![]() |
#2221 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3347
![]() |
![]() ALEVİYİ SÜNNÜYÜ KÜRDÜ AYIRAN
bir çoğunun tuzu kuru düşünmezler yoğu varı tavuklar rüyasında darı yeyip tardan düşer imiş mağrurlanma iyi düşün yolu yarı etmiş yaşın bir gün secdeye başın gelse aklım şaşar imiş müslümanla etme alay vur kalbine biraz kalay yaşadıkca kötü olay gururlanıp şişer imiş dünya yalan bu söz doğru bir çoğunun yanık bağrı bütün insanlığa çağrı iylik sonsuz yaşar imiş hiç kibirlenip durma kimsenin kalbini kırma zengine servetin sorma hemen sabrı taşar imiş haksızlığı kayıran aleviy sünnüy ayıran karnını haramla doyuran cehennemde pişer imiş diyarim yazdı bunu dosta feda eder canı giydiği abdal donu taptuk şeyha koşar imiş |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2222 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Içimdeki kadar iniş ve çıkış
Evet her şey ben de bir gizli düğüm Ne ölüm terleri döktüm , nelerden! Dibi yok göklerden yeter ürktüğüm, Yetişir çektiğim mesafelerden! Ufuk bir tilkidir , kaçak ve kurnaz. Yollar bir yumaktır, uzun dolaşık Her gece rüyamı yazan sihirbaz, Tütüyor önümde mavi bir ışık. Büyücü büyücü ne bana hıncın? Bu kükürtlü duman nedir inimde ? Camdan keskin , kıldan ince klıcın, Bir zehirli kımık gibi beynimde. Lügat , bir isim ver bana halimden ; Herkesin bildigi dilden bir isim! Eski esvaplarım tutun elimden Aynalar söyleyin bana ben kimim? Söyleyin, söyleyin, benmiyim yoksa, Arzı boynunuzda taşıyan öküz? Bela mimarının seçtiği arsa ; Hayattan muhacir , eşyadan öksüz? Ben ki toz kanatlı bir kelebeğim, Minicik gövdeme yüklü Kafdağı, Bir zerreciğim ki , Arş ' a gebeyim, Dev sancılarımın budur kaynağı! Ne yalanlarda var , ne hakikatta . Gözümü yumdukça gördüğüm nakış Boşuna gezmişim, yok tabiatta. İçimdeki kadar iniş ve çıkış. Necip fazil Kisakürek [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2223 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 19:17
Tecrübe Puanı: 986
![]() |
![]() Her Doğan Bir Yokun Parçasıdır
Kalbim sızlıyor kırık yerinden Ne zaman sevecek gibi olsam Bir "son" aramak gibi yaşamak Biten her bir "son" üstüne Doğmaktan gelir öleceğimi bilmem Her doğan bir yokun parçasıdır Ölmese bile hiç kimse Bana değin Beklerdim her an yine bir tür ölmeyi Herkes ancak hissettikçe yaşar Ben gibi Geçici varlığının varken ki sandığı sonsuzluğunu Bense ancak hissettikçe yaşarım onlar gibi Geçici varlığımın yokken ki daimi yokluğunu Delirmekten korkuyorum her an "Tanrı varsa eğer" Tanrıyı sevmekten korkuyorum "başkası yoksa eğer" Delirmekten korkuyorum her an "Tanrı yoksa eğer" Kendimi sevmekten korkuyorum "bir hiçsem eğer" Sonsuzluğu düşündükçe yok olmak istiyorum Yok olmayı düşündükçe sonsuzluğu Yeniden bir çocuk olmak istiyorum Yeniden ölümü bilmeden yaşamak
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2224 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Her Doğan Bir Yokun Parçasıdır
Kalbim sızlıyor kırık yerinden Ne zaman sevecek gibi olsam Bir "son" aramak gibi yaşamak Biten her bir "son" üstüne Doğmaktan gelir öleceğimi bilmem Her doğan bir yokun parçasıdır Ölmese bile hiç kimse Bana değin Beklerdim her an yine bir tür ölmeyi Herkes ancak hissettikçe yaşar Ben gibi Geçici varlığının varken ki sandığı sonsuzluğunu Bense ancak hissettikçe yaşarım onlar gibi Geçici varlığımın yokken ki daimi yokluğunu Delirmekten korkuyorum her an "Tanrı varsa eğer" Tanrıyı sevmekten korkuyorum "başkası yoksa eğer" Delirmekten korkuyorum her an "Tanrı yoksa eğer" Kendimi sevmekten korkuyorum "bir hiçsem eğer" Sonsuzluğu düşündükçe yok olmak istiyorum Yok olmayı düşündükçe sonsuzluğu Yeniden bir çocuk olmak istiyorum Yeniden ölümü bilmeden yaşamak
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2225 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BENDEN ÖTESİ
Üşüyorum… İliklerime dek Islanmışım yağmurda Uyanıyorum birden Tenha bir yerdeyim tarifi zor Her taraf dragon Her yer virane Korkuyorum… Sanki üstüme çöküyor asuman Tutamıyorum kendimi Ağlıyorum korkarcasına İrkiliyorum birden Bir rüyadan uyanır misali Dünya dönmüyor sanki Her şey aleyhimde Herkes ölmüş gibi Seda yok kimseciklerde Düşünemiyorum… Beynim karmakarışık Korkuyorum… Bir el uzanıyor karanlıkta Tutmaya cesaret edemiyorum Tanımaya imkân vermiyor şaşa Biliyorum… Sonuma yaklaşır gibiyim Ölüme mecal vermiyor kargaşa.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2226 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2227 |
Navigator
![]() |
#2228 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() ...Ela Gözlüm...
Yine özlem doldu, seven yüreğim Hasretini çekmek, zor ela gözlüm Tek düşüncem inan, sensin sevdiğim Sende benimle ol, hep ela gözlüm... Hasret alevledi, kalpteki közü Öyle özledim ki, o melek yüzü Esirgeme benden, bir tatlı sözü Halin nedir diye, sor ela gözlüm... Bilirsin duramam, sesin duymadan Can ne işe yarar, canan olmadan Gönlümdeki güller, henüz solmadan En kısa zamanda, gel ela gözlüm... Yıldızlar yetmiyor, geceler kara Yürekte hasretin, kapanmaz yara Kalmasın gelişin, başka bahara Tüm mevsimler sensiz, kış ela gözlüm... Bunlar sitem değil, özlem sadece Sen hep benimlesin, gündüz ve gece Sevinçten uçarım, inan dönünce Seni çok özledim, dön ela gözlüm... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2229 |
Navigator
![]() |
#2230 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() Kıskanıyorum
Bu gün hiç göremedim, sevdiğim yari Nerdedir kim bilir, bilemiyorum Telefonla bir haber, verseydi bari Ben onu herkeslerden kıskanıyorum... Vardır bir mazereti, eminim bundan Yüzünü görmezsem, duramıyorum Allah’ın bildiğini, saklamam kuldan Ben onu herkeslerden kıskanıyorum... Beynim ile yüreğim, ayrı şey söyler Hangisi doğru söyler, bilemiyorum Sevenler sevdiğini, kıskanır derler Ben onu herkeslerden kıskanıyorum... Kıskanmak, sevdiğine güvensizlik mi Asla değil, gönülden güveniyorum Siz söyleyin sevenler, suç mu benim ki Ben onu herkeslerden kıskanıyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |