Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.08.2009, 01:42   #221
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1003 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hocam ne açıklaması 2 er şehit...bir ağır yaralı...sürekli operasyon varmış tuncelide..hani açıklama...bizden bişey çıkınca günlerce manşetlerde..ama pkk ********ininsaldırıları gizleniyor artık bu ülkede...

bu tartıştığınızz konunun tek bir çözümü vardır...idam cezası gelecek ve vatana ihanetin tek cezası dabu olacak...en başta imralıdaki lağım faresi asılacak...o kadar....bu ülke bugüne kadar Türk ülkesiydi bundan sonra da öyle kalacak...

benim vergimle yardım alacak..
bana verilmeyen çok görülen zamlar doğuya akacak...
onun yaktığı daha doğrusu çaldığı elektiriği ben ödeyeceğim...
sonra çıkıp doğuya bişey yapılmıypr denilecek..

yapmayın..el insaaf...istanbulda yaşayan onca yandaşları var para içinde yüzen..
Sivasımıza bugüne kadar ne yapıldı..ne verildi soruyorum size..

kendi yandaşlarının bile kaderine terk ettiği bir bölgeyi sırtımızda taşıyoruz..karşılığı ne?
vatana ihanet....en adi ve yeryüzündeki en haysiyetsiz davranış...bir avuç onursuz da çıkmış mecliste sözde bunları temsil ederken onların maaşlarının da bizim vergilerimizle ödenmesi bile beni mahvediyor...

bu bir açılım değildir...bu yapılan bunca hainliğe prim vermektir...
Hocam yorumlarına katılıyorum. İleriye falan gitmeye gerek yok en iyisi tekrar o bölgede kuracaksın İstiklal Mahkemelerini işte o zaman görürüm bunları.
Alt 27.08.2009, 03:34   #222
Eagle-58
Yiğido

Eagle-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eagle-58 Şuan Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2011 22:51

Tecrübe Puanı: 563 Eagle-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bazı arkadaşlar yazmış; "yok efendim Kürt Açılımı Ak Parti'nin Doğu illerimize yönelik bir oy oranı artırma hamlesidir" diye burada tamtersine batıdaki oy kaybı riskine ne dememili ?
Mualefet tutturmuş "biz 50 yılda olsa dağlarda gezeriz" diyor tabi onlara göre hava hoş çünkü dağda gezenler ne onlar nede onların çocukları elbette öyle derler.
Tarihi bir adım atılıyor,tabi eğer köstek değilde destek olursak hükümete.
Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009, 07:00   #223
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

davos fatihimi yok kıbrıs fatihi yakında çıkar kokusu davosunuzun fatihinin
adam türkiyenin üçte ikisini sattı o yetmedi birde kürt açılımı getirdi yakında öcalanı çıkarıp karşınıza dikerse de sevisinirsiniz bu seferde imralı fatihi dersiniz değilim ne mutlu size böyle güzel akıllı bir başbakanına sahibiz ya gene moralim bozulmaya başladı orucum zayii olacak ben çıkıyım en güzeli.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009, 08:11   #224
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Evet Güldane abla özelleştirme adı altında vatan elden gidiyor
İmralı fatihi de olabilir abla nede olsa alıştı ikidebir fatih olmaya ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009, 09:58   #225
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arif abi yazdıklarınıza katılmamak elde değil... ama şu da bir gerçek ... o dağa çıkan hainler bizim okullarımızda okuyor değil mi? neden oradaki gençler kandırılıyor ?bu sorunun cevabını vermek gerekmez mi? devletin pkk kadar gücü mü yok yoksa inandırıcılığı mı yok?
bölgede oyunlar oynanıyor evet bu herkesin kabulu? peki bu oyun nasıl bozulacak ?
goramaz hocam bunun cevabı çok basit aslında,

Bir kişinin beline bomba bağlayıp canlı bomba olup gidip bir yerde patlatıp hem kendi hemde karşındaki insanları öldürebilecek konuma gelebilmesini. Bunu çok düşünmüşümdür bir insan bunu yapabilmesi için birşeye, çok içten ve uğuruna ölümü bile göze alabilcek bir aşkla bağlı olabilşmesi gerekir. Çünkü kendi hayatınıda sonlandırıyor.
Ben burada şunu görüyorum, o gençler kandırılmaktan öte milli duygular empoze ediliyor, benimsetiliyor ve birer ölüm makinası haline dönüştürülüyor. Bunun içinde büyük bir milli aşk arzu istek olması gerekir.
Diğer bir konuya gelince, "devletin gücü yetmiyormu" sorusuna. Sizde duymuşunuzdur bunları yakın çevrenizden veya başka yerlerde konuşulanlardan. Dedikodudan yada gerçekten ibaret bilemeyiz fazla. Derlerki hep isteseler bitirirler ama rant yüzünden bu pkk denen lanet şey bitirilmek istenmiyor. En basiti orada görev yapanlar büyük paralar alıyorlar çift maaş vs. gibi pek çok söylentiden ibaret şeyler. Doğrudur yalnıştır konu hakkında net bir cevap vermek zor tabiki. İnsanın aklına şüphe gelmiyorda değil nasıl olurda 25-30 senede bu işin üstesinden gelinmez cevap bekleyen soruda bu işte.
Oyun oynandığı aşikar tabiki, fakat oyuncuları teker teker engelleme değilde sanki yazarından tutun kameramanına kadar top yökün engellemeyle olacağa benziyor. Başta lojistik desteği kesmek yatıyor bence, nereden nasıl besleniyorlar? Kimler silah temin ediyor, kimler arka çıkıyor zaten belli, buda bilinçli, uzman bu iş için soyunan kişilerin göstereceği başarılı görev yapmaktan geçer. Yapılamıyorsa başarısızlık var demektir. Yani kısaca suyun önüne sadece set çekiyoruz, bu iş öyle sanıyorumki suyun kaynağını bulmadan bitmeyeceğe benziyor.
Alt 27.08.2009, 11:00   #226
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben burada şunu görüyorum, o gençler kandırılmaktan öte milli duygular empoze ediliyor, benimsetiliyor ve birer ölüm makinası haline dönüştürülüyor. Bunun içinde büyük bir milli aşk arzu istek olması gerekir.

abi ben de bunu ifade etmeye çalışıyorum..demek ki biz bu insanlara Türkiye sevgisini aşılayamamışız...

hatırlayın osmanlı fetret devrine girdiğinde Anadoludaki Türk beylikleri osmanlıdan ayrıldı ama balkanlardaki azınlıklar ayrılmadı..belki tam uyggun bir örnek olmadı ama ne demek istediğimiz anaşılmıştır sanırım..aynı sevgiyi bağlılığı neden vermeyelim bu insanlara..
Alt 27.08.2009, 11:12   #227
fevzireiscoşkun
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

fevzireiscoşkun Şuan fevzireiscoşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2010 09:30

Tecrübe Puanı: 618 fevzireiscoşkun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cahil, fasizan bi yazi...Biz söylüyelim;Kürtler Canakkalede,Sark cephesinde,kurtulus mücadelesinde canlarini vermis.
Peki Cumhuriyet tarihindeki iktidarlar kürdlere ne verdi? Ne verdi ki ne istiyor??
Büyük bir lütuf sunuyormus gibi yer,yasam hakki,hak hukuk vermekten bahsediyor....!
Daha cok sey yazilabilir,ama degmez...
DİKKATE ALINMAYA ŞU MUBAREK GÜNLRDE DEYMEZSİNİZ AMA YAZMIŞ OLDUĞNUZ ŞU TARİH LİTERETÜRÜNE MAHİYET KAZAN DIRACAK NE VERDİNİZKİ YAZINIZIN ALTINA DAHİ PÜFÜR PÜFÜR BİLGİ KOKAN BEYNİNİZLE NELER VERİLMEDİĞNİDE YAZARMISINIZ O ENGİN BİLGİLERİNİZDEN İNSANLAR İSDİFADE EDER SN GURBETSOKAKLARI VEYA HERKİMSEN
fevzireiscoşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009, 12:47   #228
sivasli_canan
Yiğido

sivasli_canan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_canan Şuan sivasli_canan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2009 22:46

Tecrübe Puanı: 598 sivasli_canan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah sonumuzu hayretsin.Akp genelbaşkanı rt.e apoyu içerdende çıkarabailir.bugün kürtlere ayrıcalık tanıyan yarın ermenilerede aynı şeyi yapar.sonrada çıkar meydana iki nutuk atar,robotlaştırılmış anadolu insanıda oyunu vermekten vazgeçmez yine.bence kürt açılımı tamamen abd desteklidir.bunu devlet bahçeli söylemeden öncede söylüyodum.Türk milleti birgün uyanacak ama giden çoktan gitmiş olacak.....
atı alan brüksele yaklaştı haberiniz olsun
sivasli_canan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009, 13:10   #229
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

şu yazıları yazanları anayasanın ilk 4 maddesini okumalarını öneririm. kim taviz veriyormuş..tek devlet tek bayrak tek dil tek toprak bundan kimse taviz veremez tayyip bile olsa...koskoca Türkiye Cumhiriyetinden bahsediyoruz..evlilik mi yıkıyorsunuz ülke mi yıkıyorsunuz.. ne kolay öyle?bu ülkenin meclsi var ordusu var milleti var var da var...apo muhatap bile değil..olamaz da...
Alt 27.08.2009, 13:53   #230
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şu yazıları yazanları anayasanın ilk 4 maddesini okumalarını öneririm. kim taviz veriyormuş..tek devlet tek bayrak tek dil tek toprak bundan kimse taviz veremez tayyip bile olsa...koskoca Türkiye Cumhiriyetinden bahsediyoruz..evlilik mi yıkıyorsunuz ülke mi yıkıyorsunuz.. ne kolay öyle?bu ülkenin meclsi var ordusu var milleti var var da var...apo muhatap bile değil..olamaz da...
Olur mu apo serbest bırakılacak. ilk seçimde başbakan yapılacak sonra cumhurbaşkanı olacak. Ülke parçalanacak. Bayrağımız istiklal marşımız değişecek vs.

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)