Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
EVET OLABİLİR 218 40,45%
KESİNLİKLE HAYIR! 161 29,87%
OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... 121 22,45%
FİKRİM YOK???? 39 7,24%
Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.03.2009, 12:10   #201
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 762 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?

olmuyor yürümüyor arkadaşlar.................... ......
Alt 12.03.2009, 12:12   #202
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2174 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sevgim 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
insan hic görmedigi kisye acik olur mu hic ??????????? bence olmaz ..................
Evet insan aciz bir varlık herşeyi kolayca açabiliyor ama bu hiç görmediği biri olsun gördüğü biri olsun duygularına yeniliyor...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2009, 12:33   #203
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2174 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
olmuyor yürümüyor arkadaşlar.................... ......
örnek

Rizeli gencin sanal aşk dramı

Kız Kanada'da Vietnamlı, erkek Rize'de internette tanışıp evlendiler.
İnternet aracılığı ile tanışıp birbirlerini sevdikten sonra Rize'de evlenen işitme ve konuşma engelli Nazım Feyiz ile Vietnamlı Lientu Tran'ın mutluluğu drama dönüştü. Tran'ın çalıştığı Kanada'nın vize vermemesi üzerine Nazım Feyiz Rize'de kaldı.

Rize'deki bir ilköğretim okulunda memur olarak çalışan işitme ve konuşma engelli, Nazım Feyiz, 2 yıl önce kendisi gibi engelli olan Vietnam asıllı Kanada vatandaşı, bilgisayar programcısı Lientu Tran ile internet aracılığı ile tanıştı.

'Camfrog' adı verilen görüntülü 'chat programı' sayesinde el işaretleriyle anlaşan ikili, bir süre sonra birbirlerine aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. Kanada'dan Rize'ye gelen Lientu Tran, 1 Aralık 2006 tarihinde Rize Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Tesisleri'nde yapılan düğünle, Nazım Feyiz ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıydı.

Düğünden sonra 1 hafta Rize'de kalan Lientu Tran, işi nedeniyle Kanada'ya döndü. Eşini de Kanada'ya aldırabilmek için uğraşan Tran, vize engeli ile karşı karşıya kaldı. Kanada'nın vize vermemesi üzerine Nazım Feyiz, Rize'de kaldı. Çift, 1 yılı aşkın süredir internet üzerinden görüşmeyi sürdürüyor. Lientu Tran işyerinde, Nazım Feyiz ise bir internet kafede bilgisayar başına geçerek birbirleri ile hasret gidermeye çalışıyor. İnternet ortamında birbirlerine sevgiler gönderen ve özlemlerini dile getiren çift, vize problemini aşarak birbirlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Rize İşitme Engelliler Okulu tercümanı Teoman Öztürk aracılığı ile yaşadıklarını anlatan Nazım Feyiz, şöyle dedi: “Evlilik tarihinden 7 ay sonra Kanada'nın vize vermesini bekledik. Planlarımızı buna göre yapmıştık. Fakat eşim bir türlü bu işlemleri halledemedi. Bana 7 ay sonra bu işlerin biteceğini söylemişti, Aradan 1 yıldan fazla süre geçmesine rağmen vizeyi alıp bir türlü Kanada'ya gidemedim. Eşim de gelemedi. Devlet büyüklerinden yardım bekliyorum.”

İnternet aracılığı ile görüşmeye devam ettiklerini söyleyen Nazım Feyiz, “Ben gidemiyorum, eşim de gelemiyor. Çok üzülüyoruz. Ben eşimi çok seviyorum, ondan ayrı kalmak istemiyorum” diye konuştu.

Lientu Tran, ise işaret diliyle çok özlediği eşi Nazım Feyiz'e bir an önce kavuşmak istediğini söyledi.

Artvin'de işitme engelli genç, ''chat'' yaparken tanıştığı ve kendisi gibi engelli sevgilisini başkasının görücüye geleceğini öğrenmesi üzerine kaçırdı.
Artvin'de işitme engelli genç, ''chat'' yaparken tanıştığı ve kendisi gibi engelli sevgilisini başkasının görücüye geleceğini öğrenmesi üzerine kaçırdı. Gençler, Artvin Zihinsel Engelliler Derneği'nin düzenlediği düğünle evlendi.

örnek
Artvin'in Hopa ilçesinde oturan işitme engelli Şafak Bilgin (28), yaklaşık 6 ay önce internette ''chat'' yaparken, Artvin merkezde oturan işitme engelli Nazmiye Çelik (29) ile tanıştı.

Uzun süre internette yazışan ve cep telefonu aracılığıyla mesajlaşan gençler, birbirlerini severek evlenmeye karar verdi. Bilgin ailesi, Çelik ailesiyle görüşerek, Nazmiye Çelik'i, Şafak Bilgin'e istedi. Bu isteği olumlu karşılayan Çelik ailesi, düşünmek için süre istedi.

Bu sırada, Nazmiye Çelik'e başka bir görücü geleceğini duyan Şafak Bilgin, Çelik'i kaçırmaya karar verdi. Bir arkadaşının yardımıyla Hopa'dan otomobille yola çıkan Şafak Bilgin, kaçmak için sözleştiği Nazmiye Çelik'i alarak, ilçeye getirdi.

Geceyi bir akrabalarının evinde geçiren gençler, Artvin Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Hatice Nur Ersöz'ün masrafları karşılamasıyla, Artvin Belediyesi düğün salonunda evlendi.

Her iki aile ve yakınlarının katıldığı düğünde oldukça mutlu oldukları gözlenen Bilgin ve Çelik, el işaretleriyle sık sık sohbet ettiler.

örnek

AŞK ENGEL VE MESAFE TANIMADI

Trabzon'un Maçka ilçesinde doğuştan engelli Yusuf Ay, internetten tanıştığı Tayvanlı Mei-Chan Whang'a aşık olunca genç kız ülkesini bırakarak Trabzon'a geldi.
Trabzon'un Maçka ilçesinde doğuştan engelli Yusuf Ay, internetten tanıştığı Tayvanlı Mei-Chan Whang'a aşık olunca genç kız ülkesini bırakarak Trabzon'a geldi.
Tayvan nere, Trabzon nere.
Aşk denizleri, dağları aştı.
Engel tanımadı.
Sevginin gücü, yine galip geldi.
Yusuf Ay, Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Armağan köyünde yaşıyor.
Doğuştan yürüme engelli.
Üstelik sağır ve dilsiz.
Hayata açılan tek pencere, işte bu bilgisayar.
6 ay önce internette Tayvanlı Mei-Chan Whang'la tanıştı.
O da sağır ve dilsizdi.
Günlerce, saatlerce süren sohbetleri oldu.
Kalplerinin uzaktan uzağa, birbirleri için attığını farkettiklerinde.
Yusuf hiç düşünmeden "Gel" dedi, Tayvanlı aşkına.
Mei-Chan Whang da tereddüt bile etmemiş Türkiye'ye gelmek için.
Tayvanlı gelin, bir daha da dönmemiş ülkesine.
Ayrılamamış; bırakamamış Yusuf'u.
Yusuf'un ailesi de çok sevmiş Tayvanlı gelinlerini.
Tayvanlı gelin, köyde Meryem ismiyle tanınıyor.
Yusuf ile Meryem şimdi evlilik için gün sayıyor.
Resmi nikah kıyılması için işlemleri başlatmışlar bile.
Kaynak : TGRT Haber

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 12.03.2009, 13:18   #204
FatihCan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 762 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

ben inanmıyorum sanalda aşklar yalandır...

çünkü sanalda ki insanalrtın %90 sanki maskeli baloya gidermiş gibi gerçek kimliklerini saklıyorlar.

nede olsa burası diyerek saklıyorlar gerçekliklerini.

bir çoğuna göre pc açılınca başlar pc kapanınca biter...

bu yüzden arkadaşlar sizlere tavsiyem duygularınıza hakim olun ve sanal dünyanın yalan insanlarına kanmayın.
Alt 12.03.2009, 14:22   #205
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben inanmıyorum sanalda aşklar yalandır...

çünkü sanalda ki insanalrtın %90 sanki maskeli baloya gidermiş gibi gerçek kimliklerini saklıyorlar.

nede olsa burası diyerek saklıyorlar gerçekliklerini.

bir çoğuna göre pc açılınca başlar pc kapanınca biter...

bu yüzden arkadaşlar sizlere tavsiyem duygularınıza hakim olun ve sanal dünyanın yalan insanlarına kanmayın.
inanmayabilirsin onlar inandı ama bende inanmıyordum bunları okuduktan sonra herşey oluyor hayatta olmaz dediğimiz şeylerin fazlasıyla oluyor bu iki kişinin iradesine bağlı kimi yalan söyler kimi söylemez gerçekte hayatta böyle ben çok duydum 16 17 yaşlarındaki kızlara evli olduğu halde yüzüne bekarım diye çıkan adamlar var bunların sanalda olmasıda daha bir normal bir kız bunu artık anlaması lazım ve güvenmemesi lazım her erkek baban gibi veya abin gibi değildir artık bunları anlaması lazım önde mantık olmalı bunu düşünmesi lazım..

Erkeklerinde anlaması lazımkli her istediğine yalanla ulaşılmaz

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 12.03.2009, 14:33   #206
TUGBA_RANA
Yeni Yiğido

TUGBA_RANA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TUGBA_RANA Şuan TUGBA_RANA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.04.2009 13:33

Tecrübe Puanı: 0 TUGBA_RANA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanalda dikat etmek gerek tabi eğlencesine giren çok insan var çoğu aileninde yuvasının bu chat vs.. yıkıldığı görülmüştür.halada devam etmektedir.arkdaşımız dediği gibi kendini kötüleyecek değil kişi,sahtecilik fazlasıyla var doğru insan yok diyemeyiz.benimde tanıdığım bir kaç arkdaşım sanaldan tanışarak evlendi.mutlularda.
olaya farklı açıdan bakacak olursak görücü usulu evlilikler vardı önceden şimdi buda görücü usulu gibi bişeye dönüştü.Durumu sanaldan tanışarak evlenen yada evlenecek olan arkadaşlara mutluluklar...
TUGBA_RANA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2009, 14:43   #207
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
TUGBA_RANA Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sanalda dikat etmek gerek tabi eğlencesine giren çok insan var çoğu aileninde yuvasının bu chat vs.. yıkıldığı görülmüştür.halada devam etmektedir.arkdaşımız dediği gibi kendini kötüleyecek değil kişi,sahtecilik fazlasıyla var doğru insan yok diyemeyiz.benimde tanıdığım bir kaç arkdaşım sanaldan tanışarak evlendi.mutlularda.
olaya farklı açıdan bakacak olursak görücü usulu evlilikler vardı önceden şimdi buda görücü usulu gibi bişeye dönüştü.Durumu sanaldan tanışarak evlenen yada evlenecek olan arkadaşlara mutluluklar...
ben düşündümde bazı insanların çoğu insanlardan aradığı kişiyi hissediyor tabi bazı insanlar diyorum işte onlardan bazılarıda verdiğim örneklerden görüyoruz..

Allah herkese sanalda olsun normalde olsun hayırlı kişilikler nasip eylesin ne diyelim bize normal gelmesede onlar için bi nevi heves diyelim..

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 12.03.2009, 14:57   #208
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 07:14

Tecrübe Puanı: 654 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olur be neden olmasın denemedım ama sanırım denemek gereklı
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2009, 15:00   #209
TUGBA_RANA
Yeni Yiğido

TUGBA_RANA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TUGBA_RANA Şuan TUGBA_RANA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.04.2009 13:33

Tecrübe Puanı: 0 TUGBA_RANA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben düşündümde bazı insanların çoğu insanlardan aradığı kişiyi hissediyor tabi bazı insanlar diyorum işte onlardan bazılarıda verdiğim örneklerden görüyoruz..

Allah herkese sanalda olsun normalde olsun hayırlı kişilikler nasip eylesin ne diyelim bize normal gelmesede onlar için bi nevi heves diyelim..
seva çok güzel şeyler yazmışsın tbrk ederim.
Alt 12.03.2009, 15:02   #210
FatihCan
Usta Yiğido

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
inanmayabilirsin onlar inandı ama bende inanmıyordum bunları okuduktan sonra herşey oluyor hayatta olmaz dediğimiz şeylerin fazlasıyla oluyor bu iki kişinin iradesine bağlı kimi yalan söyler kimi söylemez gerçekte hayatta böyle ben çok duydum 16 17 yaşlarındaki kızlara evli olduğu halde yüzüne bekarım diye çıkan adamlar var bunların sanalda olmasıda daha bir normal bir kız bunu artık anlaması lazım ve güvenmemesi lazım her erkek baban gibi veya abin gibi değildir artık bunları anlaması lazım önde mantık olmalı bunu düşünmesi lazım..

Erkeklerinde anlaması lazımkli her istediğine yalanla ulaşılmaz
her ne olursa olsun ben sanalda ki insanlara güvenemiyorum hayatımıgeri kalan kısmını paylaşacağım insanı böylesi bir ortamda bulabileceğimi sanmıyorum

Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir)