![]() |
#2271 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() AKLIM ÇIKIYOR
İçmeden resmine bakamıyorum Kırılırsın diye aklım çıkıyor İçince karşına çıkamıyorum Darılırsın diye aklım çıkıyor... Korkarım derdimi sana dökerken Utanır gözümden yaşlar akarken Uzunca yazamam belki okurken Yorulursun diye aklım çıkıyor.... Yakasız gömleği giysem eğnime Biricik resmini koysam koynuma Nezaman geçirsem ipi boynuma Sarılırsın diye aklım çıkıyor..... Her beden bir candan sorumlu sanma Hey ! Ruhu kalbimi saran muamma...! Benim bir kurşunluk işim var amma! Vurulursun diye aklım çıkıyor.... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2272 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YARINA ÇIKMAYA SENEDİN Mİ VAR? DÜŞÜNÜYORUM HAYATI, HERŞEY NE KADAR DA BOŞ, VE ANLAMSIZ KOŞMACALAR... SANKİ HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ, YAŞAMA TUTUNMALAR... YAŞAMDAN KOPUYORLAR TEK TEK, TÜM SEVDİKLERİM BİRER,BİRER, DAHA DÜN BİR SEVDİĞİM ÖLDÜ, AĞLAMAYA HİÇ SEVMEYEN BEN, ÖYLECE KALAKALDIM ,ANİDEN... YARINA ÇIKMAYA SENEDİN Mİ VAR? GÜNLER BİRER SESSİZ ÇIĞLIK GİBİ, GEÇİYOR ÖMRÜMÜZDEN TEK ,TEK, BİZ HAYAT KAVGASINDA UĞRAŞIRKEN, ÖMRÜMÜZ BİTİVERİYOR ,HABERSİZCE,NEDEN? TÜM SEVDİKLERİM SESSİZ GEMİYE BİNMİŞ, USULCA YOL ALIYORLAR,DÜMEN KIRILMIŞ, SORUYORUM İŞTE ,HERKESE,YENİDEN? YAŞAMDAN NE ANLADINIZ,NE KAZANDINIZ? BÖYLE ACIMASIZCA YAŞAMDAN NE ANLADINIZ? C)alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2273 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BESMELE
Her gün biraz daha yoruyor beni, Hasretinle başa çıkamıyorum. Her gece bir yerden vuruyor beni, Sağ salim sabaha çıkamıyorum... Savaşta geçirdim sanki bir ayı, Düşmandan almadım ben bu yarayı, Giderken verdiğin tek sigarayı, Hatıradır diye yakamıyorum... Vicdanın halimi hiç mi sormuyor? Küsecek ne yaptım, aklım ermiyor! Zalimsin demeye dilim varmıyor, Tavrına bir isim takamıyorum... Yeter ki mektup yaz canımı dile! Yetmezse uğrunda çektiğim çile! Nazar değer diye resmine bile Besmele çekmeden bakamıyorum... aqlıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2274 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() Alıntı:
bizimkilerde bana görünmede kime görünürsen görün diyordu hahahahahah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2275 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönül Kervani
.Yola düşmüş gider,gönül kervanım, Benim gibi dertli geçti yaşamın, Sensiz tadı olmaz yazın baharın, Gözlerimin yaşı sel olur gider.. Takıldm feleğn bozuk çarkına, Ömrüm geçti varamadım farkına, Dosttan ayrı düştüm bakın efkarıma, Aşılmaz yollarm kapanır gider, Yardan ayrı düştüm bakın efkarıma, Aşılmaz yollarm kapanr gider.. Yıllar geçer yorgun düşer bedenim, Dar günümde belli olur sevenim, Cahile uyupta yola gidenin, Varamaz menzile dolanr gider.. Takıldım feleğin bozuk çarkına, Ömrüm geçti varamadım farkına, Dosttan ayrı düştüm bakın efkarıma, Aşılmaz yollarm kapanr gider, Yardan ayrı düştüm bakın efkarıma, Aşılmaz yollarm kapanr gider.. C)alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (14.08.2010 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2276 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Anılar
Depreşti yüreğim coştu anılar Bir güzel görmüştüm ay ışığında Mis kokusu ellerimde hala var Saçını örmüştüm ay ışığında Zülfüsiyah yanakları al idi Lebi alev dili şeker bal idi Gonca vermiş ince uzun dal idi Gülünü dermiştim ay ışığında Hava ayaz mevsim kara kış idi Başımı döndüren bir bakış idi Yere düşen iki damla yaş idi Bir mendil vermiştim ay ışığında Yükselmiştik bulutların katına Bir diyecek yoktu saltanatına Tereddütsüz ayağının altına Ruhunu sermiştim ay ışığında. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2277 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
![]() Son Aktivite: 28.12.2012 18:33
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() İSTANBUL
akşam kızıllığında gel bana gelirsen yüreğime bir hazan mevsiminde eylülde gel ama anlamaksa beni amacın seveceksen beni eylül akşamında sev sen halimden anlarsın ya ah bu geceler ah bu esen meltem rüzgarları bu derece kızıl batan güneş katilim sizsiniz ah İstanbul! ah hainlerin şehri pusudasın yine yine düşürcen beni ağına yine ağlatcan ya! elimden gelse iki gözümüde yumup açmamacasına.... kalbime sus diyesim herşeyi unutasım geliyor! dardayım .... çıkış kapılarım kalmamış inan gönülsüzüm gidişatıma! sen halimden anlarsın ya! ah İstanbul ah hainlerin şehri pusuya yatmışsın yine! ağlamazsam ********im yine...... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2278 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 19:17
Tecrübe Puanı: 991
![]() |
![]() SENİ SAKLAYACAĞIM
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmiyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya… Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım, Anlayacaksın…
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2279 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sana Gönlüm Uçuyor Hoş geldin güzelim Sivas iline Seninle güllerim açıyor sanki Bütün cihan seni almış diline Gönlüm kanatlanıp uçuyor sanki Bir hilale benzer ince kaşların Senle bahar gelir olmaz kışlarım Omuzdan omuza düşen saçların Gönlüm alevini saçıyor sanki İnce bel üstüne kemer takmışsın Kamış parmaklara kına yakmışsın Geçtiğin yerleri yakıp yıkmışsın görenler kendinden geçiyor sanki Ahu gözlerinle bağrımı vurdun Hangi ilden geldin Sivas mı yurdun Yoksa yad ellere çadır mı kurdun Gönlüm peşinden göçüyor sanki alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2280 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2014 01:36
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() dost gulu arkadasim ba
dost gulu arkadasim o yazdgin siir sanki beni ifade ediyo cok harika yuregine saglik Konu cilem_58 tarafından (14.08.2010 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |