![]() |
#211 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İNTİZAR
Sevdam boğazda düğüm, yutkunmalar yetersiz, Bir seraptı gördüğüm, umudum kifayetsiz. Sevdaya yakalandım, kanım mikrop taşıyor, Kalbime hayran kaldım, hala nasıl yaşıyor. Acılar her gün vurup, alıştırdı dayağa, Sevda elimden tutup, kaldırmadı ayağa. Cananıma ne oldu, yüzü nereye dönük? Rayihası kayboldu, şekli zihnimde sönük. İstemedim istemem, sizin olsun mutluluk, Başlıyorsa yok demem, bilinmeze yolculuk. Acı çeken sevendir, bu düzen böyle işler, O yüzden değil midir, bilinmeze gidişler. Tersine aktı ırmak, güneş batıdan doğdu, Boğazımı sıkarak, nefret; sevgimi boğdu. Nefretin sebebi var, kinim içimde saklı, Her konuşma ahu zar, bilmiyorum kim haklı? Katran karası gece, bilmem şafak söker mi? Aydınlığı dönence, avucuma döker mi? İçim doldu kederden, her günüm ayrı elem, Silin beni defterden, sönsün artık meş’alem
![]() |
#212 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 12:09
Tecrübe Puanı: 1293
![]() |
![]() DUDAKLARIMDA SUS KALDI Biliyordum Suskunluğuna öyle alışmış ki zemheri yüreğim, Sen söylemesen de,getirmesen de dile ve anlam getiremesem de;buralara ait olmadığını kabullenebiliyorum… Kimlere uzanıyordu ellerin? Benimkilere dokunmama nedenine nasıl da uzaktı gözlerim… Oysa tenim bir nefes uzağındaydı, Sense sadece soluksuzluğunu verirdin bana… Cayır cayır sana yanan ve bir o kadar susuz, Bir o kadar ıssız, Sana,varlığına,bana kattıklarına ve belki daha da fazla aldıklarına rağmen hâlâ masum bir bekleyiştir bu… Ekmekle katık edecek kadar bile değildir umudum Olsun da…doyurmasa da olur Bir bak yeter…konuşmasan da olur Karmakarışık,derbeder bir yerlerdeyim ben Kendimi kaybettim,bulamıyorum…(Bulsana beni…) Sonu gelmeyen bekleyişlerden,gecelerin bitimsizliğinden,içimdeki sancıların canımı yakmasından öyle yoruldum ki… Ve sıkıldım… Bunları tek başıma aşacak gücü kendimde bulamamak çok koyuyor bana Yokluğun vurdu zayıflığımın ortasındayken ben, Yediremedim gururuma…dudaklarda sus kaldım Yağmurlar yağdırdım gittiğin şehre, Sen olmayınca…gözlerde yaş kaldım.
EY ALLAH IN MAKBUL KULLARI ! EY VATAN DAĞLARININ EMSALSİZ ZİYNETİ ŞEREFLİ MUHAFIZLAR! BU VATAN SİZİNDİR , SİZİN OLACAKTIR...ŞEYH ŞAMİL... Konu seten65 tarafından (14.06.2009 Saat 07:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Moderator
![]() Her yağmur sana gözyaşlarımı getirecek.
Sen nereye gidersen git.. Mezarında açan gül ben olacağım. İstersen ;ölümüne git.... Sözlerim sana yalan geliyorsa Ötesini duyma git.. Bana verdiğin sahte bir aşksa Beni bana bırakta git..... Her telefon çalışında için yanmayacaksa, Aramayacaksa kulakların sesimi, Yattığın yatak güldende olsa, Kokumu özlemeyeceksen git....... İstersen bilinmeyen bir diyara git. Yine dünya üzerinde olacaksın. Her rüzgar estiğinde yanaklarında, Nefesimi hatırlamayacaksan git....... Neyin varsa al benden kalmasın. Yüreğimde sevgimi bırakta git.... __________________
![]() |
#214 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() MAVİ DÜŞ
Kuşluk vakti ölümlere ağıtlar yakıldı deniz aşırı, Uzaklarda, karanlıklar kırılırken beyaz boyalı rıhtımlarda, Demir alma vaktinde aydınlık sabahlar uğurlarken ağır zamanı, Maviye durdu özgürlük sessizlik bozulurken yürek ağzında, Önce denizler köpürdü dalgalar vururken kıyılara aş telaşında, Ömrüne bereket ateşten gömlekler giydi çağlar ötesi, Pembe bir düş boyadı dağları, yaşananlar sustu yanı başımızda, Ürperdi anılar aşka gelip acılar akarken uzaklara.
![]() |
#215 |
Moderator
![]() HÜZÜN ÇİÇEĞİ
Hüzünlerde yeşermiş bir çiçek gibiydik Nerden nasıl ne şekilde Geldiğimizin Pek bir önemi yoktu Adımız HÜZÜNDÜ Sevdamız Hüzündü . Kırgın yüreklerdeki Acıydı Kanayan gönlümüzün Rengi gibiydi çiçeklerimiz .. Çünkü hüzün çiçeğiydik Sevgiyle büyümemiştik Aşkla büyümemiştik Yüreğimizde ilkbaharlar olamamıştı Hep KIŞTI Dikenlerimiz olmamıştı Dostlarımızın Ellerini Acıtmamak İçin Arada Bir Gördüğümüz Tek SU vardı Gözyaşı Gözyaşıyla Topragımızı Sulardık Sevdamızı,Aşkımızı,Dostlarımız ı Üzmedik,İncitmedik,Aşagılamadı k Yüreğimize en acılı tarafından Zincirler vurduk Boynumuzu büktük Ses etmedik ,haykırmadık,Bagırmadık Tek yaptıgımız Mazlum ve hüzünlü olduk ÇÜNKÜ BİZ HÜZÜN ÇİÇEĞİYDİK
![]() |
#216 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar Al götür vicdansız ruhun yıkansın Her günüm hasretin zulmüyle başlar Ahımı hakettin ciğerin yansın Bilseydim duyguya yer yok dininde El pençe durmazdım hayalin önünde Kapkara yas tututum doğum gününde Neşemi yok ettin ciğerin yansın Doğuştan sevgiye aşka meyildim Kimsenin lütfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm sana eğildim Canıma tak ettin ciğerin yansın Sen ince ağrımsın veremdim sana Aleme haramdım, haremdim sana Aşkınla tutuşan ,keremdim sana Aslıdan çok ettin ciğerin yansın Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın Sineni kaplasın bu onmaz yara Hayatın boyunca gölgemi ara Değil mi sen benim yüzümü kara Saçımı ak ettin ciğerin yansın Bedirhan Gökçe
![]() |
#217 |
Moderator
![]() UYKUSUZ GECELER
Aşık oldum neyim arttı dünyada, Geriye uykusuz geceler kaldı, Ne gerçekte güldüm, nede rüyada, Geriye uykusuz geceler kaldı. Dua ettim Mevlam aşkı getirdi, Öyle bir güzel ki beni bitirdi, Yüreğimden zevki alıp götürdü, Geriye uykusuz geceler kaldı. Bir güzel bakışa yanıpta kaldım, Dünyada belanın içine daldım, Dıştan belli olmaz içerden yandım, Geriye uykusuz geceler kaldı. Dumansız bir ateş yanar özümde, Aşk hecesi girdi çıkmaz sözümde, Uyku yoktur gayri benim gözümde, Geriye uykusuz geceler kaldı. Gönlümü ateşe atıpta gitti, Geceler karardı, gündüzüm bitti, Aşk beni onulmaz acıya itti, Geride uykusuz geceler kaldı. Sevgili terketti, bıraktı aşkı, Yeni değil acım, asırdan eski, Kara sevda kalbe yaptıkça baskı, Geriye uykusuz geceler kaldı
![]() |
#218 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 695
![]() |
![]() Seviyorum seni be
Öylesine değil Benzemiyor Duyduğum hiçbir sevgiye Ya da anlatılanlardan Hiçbirine Kıskanmayı çılgınca Hatırlamayı Seninle ilgili he şeyi sende Belki bir şarkı Bir çay bahçesi belki Renk ya da Bir kelime bazen Öyleki O anda Olmuyor Seni düşünmeden Küçük imalarını Zayıf yönlerimi yüzüme vuran Zerre kırmada Sabrını, ki Halinden bellidir Beni anlayan Yapma gayretini Mutlu olacağımı bildiklerini Hatta o şirin telaşını Aşkının Ses tonuna yansımasını Yanındayken bile Bana duyduğun özlemin Gözlerinde parlamasını Aynı anda Aynı cümleyi söyleyişimizi Aynı davranışımızı Kimi zaman İnce konularda Hemfikir oluşumuzu Duyduğumuz güvenin Sonsuzluğunu! Aşığım be canım Sana ve Seninle gelen her şeye Seviyorum seni be Yaşanmamış bir sevgiyle! talha bora öge [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gül, Sonbahar, Sonra Bir alev-gül baygın dudaklarında Düş düş... Yalnızlık ormanları kuytu Bütün masallar büyümüş... Oltalarda mercan balıklar Yalnızlık denizleri, derin... Düşünüyorum, kuytu odalarda Bir güle uzanıyor ellerin... Bir damla yaş gibi sıcacık Bakışlarında eylül bahçeleri... Bir gül gibi topluyorum usulca Uykusuz geceleri... Bir gül yaprağısın uzakta Hayal gibi yok musun, var mısın? Yalnızım, dertliyim, çaresizim Duyar mısın? Feyzi Halıcı
![]() |
#220 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 989
![]() |
![]() Adak
Sana şiirler okuyacağım, gitme Güneşler doğacak yalnızlığımdan sana bir ışık getireceğim Büyük aydınlığımdan Sana bir dolu umut getireceğim Küçük ellerine sığmayacak Sana Afrika gecelerini getireceğim Sımsıcak Sana çiçekler getireceğim Bozulmuş güz bahçelerinden Sana bir serinlik getireceğim Yağmur tanelerinden Sana avuç avuç yıldız getireceğim Güneşimden başka Sana engin denizlerin maviliğini getireceğim Köpük köpük dalga dalga Sana bir rüzgar getireceğim Dağlardan, tepelerden Gitme, sana zamanı getireceğim Zamanın bittiği yerden
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|