29.08.2010, 00:12 | #2321 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
29.08.2010, 00:16 | #2322 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Bekledim
Saymadim hasretinle bu kacinci yilbasi Bir ihtimal de olsa doner diye bekledim Ne bir demet karanfil ne bir damla gozyasi Bir hal hatir sormayi dener diye bekledim Su kista kiyamette omrume dusen karda Bir dostuma ugrayip ahvalimi sorar da Belki de bir merhamet duyar da Yenilmez gururunu yener diye bekledim Bir yanda gozlerimde ebediyet uykusu Bir yanda seni son kez gorememek korkusu O guzel ellerinden icersem bir damla su Butun izdiraplarim diner diye bekledim Perdesiz pencereme safakla soktugun an Gelipte basucumda boynunu buktugun an Pinar dudaklarindan ismimi doktugun an Icimdeki yanardag soner diye bekledim Ne sikmaga gucum var versen bile elini Ne sarmaga mecalim var o incecik belini Alnimda hayal edip o minicik mendilini Gul kokusu tenime diner diye bekledim Dudaklarimda tekbir ellerim goge acik Sen diye irkilirim ses duysam en ufacik O mavi gozlerini bir daha son defacik Dunya gozuyle gormek huner diye bekledim.. alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
29.08.2010, 00:19 | #2323 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
29.08.2010, 00:26 | #2324 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
29.08.2010, 00:49 | #2325 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4527
|
Neye Yarar Ey benim sultanım cevri güzelim, Adını anmayan dil neye yarar? Sevdana kapıldım gönlü özelim, Sensizlik zehirse bal neye yarar? Ben sana aşığım, Mevla´ya kulum, Senden başkasına sarılmaz kolum, Ayrı düşecekse sevdandan yolum, Sana ulaşmayan yol neye yarar? Gel sarıl aşıkıma eyleme nazı, Kışlara çevirme baharı, yazı, Aşkımıza çalsın sevdanın sazı, Türkünü çalmayan tel neye yarar? Gül yüzünden sevda alıp tattığım, Aşkını kalbimden cana kattığım, Gönülden tutmaya hep can attığım, Belini sarmazda el neye yarar? Dertlerime senle buldum çareyi, Yokluğun kanatır yine yarayı, Terk ederim senin için yöreyi, Sen yoksan içinde il neye yarar? Aşkının ateşi kalpte tutuşur, Sen yoksan bu yürek nasıl yatışır? Bağımda gül varsa bülbül ötüşür, Sensiz bağımdaki gül neye yarar? Hasan Ilter
29.08.2010, 01:13 | #2326 |
Usta Yiğido
cilem_58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2014 03:36
Tecrübe Puanı: 651
|
hasan siirlerin harika okumaya doyulmuyo yuregine saglik kardesimm
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor... |
29.08.2010, 02:10 | #2327 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[quote=sandalli;575868]
Neye Yarar Ey benim sultanım cevri güzelim, Adını anmayan dil neye yarar? Sevdana kapıldım gönlü özelim, Sensizlik zehirse bal neye yarar? Ben sana aşığım, Mevla´ya kulum, Senden başkasına sarılmaz kolum, Ayrı düşecekse sevdandan yolum, Sana ulaşmayan yol neye yarar? Gel sarıl aşıkıma eyleme nazı, Kışlara çevirme baharı, yazı, Aşkımıza çalsın sevdanın sazı, Türkünü çalmayan tel neye yarar? Gül yüzünden sevda alıp tattığım, Aşkını kalbimden cana kattığım, Gönülden tutmaya hep can attığım, Belini sarmazda el neye yarar? Dertlerime senle buldum çareyi, Yokluğun kanatır yine yarayı, Terk ederim senin için yöreyi, Sen yoksan içinde il neye yarar? Aşkının ateşi kalpte tutuşur, Sen yoksan bu yürek nasıl yatışır? Bağımda gül varsa bülbül ötüşür, Sensiz bağımdaki gül neye yarar? Hasan Ilter [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] AY KOKARDI SAÇLARIN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Zifir gecenin koyuluğunda Siyah sular döküldü Gözlerime [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Karanlık Sisli Kirli havaları çektim içime [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ay kokardı saçların Bu kadar üstüme gelme işte Gelme işte [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yaralar en çok karanlıkta acır Ahhh Kokardı saçların Beni böyle perişan etme [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bin bir uçlu Zehirli mızraklar saplandı yüreğime [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kan kokardı nefesin Can çekişiyorum gözlerinin önümde Vurma Vurma işte [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensizim Ne dediğimi biliyor muyum? Dokunma Dokunma işte [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ve… Ben bu şiirleri sıkacağım göğsüne Can vereceksin kalemimde Sana yapma Yapma demiştim Dinlemedin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Fütursuzca sıktın güzelliğini şakaklarıma Şimdi doğrulttum tüm kalemlerimi Dilim isyan mavzerinde Ne dediğimi biliyor muyum? Bilmiyorum Bilmiyorum işte [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ay kokardı saçların Neden Ve ben hala sana vuramıyorum… Semih BOLAT 2010–06–29 SALI 00.46 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (29.08.2010 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
30.08.2010, 02:18 | #2328 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
EvveLim . . . EzeLim . . . Ebedim(sin) ! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şeceresi hüzün olan kadının buzdan kalbine düşen hayatsın.. Canıma can diye süzülensin . Kanadında mutluluk olan baharlarsın sen... Gonca güllerle süslenmiş sabahların gülümsediği cansın sen.. Kaybettiklerimin ardından tek kazandığımsın.. Bedel i ödenmiş acılarımı dudaklarındaki nefesle gideren şifâsın sen.. Bağrı yanmış ve susuzluktan yüreğimi kurumuş Kıyılarıma dolan ve benliğimden aşıp ... Yüreğimde çoğalan bitmez deryâsın sen.. Yaralarıma kendi yarası gibi bakıp sökük yüreğimi Eyyubvâri sabırla mutluluk ekleyen Çöllerimdeki serabın tükendiğini bilip dudaklarındaki Ab- ı hayat ile menzile giren Mecnunsun sen... Göğsümde her zaman övünç abidesi diye saklayacağım... Ömrü vefasın sen.. Sen susuzluğuma düşen hayatsın.. Bak çöllerim yeşeriyor.. Dokun toprağa.. Zamanın göğsünde elenmiş topraktan “ sen ” fışkırıyor bak.. Dua dua filizleniyor kuru yapraklar... İçinde büyüttüğüm kız çocuğunu vakitsiz gömen kadının kuru dudaklarına sunulmuş ab- ı hayatsın... Sen benim gözlerindeki kendimi gördüğüm hayatımsın... Soluklandığımsın nefes aldığımsın.... Velhasıl; sen benim evvelim Ezberim ezelim ebedimsin . . . Sen benim herşeyimsin . . . " Sen dünden daha büyüksün içimde sevgilim.....'' C)alinti [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
30.08.2010, 20:38 | #2329 |
Usta Yiğido
erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 814
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
30.08.2010, 20:43 | #2330 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan