|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: Türkiye'de Şu anda Kriz Var mı? | |||
| Evet Kriz Var |
|
84 | 63,16% |
| Hayır Yoktur |
|
49 | 36,84% |
| Katılımcı sayısı: 133. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#221 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=abircan;347440]HAMDOLSUN KRİZ YOK ama daha eğitim yaşındaki çocuk denecek yaştaki imam nikahlı kız 2. coçuğuna hamile ve kendi karnına ateş ederek belki intiharı düşünürken daha ip atlaup saçını örüp sokakta arkadaşlarıyla koşuşup gülüşüp oynayacakken 2 çocuklu anne olmaya dayatan sisteme anlayışa kültüre adete her ne ise zehir zıkkım olsun, ve genç annenin sıkıntısıda aynı ekonomik sıkıntı yaniiii kriz, ama gel görki şimdi bunda kim bilir ne kulp takacak arkadaşlar var , ülke uçurumun eşiğine koşar adım gidiyor,
bu dram değilde ne arkadaşlar Bu dram bende katılıyorum Bu dram dur demek lazım Bu dramı yaşatanların İnsanlıkla alakası yoktur İnsanlarımızı biliçlendirmemiz lazım insanlarımıza bilgi vermemiz lazım oturduğumuz yerde çevremizde böyle resmi nikahla yaşan insanlara karşı çıkmamız lazım ailelere küçük yaşta çocuklarınızı evlendirmeyin dememiz lazım kısacası çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım
|
|
|
#222 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() Peki Maliye Bakanlığı neye göre şu kadar atama yapabilirsin diyor?
|
|
|
|
#223 |
|
Usta Yiğido
Hazırladığı bütçeye göre ayırdıgı ödeneğe göre
|
|
|
#224 |
|
Usta Yiğido
O ödeneği kim belirliyor?
![]() İMF bu ülkede 1960lı yılların başından beri var.Taaa içimizde hem de.Sen İMF de kim oluyormuş dersen,komik duruma düşersin. Bir kaç yıl önce İMF ile yolalrı ayıracğız diyenlerin şuanki durumlarını çok iyi gördük! Ayrıca bugün tüm ana hebrlerde vardı.İstanbul Belediyesinni 556 kişilik itfaiye eri alımına binlerce kişi başvurmuş.Sivas'tan,Amasya'dan ,Erzurum'dan insanlar kalkmış gelmiş.Kriz yok ya turistik amaçlıdır herhalde!!
|
|
|
#225 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1060
Alıntı:
NOt : kesınlıkle kucumsemek amacı ile yazmadım Sınıfı Kadro Unvanı Derecesi Adedi Taban Puan KPSS Puan Türü Eğitim Durumu GİH İtfaiye Eri 10 279 60 KPSSP94 Lise, Meslek Lisesi veya Dengi Okul Mezunu Olmak GİH İtfaiye Eri 10 70 60 KPSSP93 Önlisans düzeyinde eğitim veren Meslek Yüksek Okullarının İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Bölümü mezunu olmak GİH İtfaiye Eri 8 100 50 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu olmak, GİH İtfaiye Eri 8 20 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 7 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Jeod.ve Fotoğrametri Mühendisliği bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 7 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 7 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Elektrik - Elektronik Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 5 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 5 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 5 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 5 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 10 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Mimarlık Bölümünden mezun olmak GİH İtfaiye Eri 8 5 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Uluslar arası İlişkiler Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 8 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İşletme Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 8 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İktisat Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 10 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmak, GİH İtfaiye Eri 8 5 70 KPSSP3 Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Maliye Bölümünden mezun olmak
|
|
|
|
#226 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Aynen öyle diyorum IMF de kim oluyormuş Haberlere de bakmadım Ülkemizde işsizlik var heralde mutlaka baş vuracaklardır yeni bir olay değil ki
|
|
|
|
#227 | ||
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Alıntı:
Kim belirliyor MEB mi Maliye mi? ![]() ![]() Zaten 556 kadroya sadeec bir günde binlerce kişi başvuruyorsa ve sen de bunu doğal bir şey olarak karşılıyorsan,zaten senle bu kriz var mı sorusuna cevap vermeye çalışmak saçma oluyor. ![]()
|
|
|
|
#228 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#229 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 830
![]() |
Durmak yok seva
,Yola devam seva ![]()
|
|
|
#230 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 830
![]() |
Alıntı:
ŞİRKET PARAYI PEŞİN İSTEDİ Milli Eğitim Müdürlüğü ise, Erzurum'a doğalgaz dağıtımını yapan Palen Doğalgaz şirketini arayarak okula doğalgaz verilmesini istedi. Palen şirketi, önce gaz karşılığı ödenecek ücretin yatırılmasını, daha sonra gaz verebileceklerini belirtti. Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, doğalgaz şirketi yetkililerine, "Gazı verin, ücreti ne kadar ise makbuz kesin ödeyelim" teklifini sundu. Ancak şirket yetkilileri, parayı almadan gaz yükleyemeyeceklerini belirtince, okuldaki yüzlerce öğrenci dondurucu soğuklarda eğitim almaya mahkûm oldu. -20 DERECEYİ BULUYOR Kışın çok sert geçtiği kentte hava sıcaklığı - 20'leri görürken, ödeme yapılamadığı için doğalgazı kesilen okulda öğrenci ve öğretmenler dondurucu soğukta eğitim yapmaya çalışıyor. Buz gibi sınıfta palto ve eldivenleriyle oturan öğrenciler, atkılarını da yüzlerine sararak ısınmaya çalışıyor. Öğretmenler de yine palto ve eldivenli bir şekilde ders veriyor. 'MÜDÜR GEÇ BİLDİRDİ' Doğalgaz şirketi yetkilileri, para yatırılmadan veresiye gaz vermelerinin mümkün olamayacağını belirtirken, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt ise şunları söyledi: "Okulda kontörle alınan doğalgaz bitmiş. Kart çalışmayınca okul yönetimi önce arıza sanmış, daha sonra ise gazın bittiği anlaşılmış. Okul müdürü durumu bize geç bildirdi. Bu nedenle öğrenciler soğuk havalarda eğitim almış." Durumu Erzurum Valisi Sami Bulut'a ilettiklerini belirten Kurt, "Valilik devreye girdi, en kısa sürede okula doğalgaz verilecek. Öğrencilerin sıcak ortamda eğitim almaları sağlanacak" dedi.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|