramın Dumanı Sen Ateşi Ben olayım .
|
26.10.2008, 13:56 | #2029 |
Tecrübeli Yiğido
Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 650
|
^^^^kargo^^^-sen aglama........
|
26.10.2008, 14:16 | #2030 |
Usta Yiğido