|
|
#201 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[b][b]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] { Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık } Artık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim için... iNaN...Hep bir fırtınaLar kopardı yüreğimde... Sen yok ettin onları bir kaç günde... BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruM... Sen ve ben ´´biz´´ oldu sayıyoruM...Sonra bir anda yokoLdu...Bitti... NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti . . . Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya ben...Hani sevmeni isterdim...oLmadı... Sen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemi...oLmadı... sevmediN...yine ve yine...Lanet oLsun ki...SeviLmediM... SeviLemediM...Sen hariç herkese acı çektirdim...Ama bitti işte... Her güzeL şey gibi bu da bitti... Acı oLdu...ÇekiLmez oLdu...Ama bitti... SeN biLe FarKeTmediN !!! Şimdi o karanLıkLarda buLduLar beni... Sana inat çıktım o denizden... Sana inat hayatın ucundan yakaLadım... Sana inat yaşamaya çaLıştım... Ve ben sana inat bir başkasını SevdiM... Şimdi SuS ! Hep konuşmanı isterdim yaa ! Artık tam tersini istiyorum ! SuS !!! Çünkü o öLüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndü... Sana inat artık gurursuz yaşamayacağım.... Sensiz yaşarım ama gurursuz yaşamam bundan sonra... Beni sen kurtarmadın o denizden...Ne kadar acı dimi... Hayatımı Feda ettiğim insan beni orda tek başıma bıraktı... Şimdi git kendin gibi birini buL... İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz gözüken birini.... Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonra.. Ben kendime uygun birini buLdum...MutLuyum...SeviyoruM. ..SeviLiyoruM... Seni n yerine koymadım onu...İLk önce seni yok ettim içimde... Sonra ona yer verdim yüreğimde... YıLLarca boşuna sevdiğim insaN... SeN !!! Daha önce hiç duydun mu biLmem ama iLkte oLsa benden duy... eLveda !!! { Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık } |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Biliyorum,Saçmalıyorum Merhaba yüreğimin kırık yarısı, Yine söz geçiremedim Kanayan şu yarama, Dur, Bırak, Bırak çek git diyemedim işte. Diyemedim deli gönlüme... Solmaya yüz tuttu aldığım tüm güller, Bir şu kanayan yaram kaldı ruhumda, Bir de sensiz sabahladığım tozlu kaldırımlar... Şimdi ne sen varsın, Nede her zaman sırtımı dayadığım Tozlu kaldırımlarım... Yine mavi ayazların orta yerinde; Yapayalnız, çaresiz kaldım... Gözlerim de sustu Haykırmıyor artık gidenlerin ardından... Gidiyorum buralardan, Bu sefer bende bilmiyorum pusulamı... Bir ben, Birde kanayan şu yaramla Gidiyorum meçhule. Kim karşılar, Kim ağırlar bilmiyorum. Ama gidiyorum işte... Yaram durmaz yine kanar. Belki yine zaptedemem deli gönlümü, Yook!... Artık yazmaz ellerim... Ağaç yapraklarında yüreğim artik Günü gelince solar gider usulca Gök yüzünde gözlerim artık, Her yerde, her zaman görür seni... Güvercin yüreğinde dillerim çaresiz, Susar gider... Söylenecek tek cümle kaldı yürek satırımda. Ne güle güle derim, Ne de hoşça kal... Bir cümle sadece... Kaybolur çığlıkların asrında. Ne sen duyarsın, Ne de alem..... |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Varliginin Cani Cehenneme, Yoklugunu Alma Bari..... Bana Seni Yazdiran Yarim Kalmisligindir.. Bu gece yoklugunun dökümünü yapiyorum. Aylar önce sensizlige yazdigim siiri okudum, bir de dün gece yazdigimi... Hiç fark yok... Neden azalmiyorsun bende? Neden gidisin dün gibi? Neden sana yazdigim her yazi, hep ayni yerde tikaniyor? Ben bugüne kadar kimseyi yoklugunda bu kadar önemsemedim Kimseyi yoklugunda bu kadar özlemedim... ve suna emin ol; hiç kimse, yok´ken bu kadar sevilmedi... Benim karsima "ask" diye bu sonucu çikaran, yarim kalmis´liktan baska bir sey degil, bunun farkindayim.. Ama iyi ama kötü, bitmeli her hikaye! Sen bitmedin. Bitmeyensin.. Ayriligin adini koyamadik sevgilim. Iste bu yüzden kopamadik birbirimizden bir türlü.. Ben yarim kalan ve adi konmayan hiç birseyi unutmam...unutamam..... içimde sizisi kalir. Ya hersey yasanacagi yere kadar yasanip sona ermeli ya da ayrilik sözkonusu oldugunda bir daha kimsenin çiti çikmamali! Biz bunu basaramadik, ayrilamadik! Sen yasanip da bitseydin eger hatrima gelmezdin. Seni bu kadar yazilasi yapan, yarim kalmisligindir.. O gecenin sabahinda, ayriligin aklina nerden geldigini biliyorum... Anlamistin benim soyut´ a tutkun oldugumu... O yüzden gittin kim bilir... Sevilmek için, güzel hatirlanmak için, kayiplara karismayi tercih ettin... oysa bu o kadar zor bir sey degildi sevgili... Farkli bir dokunus, agizdan çikan ve bugüne kadar kullanilmamis bir söz yeterdi zamani durdurmaya..... Ben, asktan söz açildiginda zamani durduramayan kimseyi sevemedim... Ondandir belki de varliginda sevemedigim insanlari, yoklugunda düslemek.... Belki de onandir, yanindaylen yüreginin gurbetine düstügüm bir sevgiliyi, silasinda özlemek.. yoklugunda düslemek.... Belki de onandir, yanindaylen yüreginin gurbetine düstügüm bir sevgiliyi, silasinda özlemek.. Yoklugun hiç de adil degil... beni yok ediyor, seni var ediyor sevdigim.. Evet seviyorum seni varligina ragmen! Üç mevsim degisti bu sehirde ama ben varliginla -yoklugunun aaaatini çözemedim... seni yasamak istemiyorum! .... öyle bir sen yarattim ki sen yokken, yasanildigi an yitirir anlamini... sen yokken yarattigim sen, yasakladi sana dokunmami... Sana düsman bir sen var içimde.... seni senle savastiryorum, olan bana oluyor... Uzun zaman önce bir yerden duymustum bu sözü: "HANI RUHLARIMIZ ÖPÜSÜR YA? BASKASINDAYKEN AGZIMIZ..." su an varliginla yoklugunun aaaatini bu sekilde tanimliyorum seni senle savastirirken maglup olan yüregime... Varligindaki seni, yoklugundaki sen kadar sevemezdim... "Keske sen yanimda oslaydin, keske bir seyler yapip da seninle zamani durdursaydik" diye hayiflanmiyorum artik..... Her ne kadar adi konmasa da bir kopusun, her ne kadar vazgeçmeyi beceremesek de, ayrilik ihtiyaçtandi bu hikayede.... Yazik! son sözü zaman söyleyecek... Yazik! bu sefer hayatin acimasiz akisina biraktik aski... Ben senden kalan ayriliga bile yas tutamiyorum adam gibi! Bunu engelleyen senin varligin... iste bu kadar güzeldir senin yoklugun... iste bu kadar ayrilgina üzülmemi engelliyor varligin... VARLIGININ CANI CEHENNEME, YOKLUGUNU ALMA BARI........... |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Navigator
YAĞMUR Kimselere yağmıyor bu yağmur Gençlik anılarından başka Kimseler bilmiyor, ıslanmıyor hiç kimse Yalnızca uzak denizleri çağırıyor Hangi mevsime yakışır acaba Baharlara.. kışa uygun değil Yazın gözyaşı gibi çabuk kurur Kesinlikle gündüz yağmalı ama Her damlası bir geceyi bir daha dokur Bir ıslık sesidir yağmur, bir uyarı Hayat gibi vazgeçilmez yine senindir Bundan sonra ne değişir aşkım, sonsuzum Yağmur bir başka düşün eşiğindedir........ |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Navigator
|
|
|
|
|
#207 |
|
Navigator
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Navigator
|
|
|
|
|
#209 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Masaldı benim hayatım... Bense karakterlerden biri, Benim masalım biraz farklıydı diğerlerinden Mutlu sonla bitmedi bu masal... Yokluğa doğru uzandı ellerim... İçimi yakıp kavuran bu ateşle birlikte, Uzandı bu eller yokluğa... Yoktu artık bu beden Yoktu artık... Bir veda daha gerçekleşmişti, Yanan bir mum daha bitip tükenmişti işte... Gözlerden süzülen bu yaşlarla birlikte... Bir yok oluş daha gerçekleşmişti... Ölüme , yokluğa , hiç olmaya mahkum bir bedenin masalıydı bu, Anlatılması ve anlaşılması zor olan bir masaldı, Neden mahkumdu ? Bu ise o bedenin içini yakıp kavuran ateşti işte... Kimseden habersiz, sessiz sedasız bir yok oluş masalıydı bu... |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Navigator