14.08.2010, 21:13 | #2281 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
Bekledim Saymadim hasretinle bu kacinci yilbasi Bir ihtimal de olsa doner diye bekledim Ne bir demet karanfil ne bir damla gozyasi Bir hal hatir sormayi dener diye bekledim Su kista kiyamette omrume dusen karda Bir dostuma ugrayip ahvalimi sorar da Belki de bir merhamet duyar da Yenilmez gururunu yener diye bekledim Bir yanda gozlerimde ebediyet uykusu Bir yanda seni son kez gorememek korkusu O guzel ellerinden icersem bir damla su Butun izdiraplarim diner diye bekledim Perdesiz pencereme safakla soktugun an Gelipte basucumda boynunu buktugun an Pinar dudaklarindan ismimi doktugun an Icimdeki yanardag soner diye bekledim Ne sikmaga gucum var versen bile elini Ne sarmaga mecalim var o incecik belini Alnimda hayal edip o minicik mendilini Gul kokusu tenime diner diye bekledim Dudaklarimda tekbir ellerim goge acik Sen diye irkilirim ses duysam en ufacik O mavi gozlerini bir daha son defacik Dunya gozuyle gormek huner diye bekledim.. alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
14.08.2010, 21:35 | #2282 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1030
|
eğer ki; uçurum kıyısında boynu bükük, bir kardelensen.. bil ki hikayende aynıdır .... kırık dökük bir sevdaysa öykün, iç acıtan kardelenin hikayesini oku o zaman.... çok sevdiler birbirlerini, yaprak yaprağa bakışırken.. "ben varım korkma" dedi çiçeklerden biri , suya hasretken... sarıldılar... ne kadar da masumdular... yağmur damlacıklarını paylaşırken.... en narin dallarından kırıldılar bazen, yılmadılar... yine açtılar sevdaya.. masmaviydi gökyüzü, ve yemyeşildi çimenler... ilk aşkı tattılar, sonunda karar verdiler..... evet, asla açmayacaklardı baharda, kar zamanı açıp, sevdayı hatırlatıcaklardı.. aşkı hatırlatıcaklardı... "söz mü ?" ...söz..... mevsim değişti, toprak filizlendi, düştü cemreler, sevdalı çiçeklerden biri dayanamadı , ve açıverdi... diğeri ise sözünü tuttu... kışı bekledi.... yağmurlar yağdı ve nihayetinde ilk kar düştü , dağ tepelerine.. delerek asi karları başını , çıkardı sevdalı çiçek.. yaprakları sevdiğini aradı... yoktu... yoktu... hani söz vermişti.. boynunu büktü.... o günden sonra o çiçeğin adı" kardelen "kaldı... boynu ise hep büküktü hüznünden.. sevdası gibi bembeyazdı... ve mevsimsiz hep açıveren çiçeğe ise" hercai" dendi... ne hercai kardeleni, ne kardelen hercaiyi bir daha göremedi.... tıpkı, senle ben gibi....
14.08.2010, 21:42 | #2283 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1030
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Sen ihanetin ta kendisi Yalanın ta kendisisin Birkez daha vurdu sevda yerimden zaman beni Zamansızdı çıkışın karşıma Zamansızdı yalan sözlerin Şimdi ben... Tam yaram kabuklanmışken Unutmuşken herşeyi Birkez daha savruldum inançsızlığın içine Birkez daha ortak oldum karanlık gecelere Birkez daha savruldum zamanın içinde Birkez daha dedim kendime Bu dünyada herşey yalan diye.. Unut dedim oğlum unut aşkı Unut sevdayı Unut yarım kalmış düşleri Unut dedim unut inadına unut Unut dedim herşeyi.. Şimdi birtek ben kaldım kendimde umutsuzluğun ve çaresizliğin vehametinde Bir tek söz kalır dişlerimin arasında boşlukta zamanı yaşıyorum bir avuç şiir demeti ellerimde..
14.08.2010, 22:01 | #2284 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
BİR GELİR BİTER Yüzüne bakınca içim tutuşur, İçime bir kızıl kor gelir gider. Geçtiğin sokaklar şavkınla ışır, Bastığın toprağa nur gelir gider. Helal-i hoş olsun gurur da naz da Ne olur tebessüm etsen biraz da? Gülmezsen gökyüzü aysız kalmaz da, Yüzün gibi mehtap zor gelir gider. Tarifin olmuyor ne kadar yazsam, Ellerim tutmuyor resmini çizsem, O güzel çehreni görmeyen ressam , Bilmez ki dünyaya kör gelir gider. Yeryüzü hiç afet görmedi sanma, Ey benim aklımı alan muamma , Her türlü felaket mümkündür amma, Sen gibi kıyamet bir gelir gider. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
15.08.2010, 01:49 | #2285 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Tüm mutluluklar senin olsun sevdiğim Feryatlar savurmayacağım aşkına Kötü bir söz çıkmayacak dudaklarımdan Tek bir soru sormayacağım sana Gidişinin nasıl bir cevabı olabilir ki Sevmiyor oluşundan başka... Ne gitme diyecek dudaklarım Nede kal... Zaten benim sözlerime bağlı olsaydı Bu gidiş hiç olmazdı... Bu yüzden sadece susacağım Ve bizimkisi Sessiz bir ayrılık olacak.... Hayatım seninle anlam kazanmıştı Yaşamayı sevmiştim sen gelince oysa Bu ayrılık beni eskiye döndürecek olsa da Madem mutlu değilsin yanımda Bensizlik mutluluk getirsin o zaman sana... Sevdam ayrılıkla son bulacak ....yarım kalacak.... Doğmayacak belki güneşler günüme ....umudum kırılacak... Ama madem sen gitmek istiyorsun benden Tüm yolların açık olsun sevdiğim.... Dur!!! Son sözlerimi söyleyim gitmeden Belki bekleyemem dönmeni Yada beklerim de Sen dönmezsin geri.... Neyse git!!! Saçma sözlerle uzatmayım gitme saatini... Sadece bil.... Çok sevmiştim güzel gözlüm seni.... Hemde ne çok sevmiştim güzel gözlüm seni.... S & S [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/color][/i][/b][/quote] C)alintidir...........
Konu Kardelencicegi tarafından (15.08.2010 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
15.08.2010, 02:08 | #2286 | |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1787
|
Alıntı:
kardelen biz yoksa senle ruh ikizimiyik gı hep benim yaşadıklarımı bulup çıkarıyosun bu kadar tesadüf olamaz kele ama çok ciddiyim bukonuda bak bu şiirde beni anlatıyo vallahi bah.allah eline yüreğine parmaklarına zeval vermesin kele.çok teşekkür ederim. |
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
15.08.2010, 02:58 | #2287 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Yüreğim, mutsuzluğu vuruyor şimdi, Duygularımsa, delik deşik, Gözlerimde kan yağmurları, Sensizlikte gözlerim, çaresizliğime yenik, .............................. .................Bil iyorum, .............................. .................bit ti desem de bu aşk, .............................. .................son suza dek, asla bitmeyecek, .............................. .................Şim di, .............................. .................iki damla gözyaşı bıraktım ardımda, .............................. .................ben den sana hatıra, .............................. .................Mah şere dek sevdama şahitlik edecek, Ağlama, haydi sil gözyaşlarını birtanem, ağlama sakın, Sana kıyamam, senin yerine de ben ağladım, Ayrılırken bak, satırlarımda sana, benden sana son hatıra, öksüz, bir damla, BİR DAMLA GÖZYAŞI BIRAKTIM...' 'Seni Bensizliğe, Kendimi de Sensizliğe Mahkum Ettim ' Sevdana Bir Çizgi Çektim, Gidiyorum, Yanıma bir tek kalbini aldım, Bendeki seni, sana bırakıyor, Sendeki beni, sana emanet ediyorum, Hoşcakal gözüm, Gidiyorum..... S'den ..... S'ye.... kardelen biz yoksa senle ruh ikizimiyik gı hep benim yaşadıklarımı bulup çıkarıyosun bu kadar tesadüf olamaz kele ama çok ciddiyim bukonuda bak bu şiirde beni anlatıyo vallahi bah.allah eline yüreğine parmaklarına zeval vermesin kele.çok teşekkür ederim. Bidenemmmm Orhan abimizin dedigi gibi "Her gönlün kösesinde yaralanmis bir yer vardir;" Ayni derdi paylasanlar ayni kaderi paylasiyor demektir... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 'Seni Bensizliğe, Kendimi de Sensizliğe Mahkum Ettim ' Sevdana Bir Çizgi Çektim, Gidiyorum, Yanıma bir tek kalbini aldım, Bendeki seni, sana bırakıyor, Sendeki beni, sana emanet ediyorum, Hoşcakal gözüm, Gidiyorum.....
Konu Kardelencicegi tarafından (15.08.2010 Saat 02:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
15.08.2010, 04:30 | #2288 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
ALIŞAMADIM Sen geçtin yine ben sınıfta kaldım; Bir türlü yanına ulaşamadım. Sevda sınavından teşekkür aldım; İhanet dersine çalışamadım... Gözlerim kapansa uykusuzluktan, Korkarım hocama saygısızlıktan, Bir örnek istedi duygusuzluktan; Seni diyecektim konuşamadım... Vefasız olmayı bilmedim diye, Adını kalbimden silmedim diye, Okuldan atıldım gülmedim diye; Tebessüm etmeye alışamadım... alıntı
15.08.2010, 10:29 | #2289 |
Usta Yiğido
kartal- Şuan
Son Aktivite: 04.02.2012 17:14
Tecrübe Puanı: 649
|
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam be Gülümmmmm....
cünki sen benim vaz gecilmesimsin.......
15.08.2010, 11:01 | #2290 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
GÖRÜRÜM SENİ Kendini yüceltme dev aynasında Ne kadar cücesin bilirim seni Bir gün tökezlersin yol ortasında İşte ben o zaman görürüm seni. Elma şekeri mi sandın sen aşkı Ne şiirin şiir ne şarkın şarkı Hele bir kırılsın feleğin çarkı İşte ben o zaman görürüm seni. Ne yürek var sende ne içten bakış Bütün sermayense bir avuç alkış Baharın bahar da, ya gelecek kış İşte ben o zaman görürüm seni. Elbette atarsın böyle kahkaha Umutların yumruk yememiş daha Saatin beş kala "Ah"a, "Eyvah"a İşte ben o zaman görürüm seni Ah benim zavallım öperim seni. alıntı
|
|