09.08.2010, 22:30 | #2211 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
GÖNÜL KERVANI Gönül kervanı bu ıraktır yolu Güller arasından süzülüp gider Kimbiir nasıl ? neresi durağı ? Yürekler konuşur lal olur diller Gariptir yolcusu yükü aşk dolu Vuslat yaylasına ömrünü döşer Hasretle sarılır sevgi yumağı Umutlar saçılır gülümser yüzler Duygular sıcaktı gözler buluştu Sözün bittiği an birleşir eller Bir sis perdesinde düşler sokağı Bir avuç mutluluk şafağı bekler Gönül kervanı bu sohbet koyuydu Çağladı dostlar döküldü nağmeler Binbir bereket kurdular sofrayı Tadımlık hayatı yediler içtiler NEŞE KIZILYAR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
09.08.2010, 23:01 | #2212 |
Usta Yiğido
ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 614
|
.............................. .....
Sana Dair BirşeyLer Yazmak İstedim, İlham BekLedim GeLmedi GönLüme Tek KeLime İnmedi. ZorLadım Kendimi, YokLadım Zihnimi. Bana mısın Demedi! “Sevgi” Dedim, Devamını Getiremedim “Hasret” Dedim, Çok SıkıLdım, Boş Verdim Durdum, Kapattım GözLerimi Sitem Ettim GönLüme. “Bu Kadar mı?” Dedim GönLüm DiLe GeLdi ZorLama” Dedi........., “Beni ...ZorLama” Sözün Bittiği Yerdeyim...................... ..............
09.08.2010, 23:09 | #2213 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Canın Sağolsun
Seni sevmek gülüm,onurdur bana Tükenmez bu sevda,demiştim sana Şansımız gülmedi,vuslattan yana Üzülme birtanem,canın sağolsun. Cismin olmasada,yüreğin benim Seni her gördükçe,ürperir tenim İnan hiç olmadı,nefretim kinim Üzülme birtanem,canın sağolsun. Biz istemedik ki,böyle olalım Bir gonca gül iken,kopup solalım Daha ne kadar yıl,saçbaş yolalım Üzülme birtanem,canın sağolsun. Of çekme ne olur,derinden öyle Yakma yüreğimi,kanatma böyle Zaten yaralıyım,bir şeyler söyle Üzülme birtanem,canın sağolsun. Kadere yazgıya,gücümüz yetmez Bir ömür bu aşka,kifayet etmez Hayat bitsede can,bu sevda bitmez Üzülme birtanem,canın sağolsun. alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
10.08.2010, 08:07 | #2214 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Canın Sağolsun
Seni sevmek gülüm,onurdur bana Tükenmez bu sevda,demiştim sana Şansımız gülmedi,vuslattan yana Üzülme birtanem,canın sağolsun. Cismin olmasada,yüreğin benim Seni her gördükçe,ürperir tenim İnan hiç olmadı,nefretim kinim Üzülme birtanem,canın sağolsun. Biz istemedik ki,böyle olalım Bir gonca gül iken,kopup solalım Daha ne kadar yıl,saçbaş yolalım Üzülme birtanem,canın sağolsun. Of çekme ne olur,derinden öyle Yakma yüreğimi,kanatma böyle Zaten yaralıyım,bir şeyler söyle Üzülme birtanem,canın sağolsun. Kadere yazgıya,gücümüz yetmez Bir ömür bu aşka,kifayet etmez Hayat bitsede can,bu sevda bitmez Üzülme birtanem,canın sağolsun. Alıntı Dogan Bulut Siirler, paylasim harika. Eline, emegine o lgüzel yüreginize saglik. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/color][/i][/b]
10.08.2010, 09:04 | #2215 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
..........Onurum Bana Kalsın..........
Hiç manalı bakmayın benim gözüme, Girilecek bir kalbim yok artık benim Hep inandım kahroldum yazık gönlüme, İtimat lugatımda yok artık benim... Canım gibi bilerek gönülden sevdim Ne yaptıysam yetmedi özümden verdim Yüreğim paramparça bittim tükendim Sevilecek bir kalbim yok artık benim... Bırakmadı mutsuzluk tuttu yakamı Sevda çekmek her zaman yaktı canımı Beni benle bırakın kesin selamı Mutlu gün göreceğim yok artık benim... Çok sevdi şu gönlüm kabul görmedi Karşılıksız sevdi hep hiç sevilmedi Kimse benim derdimi derdi bilmedi Sığınacak limanım yok artık benim... Karar verdim bir daha sevmeyeceğim Hiç kimsenin gönlüne girmeyeceğim Onurumdan hiç ödün vermeyeceğim Ondan başka bir şeyim yok artık benim... BU BENİM SON ŞİİRİMDİ SİTEDENDE AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
10.08.2010, 09:42 | #2216 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Elveda Sana.
Ne istersem olmadı, bu güne kadar Biliyorum gidecek, kalmayacaksın Hiç yüzüme gülmedi, nedense kader Anladım ki bana yar, olmayacaksın... Ben kendimi buldum, sende desende Bırakıp gideceksin, günün birinde Bir başkası yatarken, senin gönlünde Zaten beni arayıp, sormayacaksın... Ben akıntıya kürek, çekmişim meğer Tabi ki gideceksin, sevdiysen eğer Seninle sohbet bile, bir ömre değer Ama sen bunları hiç, bilmeyeceksin... Beni sakın düşünme, bazen an yeter Alışırım zamanla, üzüntüm biter Böyle bir hayat bana, ölmekten beter Çünkü benim kaderim, olmayacaksın... Hiç sana kırılmadım, inan bak buna Çok güzel hayaller, yaşattın bana Şimdi gitmek yakışır, elveda sana Beni artık bir daha, görmeyeceksin... HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN SONNNNNNNNN |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
10.08.2010, 17:14 | #2217 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Sen Vatan sevgisi gibi Mısralarımın yelesi Sıla hasreti gibi Gönlümüm meşalesi Daha şimdiden Beni del_i edesi Gözümde burcu, burcu koktun. Öyle özlemiştim ki Gönlümü sen gibi yakamazdı Kimse bana senin gözünle bakamazdı Ne yeşil ne de ela Kimse bana sensizliği unutturamazdı Sensiz yaşam, Kerbela… C)alinti [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
10.08.2010, 17:22 | #2218 |
Usta Yiğido
filografozan Şuan
Son Aktivite: 30.06.2014 01:13
Tecrübe Puanı: 868
|
O'NA
Benim efendim ! Ben sana bendim ! Bir üfledin de Yıkıldı bend'im. Ben ki, denizdim, Dağbaşı bendim. Şimdi sen oldun, Âleme pendim. Benim efendim ! Benim efendim , Feza levendim ! Ölmemek neymiş; Senden öğrendim. Kayboldum sende, Sende tükendim! Sordum aynaya: Hani ya kendim? Benim efendim ! Benim efendim ! Emri yüklendim! Dağlandım kalbden Ve mühürlendim. Askerin oldum, Başta tülbendim; Okum sadakta, Elde kemendim. Benim efendim nfk. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
10.08.2010, 17:23 | #2219 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
ÖĞÜT.•´¯`• .•´¯`•.◦
Okulda, anladıkça başaracaksın. Yaşamda, başardıkça anlayacaksın. Gelecek mutlu-mutsuz, inanmasan da Gözlerin yaşardıkça anlayacaksın.•´¯`• .•´¯`•.◦ ÖZDEMİR ASAF.•´¯`• .•´¯`•.◦ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
10.08.2010, 17:28 | #2220 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Kadının en tatlı yeri neresidir? Henüz kırılmamışsa kalbidir. Kırılmışsa ıslak bakan gözleri. Artık ağlayamıyorsa dudağının kenarına yerleşmiş hüznü. Hüznü bile hissetmiyorsa artık buz tutmuş parmakları. Isınmıyorsa konuşmuyorsa ve artık hiç gülmüyorsa Anılarda kalmış çocukluğudur. Ama muhakkak tatlı bir yeri vardır kadının.... Yeter ki severek bakan bir çift göz olsun üstünde kalbidir evet kırmamak incitmemek dürüstçe herşeyi söyleyerek kalbini fethetmektir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|