Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2008, 16:07   #201
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

evet arkadaşlar burayı öyle bir hale getirelimki hasretlik ortadan kalksın ele alalım bir konuyu tartışalım görüşlerimizi açıklayalım ben burdakilerin hepsini tanırım hepsine selamlar. Çukurcada bulunuan Sadettin ATALY,Ağrıda bulunan Fahrettin ÖZDEMİR,Hendekte Bekir PINARBAŞ, İzmirde Harun DÜZARDIÇ,Turan PINARBAŞI, Serkan GÜLTEPE , Konyada Ahmet ÖZDEMİR ve ismini yazamadığım diğer adıslılar hepinize kucak dolusu selamlar saygılar. Mehmet AÇIK(geyiklerin Apulun oğlu Uzman Öğretmen)
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 16:10   #202
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hemen kapılma fahrettin Mehmet hoca o lafı neden söylediğini sen anlamadınmı kızım sana söylüyom gelinim sen işit
abi ben nasıl kapılmam sonuçta Orhan abi bir Özdemir . Hem belediyeyide yıllardır tanıyan ve işini bilen bir çalışan. O yüzden her zaman saygımız var.
Alt 05.02.2008, 16:17   #203
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yanlışı babamda yapsa tanımam ben dediğin zatla üç sene çalıştım gelde bana sor sana neler neler neler neler anlatayım.Müslümanız afak kesiyoruz ama yinede yanlışı savunuyoruz niye akrabayız bu bizim idolümüz olmamalı.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 16:21   #204
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Zaten Gümüşdere Belediyesinin ...........işini bilen........çalışanları sayesinde gümüşdere belediyesi ve gümüşdere beldesi bu hale düştü şimdide sana bana taş atıyorlar nerde yazıldın diye senin adamın ne yapıcak kayıkla gümüşdereye adam mı taşıyacak hem sen mehmet hocanın o lafı neden söylediğini bilmediğin için konuştun gibime geliyor mehmet hoça aslında kinaye yaptı onun söylemek istediği benim söylediğim şey
Alt 05.02.2008, 16:39   #205
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaten Gümüşdere Belediyesinin ...........işini bilen........çalışanları sayesinde gümüşdere belediyesi ve gümüşdere beldesi bu hale düştü şimdide sana bana taş atıyorlar nerde yazıldın diye senin adamın ne yapıcak kayıkla gümüşdereye adam mı taşıyacak hem sen mehmet hocanın o lafı neden söylediğini bilmediğin için konuştun gibime geliyor mehmet hoça aslında kinaye yaptı onun söylemek istediği benim söylediğim şey
yok abi ben yaptığı işlerin ne olduğunu bilemem, ne yanlış yapıyorsa akrabam diyede savunmam. ama insanları eleştirmeden önce birazda kendimizi eleştirmemiz gerektiğini her zaman söylerim. bi insanın arkasındanda konuşmayı sevmem. hele bu kişinin cevap verme imkanı yoksa bunu hiç onaylamam. yaptığı işler yanlıştır veya doğrudur ben onu taa buradan göremem tabi. ama dışardan gördüğüm tek şey varki oda Orhan abinin belediyenin bütün işlerini bilmesi. Eğer bu işleri ondan daha iyi bilen olsaydı ki sanıyorum olmadı. Şimdiye kadar oda çoktan karizmasını kaptırmıştı. Yapmışsa bir yanlış bu onun suçu değildir. Onun yaptığı yanlışlara göz yuman yöneticileridir.
Alt 05.02.2008, 17:30   #206
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Ya fahrettin işi başka yerlere çekme biri bir başkasına yanlış yapamaz yapılanda açar hakkını savunur pehlivan diyince hemen benim akrabam dedin atladın ama karşındaki adamın bunu ne maksatla söylediğini bilmiyorsun ben sana onun için dedimki nasıl kurtaracak Gemiyle adısa nufus artırmak için insan mı taşınacak onu bana söyle dedim sen benim akrabam ben sahip çıkarım senin akrabansa benim de öz eniştem ama muhabbet bu değil önce Adıs ikibin iki yüzden neden 1800 e düşmüş bu göçün olmasına kimler neler sebep olmuş bunu öğren...İnternetten nufus oranlarını buraya yazmanda yanlıştı gereksizdi yazmasaydın daha iyi olurdu.Kurtlapanın internet özel sitesi var Yakup oğlanın var yıldız ın var ama ne hikmetse gümüş derenin yok ben mi yapıcam sen mi yapıcan bunu icraatlarıyla övündüğün kişinin yapması lazım Daha hiç bir yerde çıkıp ta köyümüzün için hayırlı bir işe önder olmadı .........Kınaşgilin Bekir "den allah razı olsun......Çoçuk kendi çabalarıyla olumlu yönde uğraşıyor biz kimseyi karalamıyoruz fahrettin sen hemen akrabam herşeyi düzeltir diyorsun 15 senedir bu işin içinde olan işi buralara getirenler köye yonca eker gibi insan mı ekeceklerde nufus artacak bunu bana bi anlat benim akrabam tabiki herşeyi yapar diyen bunu nasıl yapacak diyenlerede açıklama yapmak zorunda değilmi yeğenim saygılar............Ha bide şunu söylüyüm şu karizma işini bırak abiya karizmayıda lekeleme.

Konu adislibekir tarafından (05.02.2008 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir..
Alt 05.02.2008, 18:25   #207
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 645 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar olan olmuş ben bir gümüşdereli olarak sivasta ikamet ederim ama adrese dayalı nufus sayımında gümüşdere beldesinde sayıldım tabi bizim beldemizde melcis üyesi secilen arkdaşlarımız köyde sayılmadılar ha 2002 yapılan nufus da şişirmeydi yani gine azdı ama ozamanın yönetcileri iş ayarlad hayali yazdık ama bu sayımda bende içinde olmak üzere beceremedik ama suçlusu bizler deyiliz bizim vatan daşımız vatandaşlık görevini yerine getirmiyor beldemizde yazılmayan 88 kişi var ben biliyorum olan olmuş ne yapacaımızı tartışalım saygılar bekir doğan

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 19:58   #208
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 671 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

benim önceki günki yazım gerçekten cahillik ve densizlikti öncelikle adıslı bekir abi senden, beni pek tanımaz ama gınaşoğlu bekir dayımdan ve fahrettin abi başta olmak üzere tüm adıslılardan gerçekten özür dilerim. benim lafımın nerelere gittiğini siz daha iyi anlarsınız ama. herkese iyi akşamlar.
abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 21:55   #209
serkan gulltepe
Yiğido

serkan gulltepe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan gulltepe Şuan serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2011 13:13

Tecrübe Puanı: 629 serkan gulltepe isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

selam abıler,arkadaslar,nasılsınız ımkanı olan arkadaslardan bı rıcam var bırazdaha koyumuzun fotografları lutven
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 23:23   #210
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Aleyküm selam serkan hoş geldin kardeş olan bu yazakadar böyle idare edicez yazın kendimiz gidip çekicez napalım yeğenim kimin oğlusun nerden arıyorsun tanışalım sohbetimiz koyulaşsın görüşürüz

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)